Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Profily - Pocket Zen Phone

sep_ce4you (351)|28.11.2005 14:27
Tak pokracuji moje problemy s Zen phonem a G2kou handsfree ... prubezne se vypina a zapina a nevim co s tim ... :'
Michalek_ce4you (75)|3.9.2006 12:22
Máte někdo verzi 6 a v ní časové přepínání profilů? Celé prázdniny jsem měl nastavená "jednoduchá pravidla" pro přepínání; teď jsem si nastavil podle školního rozvrhu trošku složitější pravidla a zdá se mi, že to není schopen pobrat...

Taky jsem zjistil, že český překlad dělá v časovém přepínání neplechu, mění si dny jak se mu chce.
radekhulan (315)|23.10.2006 22:11
Udělal jsem modifikaci ikon pro češtinu, vypadá to takto:



Download zde:
http://radekhulan.cz/item/profily-na-windows-mobile-5-pocketzenphone
bass_ce4you (105)|1.11.2006 12:19
Tak nevím. Stáhl jsem si beta verzi 6.1 na vyzkoušení zda rozšířím řady uživatelů. Bohužel trochu sklamání. Nefunguje mi časové přepínání profilů a to jsem ještě nevyzkoušel vazbu na Outlook. Navíc nějak nejdou nastavit pravidla pro různé dny. Vyberu-li pondělí až pátek je po vypnutí nastavení a následném znovu spuštění vždy volba Po - Ne přestože na víkend mám pravidla jiná.
Tenhle problém je několikrát v této diskusi vzpomenut, ale vždy je zamlžen následnou diskuzí kde, jak a za kolik soft koupit. Dle mne by měli být tyhle příspěvky nemilosrdně mazány protože pouze znepřehledňují diskusi technickou a praktickou. Pro účely diskuse o nákupech, přirážkách, kartách a kdoví čem ještě jsou vlákna jinde.
radekhulan (315)|2.11.2006 18:47
A nezapomínáš po definici pravidla (dnů) a času zmáčknout tlačítko "+" pro jeho přidání? Na mém TyTN pravidla v pohodě fungují..
carbik_ce4you (132)|7.11.2006 08:25
[QUOTE="bass"] Nefunguje mi časové přepínání profilů a to jsem ještě nevyzkoušel vazbu na Outlook. Navíc nějak nejdou nastavit pravidla pro různé dny. Vyberu-li pondělí až pátek je po vypnutí nastavení a následném znovu spuštění vždy volba Po - Ne přestože na víkend mám pravidla jiná.
[/QUOTE]

jj, dela mi to taky, musel jsem to vyresit tak, ze jsem editoval primo soubor PZPMode(X).txt - zaloha nastaveni, (X) je cislo profilu
kde je radek :
[CODE]Switch Time : 12345:7:0/ [/CODE]- 12345 je Po-Pa, umazal jsem tedy 67, 7:0 znamena zapinani v 7:00 hod

Spise mi vadi, ze se semtam nejaky nastaveny profil ztrati, pouzivam jich 6 a nekdy naskoci jen 5 (ze zalohy je musim vratit)
bass_ce4you (105)|7.11.2006 14:49
Jo tak tím nastavením editací txt souborů jsem to už vyřešil taky. Ještě přijít na to jak přepínat profily jedním tlačítkem nebo si dát zástupce profilů do SpbPocket plus. Přece jen místa na display je málo a těch řádků se tam nevejde nekonečně. Pro ten PocketPlus budu muset vytvořit nějaký ikony. Dík
JecminekMaselnik (464)|8.11.2006 07:53
přepínání jedním tlačítkem je snadné. Namapuj si pzp na HW tlačítko a jeho opakovaným stisknutím měníš postupně profily. Pokud jich máš ovšem více, je to nešikovné.
Mám právě z důvodu místa na today tray verzi a profily přepínám pomocí jod dialu: pootočím jogdialem, čímž sjedu do tray panelu na ikonku pzp, stisknu jog, scrollnu na požadovaný profil a znovu stisknu jog. Příjde mi to ergonomičtější, než x-krát tisknout tlačíko když přepínám z profilu 1 na profil 8
wisp_ce4you (200)|8.11.2006 10:59
V nektere z predchozich verzi PZP byla zajimava funkcionalita - slo nastavit zmenu profilu na omezenou dobu - jdu do kina, film trva 2 hodiny, takze nastavim tichy profil na 2 hodiny a pak se mi zpet automaticky nastavi puvodni profil. Jde toto v aktualni verzi?
carbik_ce4you (132)|9.11.2006 16:45
Myslim ze nejde, alespon jsem to nenasel, nicmene zkousim ted software PocketMAX PhoneAlarm, ten to umi.
PZP me docela zlobi, strasne spomaluje PDA (pokud ovsem po soft resetu vubec najede), nedela to vzdy, ale dost casto

PocketMAX PhoneAlarm (ma plne editovatelny skin)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jsem na zacatku, zhruba jsem si ujasnil rozvrzeni a funkce, ted si overuju nastaveni a ceka me jeste finalni graficka uprava

btw: jde namapovat na tlacitko (treba softwarove) PZP menu a pak to nezabira misto na TODAY
Tom007_ce4you (76)|20.1.2007 23:19
Stáhnul jsem si trial verzi 6,0 a chtěl bych se poradit.

Kde si můžu zadat, aby se mi v rámci určitého profilu dovolala jen jedna konkrétní osoba/skupina ? Tipuju to na záložku misc, ale jde tam zadat pouze jméno....

Taky si nevím rady s ikonkama - mám na displeji pouze jednu ikonku, když jí držím, můžu změnit profil (ikonka je pak číslo profilu). Viděl jsem tu i jiné ikonky, ale nevím, jestli jsem při instalaci na něco nezapomněl a tak nemám žádné.

Moc díky za váš čas :yes:
camilo (33)|21.2.2007 15:27
[QUOTE="Tom007"]Stáhnul jsem si trial verzi 6,0 a chtěl bych se poradit.

Kde si můžu zadat, aby se mi v rámci určitého profilu dovolala jen jedna konkrétní osoba/skupina ? Tipuju to na záložku misc, ale jde tam zadat pouze jméno....

Taky si nevím rady s ikonkama - mám na displeji pouze jednu ikonku, když jí držím, můžu změnit profil (ikonka je pak číslo profilu). Viděl jsem tu i jiné ikonky, ale nevím, jestli jsem při instalaci na něco nezapomněl a tak nemám žádné.

Moc díky za váš čas :yes: [/QUOTE]

hi, call filter verzia je tu
ale ide iba o betu, pokial sa nemylim tak v stab verziach call filter nieje...

ak si otvoris nastavenia tak neni to misc ale je to uplne poslenda polozka

mam mda compact a ovladanie mam nastavena tak ze tlacitko pre kalendar som namapoval pre ovladanie PZP tools - PZP menu - a potom us len ovladacom zvolim profil ktory potrebujem

pracuje niekomu call filter korektne?? isty cas mi to fachalo ale momentalne mi tam nejde nahodit ziadne tel. cislo
:((
Sidon_ce4you (142)|22.2.2007 08:54
Tak jsem asi dva měsíce používal PZP 6.0. Bylo by to všechno perfektni ale pravděpodobně s tím souvisel jeden problém kvůli kterému jsem to musel odinstalovat. Zhruba jednou týdně se mě stávalo, že když se mi snažil někdo dovolat, byl jsem nedostupný. Ačkoliv signál byl OK a i měřák signálu ukazioval dobrý stav. Pomohl jedině SR.
Na jednom zahr. fóru jsem se dočetl že s tím taky měl někdo problémy. Nevíte jestli je to jen určitou verzí nebo jestli pouze nějaká shoda respektive neshoda s jiným softem? Používá ten program kupu lidí tak předpokládám že tyhle problémy asi nemají.
camilo (33)|22.2.2007 09:15
[QUOTE="Sidon"]Tak jsem asi dva měsíce používal PZP 6.0. Bylo by to všechno perfektni ale pravděpodobně s tím souvisel jeden problém kvůli kterému jsem to musel odinstalovat. Zhruba jednou týdně se mě stávalo, že když se mi snažil někdo dovolat, byl jsem nedostupný. Ačkoliv signál byl OK a i měřák signálu ukazioval dobrý stav. Pomohl jedině SR.
Na jednom zahr. fóru jsem se dočetl že s tím taky měl někdo problémy. Nevíte jestli je to jen určitou verzí nebo jestli pouze nějaká shoda respektive neshoda s jiným softem? Používá ten program kupu lidí tak předpokládám že tyhle problémy asi nemají.[/QUOTE]

zatial sa mi nic take nestalo, resp mozno iba o tom neviem, ale obcas si to testujem prezvonenim pri roznych profiloch,zatial v poho.... ale je to HODNE neprijemne... :no:
alias75 (32)|2.3.2007 16:27
Chtěl jsem Vás poprosit jak by se dalo nastavit aby MDA Vario s aplikací Pocket ZenPhone po připojení k externímu nabíjení aby svítilo stále.Jde mě o to že když připojím MDA na nabíječku v autě tak po cca 30 minutách které tam jsou myslím jako maximum zhasne.Nejde o to že by běžela nějaká aplikace ,ale spíše o to že jsem MDA umístil tak že osvětluje i kapsy v autě.Když je na exter. nabíjení nevidím důvod proč by nemohlo svítit stále.

Děkuji

EDIT:Díky Surgical .Nějak mne to netrklo.
Surgical (2364)|2.3.2007 17:17
A co ti brani si ve zvolenem profilu i v Power Managementu sve cihly nastavit podsviceni vzdy On, kdyz je na External power?
ROJ (23)|5.4.2007 16:39
Zdar,
nemohl by mě někdo poradit, jak mám vyřešit problém s registrací PZP. Po vypršení trial verze už nefunguje a já nevím jak jej zaregistrovat (samozřejmě legálně včetně poplatku). Dík
ElSoft (1244)|5.4.2007 17:03
no, na stránkách autora klikni na buy now

jinak jak koupit se tu již probíralo o pár stran zpět
tomvalve_ce4you (0)|2.8.2007 01:53
PocketZenPhone neumí na MIO701 měnit jas displaye. Jde vám to na jiných MDA?