HTC Wizard (MDA Vario) - WM 6.1 CZ by Jimm98y
[quote=kumil]Tak teď už jsem vyzkoušel i superrom a nic.Stále stejné,vidím router,vidím sílu signálu,ale na net se nepřipojím,musím wifi vypnout a zase zapnout,pak zase nějakou neurčitou dobu jsem připojen na net.........poraďte,pls[/quote]
já mám s touhle ROM Wi-FI absolutně v pohodě... naopak mi něšla s oficiální TM CZ ROM...... a máš třeba CF 2 nebo 3,5 ???
já mám s touhle ROM Wi-FI absolutně v pohodě... naopak mi něšla s oficiální TM CZ ROM...... a máš třeba CF 2 nebo 3,5 ???
ahoj,už jsem to po nějakých úpravách v registrech vyřešil,přestalo to padat,dal jsem si zpět 6.1 a jede :-) .Jinak nevím co je to poslední co jsi psal :-) (cf2 nebo 3,5)
Zdarec lidi
mam trosku problem, po naflashovani windows mobile 6.1 mam tu potiz ze PDA (HTC Vario))mi zatuhne na obrazovce s obrazkem Windows mobile 6,1(obrazovka hned po vypisu zarizeni), dela i po opetovnem flashnuti fw, i od jineho clovicka, nizsi verzi windows mobile mi tam nejde nacpat, jelikoz je tam zamcene CID, a nemuzu prijit na to jak to ted unlocknout.
co sem procital fora tak vidim problem v IPL/SPL,
monentalni verze ktera se mi rozbrazuje v bootloaderu je
IPL 2.26
SPL 3.08
poradite nekdo pls jak dat pda do kupy diky.
mam trosku problem, po naflashovani windows mobile 6.1 mam tu potiz ze PDA (HTC Vario))mi zatuhne na obrazovce s obrazkem Windows mobile 6,1(obrazovka hned po vypisu zarizeni), dela i po opetovnem flashnuti fw, i od jineho clovicka, nizsi verzi windows mobile mi tam nejde nacpat, jelikoz je tam zamcene CID, a nemuzu prijit na to jak to ted unlocknout.
co sem procital fora tak vidim problem v IPL/SPL,
monentalni verze ktera se mi rozbrazuje v bootloaderu je
IPL 2.26
SPL 3.08
poradite nekdo pls jak dat pda do kupy diky.