Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

HTC Hermes (TyTN) - MRH 9.0 Valerian

peter.nr (501)|2.5.2008 11:04
Stabilita buidu 4.1 je daná základom - CRC 9.1. :yes:

CRC 9.1 je v súčasnosti asi jediná ROM, ktorá je naozaj stabilná. MRH ju doplnil o super vecičky (dual dialer, random access, ...) a tak nemusíme ani veľmi customizovať, čo nám prináša úsporu času a navyše zvyšuje rýchlosť.

MRH, len by ma zaujímalo, akými tweakmi si dosiahol zvýšenie rýchlosti CRC. Originál mi prijde o dosť pomalší.
peter.nr (501)|2.5.2008 11:05
Ďalšou vecou je zabudovanie CU - možnosť docustomizovať si ROM "na svoj obraz" - konfiguráky, nastavenia, ďalšie aplikácie ...

Nevie niekto, či sa dá táto customizácia spustiť aj dodatočne, nie iba počas HR?
Martin Ráž Hoch (1832)|2.5.2008 11:33
[QUOTE="Jumbo747"]tak sem nahral kamaradovi tu posledni rom od tebe a mohu jen konstatovat na nazvat te panem mistrem. Kam se hrabou z XDA. Ja sem vlastnik Cruise a Kisera, ale shanim TyTn . Jen nechabu,jak nekdo muze na to mit hlavu, ja uz si kuchtim Romku do kaisera si 3 mesice a nemuzu se pohnout. Fakt klobouk dolu a cest vsem cechum co opravdu maji zajem delat neco pro lidi a zadarmo[/QUOTE]Děkuji za pochvalu, ale zas takový kápo nejsem. Trávil jsem sice vařením několik posledních pár dní a byly i chvíle, kdy jsem měl chuť se na to vykašlat (když v3.0 začala padat), ale vydržel jsem to. Jak jsem psal, primárně jsem tuto ROM dělal pro sebe, protože jsem v tomhle trochu puntičkář a mám prostě rád věci, když jsou tak, jak je chci (ostatně kdo to rád nemá).[QUOTE="Midsommer"]mrh 4.1 jede ok. Mam strasnou radost, konecne po tydnu nemusim kazdejch par hodin HR. diky moc :) zaloz si treba paypal :)[/QUOTE]To jsem rád, i mě jela ok, tak doufám, že tomu bude i u 4.3 - ta měla spíš pár maličkostí, ale pořádek musí být:)... PayPal mám, ale jak správně podotkl Peter, hlavní základ práce je CRC a já jsem upravil, doladil a přesochal k obrazu svému - to je tam podstatné. ROM jsem dělal pro sebe a tak ani možná nechci přijímat dotace;)... ono je to dvousečné. Pokud ROM pojede dobře, dám si teď nějakou chvíli oraz - abych se vyspal, uklidnil ženu, že není jen MDA a tak vůbec. Pokud se objeví stabilní build, tak možná zauvažuji, ale to bude chtít čas, protože se už nechci bezhlavě vrhat na každý nový build, u kterého se ukáže, že za den spadne. Podpis mě zas až tak netrápí;), ale jinak také díky za pochvalu.[QUOTE="peter.nr"]Stabilita buidu 4.1 je daná základom - CRC 9.1. :yes:
CRC 9.1 je v súčasnosti asi jediná ROM, ktorá je naozaj stabilná. MRH ju doplnil o super vecičky (dual dialer, random access, ...) a tak nemusíme ani veľmi customizovať, čo nám prináša úsporu času a navyše zvyšuje rýchlosť.
MRH, len by ma zaujímalo, akými tweakmi si dosiahol zvýšenie rýchlosti CRC. Originál mi prijde o dosť pomalší.[/QUOTE]Ano, přesně tak, velký kus práce byl odveden u CRC 9.1. Jinak právě to doplnění věciček v podobě zavaření do ROM zvyšuje rychlost i z toho hlediska, že soubory WM bere jako součást systému - umí s nimi pracovat rychleji a obecně je tato cesta lepší. Co se týká rychlosti, tak jsem hodně pracoval s dumpem registrů z živého stroje a tak. V zásadě se to točí kolem cache na fonty, FS a další věci... je dobré nejít do extrému a koukat přitom na volnou ROM.[QUOTE="peter.nr"]Ďalšou vecou je zabudovanie CU - možnosť docustomizovať si ROM "na svoj obraz" - konfiguráky, nastavenia, ďalšie aplikácie ...
Nevie niekto, či sa dá táto customizácia spustiť aj dodatočne, nie iba počas HR?[/QUOTE]Osobně mi dodatečně spustit nešla, ale jinak je v ROM obsažena - osobně mám zařízení dokonfigurované právě pomocí UC a přiložil jsem příklad i k ROM.
peter.nr (501)|2.5.2008 11:46
Každopádne si "in" - máš potrebné know-how a preto sa v budúcnosti môžeš zaradiť medzi uznávaných kuchárov na XDA - potom paypal bude mať zmysel (možno aj slušne zarobíš ;) ).
Martin Ráž Hoch (1832)|2.5.2008 11:50
[QUOTE="peter.nr"]Každopádne si "in" - máš potrebné know-how a preto sa v budúcnosti môžeš zaradiť medzi uznávaných kuchárov na XDA - potom paypal bude mať zmysel (možno aj slušne zarobíš ;) ).[/QUOTE]No, a to je právě to dilema, že ani nevím jestli vlastně se chci řadit ke kuchařům... je to hodně náročná práce, která obnáší hodně bdění, hodně čtení a sledování novinek a vůbec, že by tím člověk vydělával miliony, to asi ne:)... to je ale daleká budoucnost, tak zatím nepředbíhejme:D

P.S. Ještě jsem doeditoval příspěvek výše, který odpovídá i na Tvoje podněty;)
Martin Ráž Hoch (1832)|2.5.2008 14:38
Slovo STABLE znamená stabilní;)

A přesně o tom to je... po dlouhém a úmorném testování jsem zakotvil u buildu (dík všem oddaným testerům a kyblíku na nervy), který je zatím jako jediný z WM6.1 buildů stabilní, umí jak BT, tak IR transfer a neměl by mít žádné kritické, ani středně závažné chyby. U ostatních novějších buildů se objevují stejné neduhy a není pro mě bohužel jistota, když to někomu jede... :(

Vyplatí se ale počkat, protože dnes bych měl releasnout finální plně vybavenou verzi!

- Přidaný HTC Home 2.1.1005.722 s Touch grafikou
- Přidán Arcsoft MMS Composer 3.5.1.5 (stabilní, funguje) - starý odebrán
- Přidáno FTouchFLO s konfiguračním nástroje
- Přidán Esmertec Jbed 20080222 3.1
- Všechny tyto nástroje jsou odinstalovatelné, takže pokud nevyužijete (jako já např. MMS), tak můžete odebrat a šetřit místo
libor_m (1026)|2.5.2008 19:44
[QUOTE="Midsommer"]kdybys mohl tak:
update Networt wizard - videl sem nejakou verzi ktera umela i cesky site.[/QUOTE]
Martin Ráž Hoch (1832)|2.5.2008 23:57
[QUOTE="libor_m"]kdybys mohl tak:
update Networt wizard - videl sem nejakou verzi ktera umela i cesky site.[/QUOTE]Tak, nejdřív jsem to chtěl zkusit zavařit, ale pak jsem si uvědomil, že prakticky 2 MB aplikace, která dělá automaticky 2 minutové ruční nastavení, tak ta není moc efektivní. A dokonce jsem taková mrcha, že jsem celý Network Wizard odebral;)... kdo chce, stáhne si a nastaví na UC;)
Martin Ráž Hoch (1832)|3.5.2008 01:22
MRH WM6.1 ROM v4.5 Stable Final

- Přidán HTC Home 2.1.1005.722 s modifikovanou Touch černobílou grafikou (lze odinstalovat)
- Přidán Esmertec Jbed 20080222 3.1 (lze odinstalovat)
- Přidán FTouchFLO 1.4.1 + konfigurační nástroj (lze odinstalovat)
- Odebrán nefunkční MMS Composer v5.0
- Přidán Arcsoft MMS Composer 3.5.1.5 (lze odinstalovat)
- Další tweaky + všechny chyby by měly být opravené
Jumbo747 (23)|3.5.2008 07:26
MRH kdy prestanes delat dalsi update "samozrejme v dobrem", protoze kamarad uz tam chce lejt zase tu novou, takhle se ho nezbavim ˇˇ. Akorat me drti jedna vec, hafo kucharu na tom maka relativne za babku a pak microsoft a jini obrove softwaru ji stahnou, doladej a strelej za miliardy.Dalo by se rict ze testery maji zadaco a vyvoj tez.
Martin Ráž Hoch (1832)|3.5.2008 10:05
[QUOTE="Jumbo747"]MRH kdy prestanes delat dalsi update "samozrejme v dobrem", protoze kamarad uz tam chce lejt zase tu novou, takhle se ho nezbavim ˇˇ. Akorat me drti jedna vec, hafo kucharu na tom maka relativne za babku a pak microsoft a jini obrove softwaru ji stahnou, doladej a strelej za miliardy.Dalo by se rict ze testery maji zadaco a vyvoj tez.[/QUOTE]No nedavno jsem to tu někde rozvíjel, když jsme se bavili o tom, jak mohou unikat nové buildy ROM - právě že se MS móc vyplatí občas něco pustit a nechat si to na míru dovivinout;) - ostatně už jsme to zažili nesčetněkrát, že se v nových ROM objevili věci, které pocházejí třeba XD... ale na druhou stranu proč ne? Většinou to korporace stejně koupí od autora a nebál bych se tvrdit, že někteří nejlepší opravu skončí u nějaké takové firmy...

Ale teď k věci... 4.5 Final teď bude na nějakou dobu poslední, proto to Final - chtěl jsem si uvařit ROM podle svého gusta, nikoliv dělat vývojáře (jsem povoláním trochu jinde) a to se mi zatím podařilo. ROM mi jede dobře (zatím nenalezena závažná chyba) a teď je to otázka čekání jestli se objeví 100% stabilní build, který by měl takové benefity, abych uvařil znovu - to si myslím ale bude trvat tak měsíc, takže buďte v klidu. Jestli chcete, zkoušejte jiné ROM, je to vaše věc;)
Martin Ráž Hoch (1832)|4.5.2008 03:26
MRH WM6.1 ROM v4.5.1 Stable

- Added MMS Composer 4.2 - funkční (lze odebrat)
Piercy (18)|4.5.2008 15:32
Tak teda gratulujem Martin. Naozaj dobrá ROMka.

Po dvoch dňoch testovania flashovania a customizovania prešla mojimi požiadavkami.

Idem si upraviť podpis ;)

ĎAKUJEM TI.
Martin Ráž Hoch (1832)|4.5.2008 17:12
To jsem rád, velký dík ale opravdu patří tvůrci CRC 9.1, ač se de facto také jednalo o customizaci, jakou jsem já dotáhl. Každopádně zatím na ní jedu den a jsem spokojen - to neberte jako chvástání, ale mě prostě vyhovuje 100% funkčně a vybavením, ale hlavně se neobjevují ty proklaté resety!
Robo (50)|4.5.2008 20:36
Bral som to s rezervou, ako vsetci chvalia tu tvoju ROM-ku ... skusil som ... a nelutujem. Po par dnoch mi slape 4.3-ka absolutne bez problemov - a rychlost ? Nic rychlejsie som tam zatial nemal.
peter.nr (501)|4.5.2008 20:44
Vážne by ma zaujímalo, čo spravil CRCinAU s buildom 19199.1.0.0, že je taký stabilný. Pokiaľ sa nemýlim, z tohoto buildu vychádza viacero ROM od viacerých kuchárov, ale ani jeden nie je stabilný (čo sa týka HR). Možno je to dobrá otázka do XDA fóra.

Každopádne je CRC 9.1 super stabilný. Veľká vďaka CRCinAU !!!

A MRH ho dotiahol do dokonalosti po stránke customizácií. A podľa mňa aj nejakými tweakmi pridal na rýchlosti. A to značne. Veľká vďaka MRH !!!

Pre mňa to znamená podstatný fakt:

Môžem sa plne sústrediť na prácu a k nej využívať Hermesa a nie každý deň flashovať nový a nový build v nádeji, že to bude už konečne stabilné. Koniec prebdených nocí a krutých rán s HR. :)

Díky.:yes:
Martin Ráž Hoch (1832)|4.5.2008 21:10
Mluvíš mi z duše... přesně tohle jsem potřeboval... vzhledem k tomu, že u Hermese asi není moc co získat, tak právě potřebuji ROM, která pojede a nebude mě obtěžovat nějakými záseky a nutkáním hledat něco víc. Doufejme, že to tak vydrží;)
Jumbo747 (23)|4.5.2008 22:12
ja bych to rekl jinac. MRH s nama mluvi cz/sk tak ze si teoreticky muzeme rici co do toho nalejt a co ne. Je fakt ze je buh v tom ze to dokaze, ale ten jazyk take dela sve.
Midsommer (13)|4.5.2008 22:35
Diky moc za vse co delas pro ceskou komunitu. Je super ze i zacatecnik v pda muze navrhnout co by mohlo byt v ROM. Sice mam porad problem s instalaci z sd karty (uz to mam v poradku napsane a stale nic). Konecne nejaka Rom, na kterou se da spolehnout. Myslim ze kdyby si dal ROM na xda-develop.., tak ti pogratulujou. :)

btw.: pak mi napis co to ftp:)
Martin Ráž Hoch (1832)|4.5.2008 22:42
[QUOTE="Jumbo747"]ja bych to rekl jinac. MRH s nama mluvi cz/sk tak ze si teoreticky muzeme rici co do toho nalejt a co ne. Je fakt ze je buh v tom ze to dokaze, ale ten jazyk take dela sve. [/QUOTE]Ne, teoreticky ani prakticky moc nemůžete:), protože jak jsem říkal, je to primárně podle mých preferencí a pokud se požadavky neshodnou s tím mým, tak jsou mi jedno:D... jinak ale jak jsem psal, teď si dám na chvíli oraz... přeci jen 5 dní soustavného testování a ponocování do 6ti do rána je peklo:)... hlavně pro manželku a 3týdenního syna;)
Martin Ráž Hoch (1832)|4.5.2008 22:44
[QUOTE="Midsommer"]Diky moc za vse co delas pro ceskou komunitu. Je super ze i zacatecnik v pda muze navrhnout co by mohlo byt v ROM. Sice mam porad problem s instalaci z sd karty (uz to mam v poradku napsane a stale nic). Konecne nejaka Rom, na kterou se da spolehnout. Myslim ze kdyby si dal ROM na xda-develop.., tak ti pogratulujou. :) btw.: pak mi napis co to ftp:)[/QUOTE]Viz příspěvek výše, zas tak si diktovat nemůžete;)... na XDA-DEV je (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388523), ale nějak to nehrotím - kdo chce, bere, kdo nechce, nechá ležet:D
Mechy (19)|5.5.2008 10:16
Výborná práce pane!!! Díky, nic lepšího jsem zatím v PDA neměl a doufám že zas je na nějakou dobu pokoj s fleshováním. Je tam vše co potřebuji a používám, takže naprostá spokojenost. Tak ještě jednou velké DÍK!!!
libor_m (1026)|5.5.2008 11:36
První negativní postřehy z jinak stabilní a perfektní ROM:

- pokud v Schap's Advanced Configu zapnu zobrazení stavu baterie v dialeru, tak se místo zobrazení baterie zobrazí čtvereček, ve kterém je vidět obrazovka "pod" dialerem
- v dialeru v Menu je jako poslední položka "(A)" - po kliknutí na ní se nic nestane
- jsem v landscape módu (mám vytaženou klávesnici), pokud si naleznu v promeškaných hovorech číslo, které nemám uložené v kontaktech, kliknu na uložit do kontaktů, tak se mi zobrazí kontakty s možností uložení, ale v portrait módu

jinak zatím bez chybičky ;)
Martin Ráž Hoch (1832)|5.5.2008 13:36
To je možné, původně jsem to sice používal, ale štvala mě asymetričnost horní lišty, tak tam mám raději hodiny a jako ukazatel baterie jsem dal ten Vista Battery Gauge. Zkus nainstalovat ten ukazatel znovu.

Když nic nedělá, je to dobře, horší je, kdyby škodila:D - popravdě tohle menu jsem teď snad otevřel prvně:)

No jo, není každý den posvícení:) - tohle jsou hodně nízko hodnocené chyby, takže asi opravovat nebudu. Spíš nechám na budoucí release budoucímu MRH:D
libor_m (1026)|5.5.2008 13:51
Neber to jako výtky, spíš jen věci k povšimnutí pro případný další release, jak říkáš... Ten ukazatel stavu baterie pro dialer existuje jako cab? Já měl zato, že je pouze v Advanced Configu...

A ještě jedna chybička, v Settings | System | Task Manager má nějakou kostrbatou ikonku podobnou té u Regional Settings

A ten Vista Battery Gauge odinstalovat nejde, že? Jde nějak disablovat, pokud upřednostňuji bilý battery bar proti tomuto duhovému?
peter.nr (501)|5.5.2008 14:00
Mne práve ten Vista Battery úplne vyhovuje. Nezaberá miesto na hornej lište a hlavne je oveľa presnejší ako nejaké štyri čiarky.
Martin Ráž Hoch (1832)|5.5.2008 15:05
Ano, CABy jsou normálně k dispozici - jak barevná, tak nebarevná verze.

Přesně tak jak říká Peter, původně jsem také preferoval ukazatel v liště, ale nějak jsem logicky dospěl k tomuto nahoře, protože je přesnější a je vidět i ve většině aplikací - na rozdíl od toho v liště, který je jen v Today. Ano, sice ten modifikovaný ukazatel umí procenta, ale zase jen po desítkách.

Lukáši, když se koukneš do prvního příspěvku, tak je tam i cesta, jak odebrat tento ukazatel - /Windows/StartUP/BateryMeter.lnk - smaž a je to;)
matko01 (11)|5.5.2008 15:40
Tak, a mam problem. Uz pri spusteni instalacie MRH 4.5.1 RUUWRAPER, mi hlasi chybu The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application. POMOOOOOOOC PLEASE. Teda pisal si instalovat cez USB nie cez SD. Originalna instalacka T-Mobile SK prebehla super.
Martin Ráž Hoch (1832)|5.5.2008 15:41
Kurnik to jsou základy! Je nutný .NET Framework na PC!
peter.nr (501)|5.5.2008 15:44
Myslím, že .NET framework je štandardnou súčasťou WinXP - teda ak si ho dotyčný pravidelne (automaticky) aktualizuje. Ak na to se..., tak potom má ľahko takýto problém ... :D
Martin Ráž Hoch (1832)|5.5.2008 15:47
Lepší ikona baterie[QUOTE="libor_m"]Neber to jako výtky, spíš jen věci k povšimnutí pro případný další release, jak říkáš... Ten ukazatel stavu baterie pro dialer existuje jako cab? Já měl zato, že je pouze v Advanced Configu...

A ještě jedna chybička, v Settings | System | Task Manager má nějakou kostrbatou ikonku podobnou té u Regional Settings

A ten Vista Battery Gauge odinstalovat nejde, že? Jde nějak disablovat, pokud upřednostňuji bilý battery bar proti tomuto duhovému?[/QUOTE]

Ukazatele baterie do lišty - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=321733

Jo, Task Manager má tuhle blbou ikonu, ale to myslím dělá kolize HTC Task Manageru a Dotfred Task Manageru, píšu si do přístího releasu.
libor_m (1026)|5.5.2008 16:14
[QUOTE="MRH"]Ukazatele baterie do lišty - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=321733[/QUOTE]
Ale já myslel ukazatel baterie v DIALERU, ne v liště, rozumíme si?
Martin Ráž Hoch (1832)|6.5.2008 16:51
S2U2 a S2P - dva silné nástroje;)

U obou nové verze!

S2U2 1.01 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=381588
S2P 0.40 - https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=28986&fi=20#28
peter.nr (501)|7.5.2008 14:54
[QUOTE="Roboo"]Bolo by možné pomocou SDConfig.txt scustomizovať prostredie ešte viac ? Tzn. napr. nakonfigurovať sieťové pripojenie, naimportovať certifikát, nastaviť Exchange server, aplikácie a osoby do HTC Home, atď. Bolo by to pekné, keby po update ROMky sa takmer všetko nastavilo samé ... :)[/QUOTE]

Malo by to ísť. Tu je návod.

Len sa mi nedarí previesť podľa uvádzaného návodu text cez unicode rozšítením cez nuly do base64. Nejak mi to nefunguje. :oops: (napr. Owner name)
peter.nr (501)|9.5.2008 08:43
Pripájam sa k MRH, problém s hovormi nemám.
Piercy (18)|9.5.2008 09:56
Díky za odpovede.
Skúsil som HR a na čistej ROMke to nerobí. Takže idem vyskúmať, ktorý soft je navine

Potom dám vedieť.
hall80 (51)|9.5.2008 10:28
Zdravím pánové. Tak jsem si konečně nainstaloval tuto versi ROM a paráda:). Tolik custom softwaru jsem ani předtím netestoval. Jen jsem narazil na jeden zatím jediný problém a tak se chci zeptat, jestli u mě také není na vině nějaký jiný soft - poměrně často mi spadne utilita X-BUTON:(...nenašel jsem jí ani na znovuspuštění..prostě jenom zmizí z horního rohu a aplikace se přestanou zavírat.Padají jen na pozadí.
Nedělá to také někomu?Děkujíí :)...
jinak jsem pořád zarputilý provozovatel RESCo Exploreru a ten se chová taky divně - spousta jeho nabídek v setupu je jakoby poničená - bílá pole místo voleb.A v názvu DEVICE jsou pro změnu čtverečky:-D...jinak Total Commander funguje bezva:)

I tak děkuji velice autorovi za bezva práci.
Hezký víkend všem.
libor_m (1026)|9.5.2008 14:44
[QUOTE="hall80"]...jinak Total Commander funguje bezva:)[/QUOTE]No vidíš, a máš to vyřešené :D :yes:
Martin Ráž Hoch (1832)|9.5.2008 18:18
Přemýšlím o ukuchtění na OS 5.2.19900, ale spíš odlehčenější verzi, než jste byli zvyklí:) - nechť si pak každý přizpůsobí sám.
Piercy (18)|9.5.2008 18:58
výborný nápad.. Lite verzia je presne to čo by som chcel - ale neopovážil som sa to navrhnúť - keďže je to ROMka urobená pre teba ;)
Martin Ráž Hoch (1832)|9.5.2008 19:00
No, trochu se přiznám - vyzkoušel jsem zase po nějakém čase SPB mobile shell a zjistil, že je super... takže momentální hnutí mysli je takové, že nepotřebuji HTC Home atp. Tudíž i mě by se hodila do jisté míry odlehčená;)
peter.nr (501)|9.5.2008 23:37
Ja som už dávnejšie dosť kladne hodnotil SPB Mobile Shell. Čo sa týka buildu 19900, bol by som opatrný - nevieme, či nebude robiť znovu HR. Toto nech testuje už niekto iný :-). Ja ostávam pri stabilnom CRC 9.1 prerobenom na MRH 4.x.
Martin Ráž Hoch (1832)|10.5.2008 00:01
Je i není stabilní, od někoho mám zprávu, že se na tom běží 2 dny a někomu se seknul, tak prostě jen zkouším štěstí... třeba obecně tyhle portace z Kaisera mají s Hermesem nějaký problém. To uvidím:)
peter.nr (501)|10.5.2008 01:04
To je práve to - beží bez HR iba niekomu, nie všetkým.

CRC 9.1 je výnimočná tým, že bez HR beží všetkým.
Martin Ráž Hoch (1832)|10.5.2008 09:20
Tak jo... donesl jsem si kyblík popelu, který si právě sypu na hlavu. Končím s portacemi Kaiser buildů na Hermese, dokud budou obsahovat BigStorage. Jsou sice super rychlé, ale provázejí je úplně stejné neduhy, tj. bum a konec:)

Odlehčil jsem si stabilní MRH ROM, kterou přetestuji a možná nabídnu jako alternativu. Zároveň jsem se znovu musel CRC, potažmo mojí ROM hluboce omluvit, protože ta stabilita WM6.1 k něčemu prostě je:). Autor CRC se už snaží obelstit BS u nových buildů, tak uvidíme, jestli vyjde CRC 10 Stable - pakliže ano, asi jí trochu překuchtím, ale to je zatím budoucnost.
Martin Ráž Hoch (1832)|12.5.2008 14:09
Poslední šance pro nové buildy s BS

Tak jsem se rozhodl dát ještě poslední šanci novým buildům ROM. Zkouším poslední možnost, která může způsobovat HR a zatím jedu cca 2 hodiny při plné customizaci a synchronizaci. Doufejme, že to vydrží - pokud ano, možná se dočkáme nového buildu MRH ROM;)
peter.nr (501)|12.5.2008 14:22
Stav sa, že bude nakoniec HR. :D

Ak nie, tak si jedným slovom: GÉNIUS. :yes:
Martin Ráž Hoch (1832)|12.5.2008 17:54
Chm:)... uvidíme:) - zatím jsem na tom jel cca 5 hodin při plném provozu, volání atp. a dobrý... ale raději to protestuji o něco lépe.
Martin Ráž Hoch (1832)|13.5.2008 13:27
A ser* už na to... běželo to tak 10 hodin ok a stejný výsledek. BS je prostě na hovno, PDAVIET doporučuju nepoužívat, jak psal Peter - není prostě stable, ať si tvrdí kdo chce co chce!

Trochu jsem updatnul MRH ROMku a je mi fajn:)
peter.nr (501)|13.5.2008 14:47
Tak tak, jediné riešenie: CRC, resp. oveľa lepšie MRH !!! :))