Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 125

Téma: S2U2 - Slide2unlock - aplikace na zamykání PPC

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Zamykání je součást WM už od verze 05. Ale nepotkal jsem nikoho, kdo by ho používal. Ten S2U2 je opravdu přívětivější. Jen posuneš prstem (nebo podržíš D-pad doprava) a jsi na today. jednoduché. A jak už bylo napsáno. Pro rychlou kontrolu stavu (nepřijaté hovory, přijaté sms) ani nemusíš odemykat. "Ukáže" následující úkoly, za jak dlouho bude zvonit budík i to počasí (tady ale nejsem spokojen se zdrojem a proto nepoužívám).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam to na svem pda jeden den a jsem s tim spokojen, jen me trosku stve, ze kdyz mi napr vyskoci upominka v kalendari, tak ze levy a pravy cudl (takove to zavrit, nabidka ci co to tam je ) tak ze to prebije to zamknuti a normalne to reaguje.

    Zkousel jsem v settings nastavit disable soft keys, ale to mi pak zmizel ten "odemykaci" posuvnik a musel nasledovat restart telefonu...

    Co delam spatne, ci jak to nastavit prosim? Rad bych proste absolutne zamkl vsechny klavesy at se deje cokoli (krome prichoziho hovoru samozrejme) do doby, nez posunu ten posuvnik doprava...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    17

    Mam problem když mi někdo volá zvednuho tak po vypnutí se telefon zasekne. A to i když je hovor zmeškaný.
    Má někdo stejný problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Tohle dělalo kámošovi, pokud používal zobrazení fotky na obrazovce.Mě to ale naštěstí nedělá)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od dreIx
    Mam to na svem pda jeden den a jsem s tim spokojen, jen me trosku stve, ze kdyz mi napr vyskoci upominka v kalendari, tak ze levy a pravy cudl (takove to zavrit, nabidka ci co to tam je ) tak ze to prebije to zamknuti a normalne to reaguje.

    Zkousel jsem v settings nastavit disable soft keys, ale to mi pak zmizel ten "odemykaci" posuvnik a musel nasledovat restart telefonu...

    Co delam spatne, ci jak to nastavit prosim? Rad bych proste absolutne zamkl vsechny klavesy at se deje cokoli (krome prichoziho hovoru samozrejme) do doby, nez posunu ten posuvnik doprava...
    staci povypinat upozorneni :-)
    Nastaveni -> Osobni -> Zvuky a upozorneni -> Tady je nutne na zalozce upozorneni odskrtnout zatrzitko "Zobrazit zpravu na displeji" u vsech pozadovanych - ja mam nastaveno vsude
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    to dreIx: Když sis nechal nastavit zmizení posuvníku pro odemknutí,
    tak nemusíš resetovat telefon, ale stačí podržet hardwarovou klávesu
    doprava a ono se ti to odemkne aspoň u mého Vária to tak funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od papik.i
    to dreIx: Když sis nechal nastavit zmizení posuvníku pro odemknutí,
    tak nemusíš resetovat telefon, ale stačí podržet hardwarovou klávesu
    doprava a ono se ti to odemkne aspoň u mého Vária to tak funguje.
    To se vam to posunuje kdyz nemate Artemis Ne ze bych na nej nadaval - pri prechodu z MDAc ani ted neni imho designove lepsi kousek, ale ten trackball s tim prstencem je fakt k !@*&^$#. Ale vsechno zle je k necemu dobre, a tak jsem se alespon konecne naucil poradne pouzivat display

    ehm.. jen takova vsuvka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Uzasny program, pouzivam jej uz docela dlouho, jeste z dob, kdy to umelo "jen" zamykat PDA
    Urcite muzu jedine doporucit, neznam lepsi soft na zamykani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Absolutne souhlasim. Absence takovehoto reseni zamykani displaye byl duvod proc jsem pred 2 roky prodal Varia a docasne presel na Tornado.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Nezobrazuje se mi na obrazovce S2U2 počasí, používám SPB Shell, takže v nastavení S2U2 mám nastaveno SPB Weather...ale to nefunguje. Nevíte jak na to? Popřípadě jak to upravit třeba v registrech? Díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    14

    Aby se ti zobrazovalo počasí SPB Weather, tak to musíš nastavit - jinak jde o první možnost v nastavení počasí (podobně je tam volba PocketWeather od SBSH) - jinak i já mám s ním velmi dobrou zkušenost.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    RadekM: jj to vím a nastavené to tak mám, ale asi to fungovat jen s Shellem nebude, budu muset nainstalovat asi normální SPB Weather...myslel jsem, že by to šlo nějak úpravou registrů a S2U2 by si vzalo ty informace ze Shellu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    to nepujde - opravdu je nutne nainstalovat SPB weather - navic kdyz si porovnas predpovedi z shellu a pote z SPB Weath zjistis zajimave rozdily.

    SPB Shell je super ale pro pocasi v nem pouzivam rozsireni prave o SPB Weather, no a jeste doporucim (sice trochu off) SPB Phone Suite - rozsirujici moznost nastaveni profilu a taky jde implementovat primo do Shellu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravim,
    chtel jsem se zeptat, da se nejak nastavit velikost fotky v kontaktech? Protoze kdyz tu pidifotecku dam zobrazit na celou obrazovku tak ten xicht nejde ani poznat jak je to rozmazane. Nebo da se nejak nastavit aby se brala jina fotka nez co je v kontaktech?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. S2U2
    Od lukbe_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-06-2010, 11:47
  2. S2U2 v1.62
    Od Peter Kamenský v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-04-2009, 20:04
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 09:06
  4. Slide2Unlock Pro
    Od sikula05 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 19:13