Clean ROM 5.2.19202 (Build 19202.1.0.0) Eval - první WM 6.1 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
2 Ossis: Ahoj, díky moc, sice mám na Qteku od soboty ROM WM6.1 Professional RC5, ale na nich mi to také nešlo a pomohla mi ta tvá rada, takže už plně funkční. Ještě jednou díky moc.
Dotaz spokojeného uživatele této ROMky: můžete si vybrat libovolný zvuk SMS a budíku? Budík mám vyřešen Chronosem, ale na SMS mám na výběr jen pár defaultních zvuků. Zkoušel jsem můj wav hodit do složky Windows i do My Documents ve storage i na kartě, ale ve výběru SMS zvuku v Settings->Sounds mám furt ty defaultní.
Díky za cenné rady.
Díky za cenné rady.
Felixx: já dal na Storage Card/My Documents přímo zvuky v MP3 a mám je tam ukázané v nabídkách všech zvuků. ;)
Ahoj, s touto ROMkou mam tyhle problemy, dela vam to taky?
- Ikdyz je klavesnice uzamcena, dari se mi nekdy, zmacknout tlacitko. (napr. Po vytazeni telefonu z kapsy, jsem diky tomu vetsinou v kontaktech.Dokonce se mi stalo, ze i pres zamcenou klavesnici jsem vytocil cislo. (Nemate nekdo tip na nejakej funknci keylock? )
- Kdyz dam mobil na USB kabel k pc, stava se mi, ze po odpojeni mi vypadne zvoneni. Proste, kdyz mi nekdo vola, tak to jenom pise hovor na display a nic jinho. Musim vypnout zapnout telefon.
- Ikdyz je klavesnice uzamcena, dari se mi nekdy, zmacknout tlacitko. (napr. Po vytazeni telefonu z kapsy, jsem diky tomu vetsinou v kontaktech.Dokonce se mi stalo, ze i pres zamcenou klavesnici jsem vytocil cislo. (Nemate nekdo tip na nejakej funknci keylock? )
- Kdyz dam mobil na USB kabel k pc, stava se mi, ze po odpojeni mi vypadne zvoneni. Proste, kdyz mi nekdo vola, tak to jenom pise hovor na display a nic jinho. Musim vypnout zapnout telefon.
S těma tlačítka mám stejný problém, jdou mačkat i při zamčené klávesnici.. :-(
Se zvukem jsem mělpříhodu jednou, ale nebylo to po odpojení od PC, prostě najednou nešel žádný zvuk, po resetu bylo vše OK...
Se zvukem jsem mělpříhodu jednou, ale nebylo to po odpojení od PC, prostě najednou nešel žádný zvuk, po resetu bylo vše OK...
Death_Angel: Já blb dával všechny mp3 i wavy sice do My Documents, ale ještě do složky My Ringtones v domnění, že tam logicky patří.. Po přesunu do My Documents vše fachčí jak má.
Díky moc za radu ;)
Díky moc za radu ;)
Tak po tom fšem přečtení fšeho možného sem nigde nenašel,jak v registrech přemapovat soft.tlačítka.Ani podle jiných postupů mi to nějak nejde (přepsání Short_....ve win)se mi nedaří.:? Ty # a čísla,mi to nemyslí co a jak.
Mam ROM 5.2.19202 ,jak je u prvního příspěvku.
Chtěl bych původní nastavení,jak sou ve WM5-kontakty a zprávy.Ostatní ujde,zatim to mam na hraní.Jen foťák po naběhnutí je tmavý obraz,musim dat reset brightness.
Našlo by se něco na opravu?:oops:
Mam ROM 5.2.19202 ,jak je u prvního příspěvku.
Chtěl bych původní nastavení,jak sou ve WM5-kontakty a zprávy.Ostatní ujde,zatim to mam na hraní.Jen foťák po naběhnutí je tmavý obraz,musim dat reset brightness.
Našlo by se něco na opravu?:oops:
Nějak sem asi něco přečetl moc rychle,sem dneska na xdadev našel rom dodělanou od rickwaytta.Je v tom nějaký rozdíl od té původní?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406716
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406716
To sem taky po flešnutí zjistil.A zkoušel sem part one.Ty ostatní nevim,sem pak nějak flešnul na PDAtornado_wm6.1pro_RC5_AE40DB67 a nejdřív to bylo :? a po několikahodinovém hraní a nastavování :D .Mít PDA WM 6.1 ve smáááártu je hodně zajímající.Rom je fakt rychlá a výdrž vypadá taky dobře.Stále ale si hraju a testuju.:))
koupil jsem ojetý Tornádo s touto ROMkou a vše se zdá vpohodě funkční.Ovšem zdá se mi zcela zbytečná ta aplikace TomTom,jelikož ji vůbec nevyužiji,rád bych ju celou odebral ale bohužel nevím jak ....prosím o přesnější popis jak odstranit všechny soubory s touto aplikací související.
P.S. nechápu jaký význam má zobrazení map na takto malém displeji
P.S. nechápu jaký význam má zobrazení map na takto malém displeji
Start - Settings (Nastavení) - Remove programs (Odebrat programy) a tam najít TomTom a dát Menu - Remove (Odebrat). Nebo tak nějak to je, teď to přesně nevím protože mám v Qteku PPC ROMku a tam to je přecijenom trochu jinak.
K mapám na displeji Qteku: já Qtek používám bez problémů občas na geocaching a to nemám BT GPS Modul (na mapy používám program SmartMaps Navigator 2.8 a na informace o keších GeoScout) a velikost displeje mi stačí.
K mapám na displeji Qteku: já Qtek používám bez problémů občas na geocaching a to nemám BT GPS Modul (na mapy používám program SmartMaps Navigator 2.8 a na informace o keších GeoScout) a velikost displeje mi stačí.