Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 11 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 162

Téma: HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.1 (WM 6.1) - zkušenosti atp.

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    32

    Osobně mám na HXku tu SL61V3 Full. Běhá to krásně. Vše funguje, jak má. Přijde mi to i rychlejší, než 6.0 od Kozruhy. Jinak k tomu Powerpointu... Mám ho nainstalovaný spolu s word a excel mobile 2007.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Asi bych doporučil SL61V3. Měl jsem ji dlouho a byla spolehlivá, teď jsem chvíli používal poslední verzi od Kozhury a má zatím některé velmi otravné chyby. Například občas při zmáčknutí tlačítka kalendáře naběhne kalibrace obrazovky, touchpad je velmi nespolelivý. Přitom s SL61V3 nebyly žádné problémy. Funkční rozdíly jsou minimální (vše lze doinstalovat), rozdíly v rychlosti neznatelné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od BeepBeeep
    Prosím - už jí někdo odzkoušel? Může mi někdo srozumitelně popsat změnu oproti 6.0 ?
    Díky
    Nový Task manager od MS, Getting started today plugin, integrovaná NETCF 3.5 (jen některé ROM), novější build systému. Zkrátka nic, kvůli čemu by bylo nutné ihned flashovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    21

    WM 6.1 kozhura edition zatim behaji slusnou rychlosti. Prvni zjisteny nedostatek je nefunkcnost IR portu. Mate nekdo zkusenoti s pouzitim IR s jinymi verzemi WM6.1 ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Moc jsme IR port netestoval, ale na 6.1 od kozhury jsem pomoci NoviiRemote TV prepnul bez problemu.


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    16

    Jak je to s možností jiné než defaultní klávesnice? U 6.0 mi poměrně chyběly i funkční klávesy jako ESC apod..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    Kluci, je mozno pouzivat s WM6.1 i SDHC karty ? Nevim zdali je to zavisle na podpore SW nebo HW. A nechce se mi kupovat kartu abych ji pak na nic nemel. Dik...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Na hx4700 so žiadnym WM a ani najnovším nikdy nebudú fungovať SDHC karty. (HW nekompatibilita)
    Síce existuje špeciálny adaptér do CF an redukciu na SDHC, ale sa moc neoplatí a sú k nemu rozporuplné komentáre.
    Maximálne sa dá použiť SD 4GB ale musí to byť iba SD. Funguje perfektne. Je to v podstate neštandardná SD ktorá sa tvári ako SD. Lebo norma (štandard) SD definuje maximálnu veľkosť SD 2GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    potvrzuji informace od ToJa a jen doplňuji, že CF karty tam chodí i ve větších kapacitách (já používám 8GB A-data).

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    32

    Tak tak. Osobně používám 16 GB CF + 2 GB SD. Chodí to bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Tak pánové, cez last week som už s nervami nevydržal a po krátkej rekognoskacií posledného vývoja som naflashoval najposlednejši variantu ROM WM6.1 od Kozhura, modifikovanú-vyladenú remsses-om.
    Ten žrút pamete (iGO8) ma vytáča.
    Zatiaľ pracuje perfektne a rýchlo (ROM) a tiež funguje čo doteraz fungovalo a funguje aj čo nefungovalo. Napr. v jednej z predošlých modifikácií, ktorú som odporúčal v prvom poste tohoto vlákna nefungovalo USB dobíjanie (je potrebné povoliť v Settings/System/power/USB Carging).
    Takže, kto chce flashujte ROM:
    http://rapidshare.com/files/13021224...ozhura_v1g.zip

    Na flash použite bootloader z linku v prvom poste alebo z tohoto (je to to isté, len iný storage):
    http://wm6.flyingarizona.net/bootloader.zip

    Po x-tý krát zopakujem krátky postup (platí na MSWXP, na Viste som to neskúšal ale ktosi písal že mu to išlo, hmm..., radšej XP):

    - PDA je odpojené od PC
    - Najprv na PC killnuť (zrušiť) Active Sync v Správcovi úloh/procesy - je to wcescomm.exe
    - Potom nakopírovať do prázdnej zložky stiahnutú ROM (Alkor_B2_Ramsses_Kozhura_v1g.nb0)
    - Takisto tam nakopírovať bootloader (rozumej subor, ktorý je v tom zipe, teda BootLoader.exe)
    - spraviť na PDA HW reset (Contacts+Mail+Reset)+calendar
    - Prepneme hx4007 do Bootloader modu (CONTACTS+iTask+RESET)reset podržať 1-2s – display je funkčný ale nepodsvietený (hore nápis „Serial“, v strede logo HP a dole nápis „v1.01“)
    - Pripojiť PDA k PC a počkať chvíľu až ho PC detekuje
    - Potom spustiť bootloader.exe a v brovseri nájsť a zvoliť ten súbor s ROM (Alkor_B2_Ramsses_Kozhura_v1g.nb0) a potvrdiť
    - Potom už len čakať až sa naflashuje (odporúčam nič na PC nerobiť a mať predtým zhodené všetky aplikácie)
    - Po naflashovaní sparvíme hard reset (Contacts+Mail+Reset)+calendar a počkáme cca 2 minúty a zase hard reset. Potom po nejakom čase by mal WM. nabootovať (prípadne zopakujeme HR)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Super, o vikendu to taky nahodim a vyzkousium i TT7.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od toja
    Maximálne sa dá použiť SD 4GB ale musí to byť iba SD. Funguje perfektne. Je to v podstate neštandardná SD ktorá sa tvári ako SD. Lebo norma (štandard) SD definuje maximálnu veľkosť SD 2GB
    Ahoj, nemas presne typ te fungujici 4GB SD karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    A čo takto prečítať si môj podpis
    Ale aj iní výrobcovia majú takú.
    Ja som kupoval tu: (obrázok je ten istý, akurát s 4GB)
    SD 4GB


    Citace Původně odesláno od toja
    A čo takto prečítať si môj podpis
    A co si naopak sám přečíst pravidla diskutující, zejména část o užívání citací? admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Diky. :-)

    Vybec sem si nevsiml, tak nejak na podpisy moc nekoukam. :-) Ale zacnu. :-)

    Dalsi dotaz, kdyz jsem na hx4700 honil puvodni system a pak WM5 tak jsem pouzival ozVGA.
    Ted uz asi rok jsem hx4700 pouzival jen jako navigaci TT6 v aute.

    Chci ho ale zacit zase aktivne pouzivat jako PDA.

    Otazka - jde na WM 6.1 pouzit ozVGA?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 11 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.5 (WM 6.5) - zkušenosti atp.
    Od k.karel_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 18:09
  2. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 16:06
  3. HP iPaq hx4700 - Windows Mobile - flash ROM, zkušenosti atp...
    Od Radiusxe_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2008, 01:28
  4. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.x?
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-09-2008, 11:40
  5. HP iPAQ hx4700 - praktické zkušenosti s Windows Mobile 6 (WM6)
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 129
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 23:27