Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 78

Téma: E-TEN X500+ - tvorba vlastní ROM aneb "vaření"

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Spiro
    ale cim presne si ju mam rozbalit ? ...
    a akym programom sa dostanem k ikonkam vo wine ? :-X aj tobyu ma zaujmalo ..alebo kde najdem tie temy co su tam uz nainstalovane ...bo ich cem vymazata nahrat si tam svoju ciernu ..
    1. ROMku rozbalis tym ROMPACKERom, co je uvedeny na strane 2 tejto diskusie.... :

    2. Neviem, ake ikony mas na mysli....

    3. Temy su po rozbaleni ROMky v adresari DUMP s priponou .tsk (alebo standardne v adresari Windows)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravim,
    momentalne pouzivan WM6.1 v6, upravenou ROM 354 od eidama jsem zatim nezkousel, nefunguje mne SD karta Kingston 1G, cekam na novou SDHC.
    mam ale problem, ktery se tyka kterekoliv verze a tim je velikost systemovych fontu. Nastaveni v sekci Screen systemove fonty nemeni. Zkousel jsem upravovate registry HKLM\System\GDI-GWE, ale ocekavany vysledek se nedostavil. Poradite prosim? Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Muzete mi prosim nekdo popsat zalohu a instalaci nove rom? Chtel bych zkusit tu od eidamo, ale z tech navodu ,co tu vidim jsem fakt LAMA, co tady pisete... Potreboval bych to popsat ,,step by step'' jako Lame s odkazama na patricne aplikace... Dekuju za pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Jary
    Muzete mi prosim nekdo popsat zalohu a instalaci nove rom? Chtel bych zkusit tu od eidamo, ale z tech navodu ,co tu vidim jsem fakt LAMA, co tady pisete... Potreboval bych to popsat ,,step by step'' jako Lame s odkazama na patricne aplikace... Dekuju za pomoc!
    sorry, uz sem na to asi dosel :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    mam taky trosku divny dotaz ...ked ste si tam niekto dali instalcky normalnych softov ako napriklad Netfront,SPBphone suit ci ako sa to vola ...tak vam to normalne nainstalovalo ? lebo mne to akosi len preskakalo tie instalacky vypisalo chybu a nic nainstalovane nemam ...len asi 2 zakladne softy od etenu co som si tam nechal :-X
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    2eidamo. Diky moc, stejne ale nevim kde mam sehnat orig ROM 543 EN. Uz sem z toho fakt na mrtvici. Poradite pls nekdo? Zkousel sem etencorp.com a nedovoli me to registrovat - to samy kvuli nejaky blby confirmaci na eten-users.eu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od martin.luk
    2eidamo. Diky moc, stejne ale nevim kde mam sehnat orig ROM 543 EN. Uz sem z toho fakt na mrtvici. Poradite pls nekdo? Zkousel sem etencorp.com a nedovoli me to registrovat - to samy kvuli nejaky blby confirmaci na eten-users.eu...
    Skus sa este raz zaregistrovat na etencorp.com. Funguje iba z IE !!! (alebo z FF s pluginom IETAB) a zadava sa tam S/N, nie IMEI!!!! Tam su flashky....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Skus sa este raz zaregistrovat na etencorp.com. Funguje iba z IE !!! (alebo z FF s pluginom IETAB) a zadava sa tam S/N, nie IMEI!!!! Tam su flashky....
    Pro upresneni:
    Registrace se provede na stránce:
    http://www.etencorp.com/Support/index.php
    Záložka: Register

    Po registraci se vratite na stranku: http://www.etencorp.com/Support/index.php

    Pouzijete zálozku:
    User Manual & Software, kde se prihlasite, najdete sve zarizeni (Select Model Name) a tak se dostanete k funkcni zalozce: OS Software (vyzkouseno s IE)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    2eidamo & Tronet: Chlapi dik moc, registraci sem provadel presne tak jak pisete jen z Firefoxu takze smlula.. V IE uz vsechno OK. Uz mam postahovano a jdu se dat do upgradu.. Dikec
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    57

    Záloha SPB Pocket Plus a Mobile Shell
    Trošku související dotaz: v paměti stroje mám SPB Pocket Plus a Mobile Shell - jak zajistit přenos komplet nastavení těchto dvou programů ? (stačí zkopírovat některé soubory?)
    Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Nainstalovat SPB Backup...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    17

    Spb Pocket Plus má v záložce nástroje možnosti "uložit" a "obnovit" nastavení. U Mobile Shell nevím ale předpokládám, že to bude podobné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Lausien
    Zdravím,

    tato upravená verze ROM mě velice zaujala a ještě dnes jí skusim, ale chtěl bych se zeptat, zda by si ještě někdo nechtěl vyhrát a udělat tam takové rozložení věcí, jako je v upravené ROM WM6 X500 Panot v.3.0 - tedy dám tam takové softy, udělat nové ikony, atd...

    Zdarec
    Zdarec, ono to z počátku vypadalo velice slibně, ale díky přílišnému pohybu ikon do složek se opět zpomalilo zařízení. Takže verze 3.0 podle mě není moc povedená. Když jsem to z těch složek zase vyházel, tak to lítá nesmírně rychle. Osobně se už soustředím na jednoduchou ROM s co nejmíň aplikacemi, protože instalace z CAB souboru je otázkou vteřin a není nutné to do ROM cpát. Taky je pak problém s upgradem aplikací na novější verzi. Pokud by někdo chctěl CABy, které jsou třeba v téhle ROMce ver. 3.0, tak zde na téhle stránce jsou dole ke ztažení. http://eten-users.eu/index.php?s=3b4...howtopic=13154
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    je k tomu jiz nejaka ExtROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Vazeni, tady se vari ROM pro X500 Plus ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rady při vaření ROM pro X500+
    Od Lausien_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 21:32
  2. Tvorba vlastní rom (KAISER) *HLP
    Od djvanila v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2008, 13:40
  3. Vše o E-ten Glofiish X500 aneb klávesnici nepotřebuji
    Od Lucasx500 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 15:03
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11