Samsung SGH i780 - jak udelat hard reset
Dobrý den měl bych takovou prosbu. nevíte někdo jak udělat na tomto zařízení hard reset?? myslim jako ten s kombinací tlačítek. moc děkuju.
Moc rád bych to udělal jenže ho nemám. telefon sem koupil od kamaráda jen s nabíječkou a usb kabelem
Nemate v Start/Settings nejaky applet "Clear sTRORAGE"?
Na starsim samsungu myslim funguje zmacknout soucasne 0 (nula), tlacitko "nahoru" na D-Padu a vypinaci tlacitko (Power).
Nevim, jestli na Samsungu, ale na nejakem ne HTC Smartphonu zabiralo take pri soft resetu zmacknout 0 (nula) a pak po vyzve k potvrzeni zadat 1234.
Na starsim samsungu myslim funguje zmacknout soucasne 0 (nula), tlacitko "nahoru" na D-Padu a vypinaci tlacitko (Power).
Nevim, jestli na Samsungu, ale na nejakem ne HTC Smartphonu zabiralo take pri soft resetu zmacknout 0 (nula) a pak po vyzve k potvrzeni zadat 1234.
No tak ani jeden z postupu nepomohl:( ale ten s tim tlacitkem na d padu udelat nemuzu protoze tam misto toho mam dotykovou plosku ale moc díky aspon za tohle.
Tak bych jeste zkousel podobne modely ze Samsung download centra.
http://www.samsung.com/download/query.aspx?agreement=y&keyword=780
http://www.samsung.com/download/query.aspx?agreement=y&keyword=780
No tak sem tam nic co by mi pomohlo nenašel:( . píšou tam jen že mám dát start pak nastveni a tam je přímo utilitka pro hard reset no jo jenže já se tam nemůžu dostat protože když dám start tak mi tam místo normální nabídky vyskočí jen today a to je všechno. prostě do settings se nedostanu. ale díky i za tohle.
Ted vas nechci podcenovat, ale vam nevyroluje nabidka start? To musite mit nahrany nejaky program, ktery ji blokuje.
Nevim, jestli to funguje i na Smartphonech, ale appety lze vyvolavat vlastnim zastupcem ve tvaru
33#ctlpnl.exe cplmain.cpl,cislo,
kde "cislo" je poradove cislo appletu.
Muzete v adresari windows zkusit vyhledat i dalsi soubory s priponou cpl krome cplmain.cpl.
Nevim, jestli to funguje i na Smartphonech, ale appety lze vyvolavat vlastnim zastupcem ve tvaru
33#ctlpnl.exe cplmain.cpl,cislo,
kde "cislo" je poradove cislo appletu.
Muzete v adresari windows zkusit vyhledat i dalsi soubory s priponou cpl krome cplmain.cpl.
no jo ale já se do těch windowsu jako složky nemůžu dostat protože tam proste neni nabídka programy. Ale ještě k té nabídce ona se vyroluje ale je v ni jen today a to je všechno a ještě navíc dotykovej displej funguje tak že když se dotknu např. v pravym hornim rohu tak dotek to zaznamena v levym dolnim rohu je to proste hrůza ja už si nevim rady.
Jo vlastne i780 je professional WM.
Pripojite se aleposn jako host pres Active Sync - pak si muzete nahrat/vytvorit zastupce nebo nainstalovat Total Commandera, pripadne trial SPB Mobile Shellu, ve kterem je i pristup k appletum v nastaveni.
Cele zarizeni (aktivace mobile shellu) muzete ovladat z pocitace pres remote display (ke stazeni zde v sekci freware.
Pripojite se aleposn jako host pres Active Sync - pak si muzete nahrat/vytvorit zastupce nebo nainstalovat Total Commandera, pripadne trial SPB Mobile Shellu, ve kterem je i pristup k appletum v nastaveni.
Cele zarizeni (aktivace mobile shellu) muzete ovladat z pocitace pres remote display (ke stazeni zde v sekci freware.
Dobře tak já to teda zkusím ale až budu mít usb kabel sinchronizoval sem ho jen přes bluetooth. moc děkuju doufám že se mi to pak podaří
Vse chodi i pres pripojeni bluetooth.
A drzim palce - tohle neni nic kritickeho, nebal bych se toho. :)
A drzim palce - tohle neni nic kritickeho, nebal bych se toho. :)
Dobrej nápad jenže active sync přes bluetooth lze spustit jen z pda ale z pc nejde je to tak že jo?? no ale já se na pda nemůžu dostat do programu dát active sync a dát připojit takže asi zbejvá uz jen ten kabel že???
V tomto pripade asi jo - ja myslel, vam BT synchronizace chodi a ze se alespon do AS v PDA dostanete.
no bohužel se nedostanu no já to nechám na ten kabel ale díky moc za všechny rady sám bych si rady fakt už nevěděl.:)
No tak mam celkem problem ten kabel co sem si obědnal nelze u tohohle samsungu použít je nakej mensi nebo co. no a original na i780 se neprodava.
Nemate jeste naky napad jak to poresit treba nak pres pametovou kartu by to neslo???:( :(
Nemate jeste naky napad jak to poresit treba nak pres pametovou kartu by to neslo???:( :(
[QUOTE]THIS WORKS!!!
goes like this:
1. Turn off the device
2. Press and hold the green phone and red phone buttons
3. While holding buttons from pt 2 press the power button until you see the LED flash red
4. Release the power button, while still holding the buttons from pt 2
5. You will see the following screen:
[Format Mode]
1. Format and Reboot
Press space
2. Skip
Press any other keys
Looks kinda like the hard reset HTC screen doesn't it :lol:
nunomax: THANK YOU!
EDIT: PS (for those faint of heart) When you press space it seems like nothing happens, but wait. After a while the device will reboot and you will see familiar "tap the screen to set up windows mobile device" prompt [/QUOTE]
z diskuse na XDA, ale nezkousel sem :D
goes like this:
1. Turn off the device
2. Press and hold the green phone and red phone buttons
3. While holding buttons from pt 2 press the power button until you see the LED flash red
4. Release the power button, while still holding the buttons from pt 2
5. You will see the following screen:
[Format Mode]
1. Format and Reboot
Press space
2. Skip
Press any other keys
Looks kinda like the hard reset HTC screen doesn't it :lol:
nunomax: THANK YOU!
EDIT: PS (for those faint of heart) When you press space it seems like nothing happens, but wait. After a while the device will reboot and you will see familiar "tap the screen to set up windows mobile device" prompt [/QUOTE]
z diskuse na XDA, ale nezkousel sem :D