Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 101

Téma: !!Nový software - Wifi profily pro Windows Mobile!!

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    OK, jsme domluveni! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od RStein
    thheMelin: Pro jiny komercni projekt si budu muset stejne Smartphone poridit, takze smartphone edici nevylucuji. Ale je prozatim v poradi priorit dole.
    jval: To neni problem (tedy doufam, ze to nebude problem ani u ETENu ). Pisu si do seznamu pozadavku.
    Big Thanks, netrpelive budu tedy cekat na verzi kde to bude implementovano.

    Fakt diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Chyba mi moznost zadania SSID siete... Dalo by sa s tym nieco spravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pisu v prvnim prispevku, ze pocitam s vyberem preferovane site, ke ktere se pda zacne pripojovat jako prvni.
    To uz ale jde "mimo" sitovy adapter.
    //edit: Omlouvam se, na prvni strance to neni, psal jsem to nekomu soukrome.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    to by mě teda zajímalo jak jste to rozjeli,já nad tím laboruji už od rána a pořád nic,pořád mi to vyhazuje nějakou hlášku,po zrušení jen problikne nějaké nastavení a nif,pls
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Spatny popis chyby, na Kaiserovi to funguje bez problemu.
    Protoze je aplikace napsana v C++/staticky prilinkovane MFC, nemohou ji chybet ani zadne knihovny.
    BTW: Miluju lidi, co chteji pomoci a sami nejsou schopni poslat ani text te "chybove hlasky". Ale zvykam si - v Cechach ma slovo komunita pro me pejorativni nadech .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    tak -
    Can not load device driver.
    It the wireless
    configuration utility is
    running,please shut it down.
    Jinak mi na domácí wifinu běží dva notebooky + Vario.
    Ať mám vyplou nebo zaplou wifinu v Kaiserovi,tak to nechce naskočit,
    jinak mi bezdrátovka běžela,než jsem tam šoupl Retinu

    jo a nebudu to komentovat,vím,že si s tím měl práci a hodně lidem se snažíš pomoci,jinak bouchám se zbíječkou a na takový kraviny nemám čas
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    OK, diky.
    1) Mate originalni ROM a ne zadnou zbastlenou?
    2) Kdyz otevrete nejdrive oba applety wifi v settings a sam pustite wifi, objevi se po spusteni programu hlaska znovu?
    3) Program se ale spusti ne? Problem se objevi pri aplikaci profilu / spusteni DHCP - je to tak?
    4) Nadetekoval se adapter? Muzete mi napsat jeho nazev - posledni polozka v Nastaveni.

    Vim, ze v nekterych ROM se udajne driver wifi nenatahuje po startu. Pokud by tomu tak bylo, zkusim v pristim buildu rucne aktivovat zarizeni.

    Asi jsem mimo, ale co je to Retina?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    díky za čas,
    1.mám originální ROM
    2.zapnu v settings wifi,pak mi zjistí mou síť
    3.program se nespustí,musím manuálně - pak vyskočí ta hláška
    4.adaptér(jestli je myšleno router) normálně načte

    ještě jsem nepochopil to

    2) Kdyz otevrete nejdrive oba applety wifi v settings

    to nevím co je
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Program se pousti rucne - ne po detekci wifi.
    Mohl byste udelat soft reset, wifi nespoustet a spustit jen muj program?
    Wifi spoustite pres Connection Manager?
    Adapterem myslim sitovou wifi kartu v PDA - nazev se zobrazuje v programu.
    Apllety - Start/Nastaveni, zalozla pripojeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    díky za čas strávený nad mým problémem,ten program jsem odinstaloval a už to zase všechno fachčí jak má,díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Na MDA Vario (FW posledni z TMO CZ):

    Po soft resetu program nezapne wifi. Az po zapnuti a vypnuti pres com manager

    Po instalaci a konfiguraci programu se mi Vario neprioji na internet pres ActiveSync. Vypise, ze neni mozne nacist adresu IP.

    Jinak funguje bez problemu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    zbysour: Ano ten problem jsem na Variu take zaznamenal. Souvisi to s tim, co jsem psal vyse, driver je nahran pozdeji - znam jeste agresivnejsi zpusob, jak pracovat s driverem, takze ho pouziji.
    S RNDIS pripojenim ale vubec nepracuji, takze AS by nemel byt nijak profily dotcen. Ani jsem tu hlasku zatim nedostal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jirka K: Prosim mohu se se zeptat, co jste odinstaloval? Muj program? Nebo to, co nazyvate Retinou?
    Diky, fakt by me ten problem zajimal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Retina - je to tohle?
    http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=4357
    Dalsi agresivni svinka
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 17:51
  2. Skyfire, nový prohlížeč pro Windows Mobile umí (nejen) Flash
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 12:03
  3. windows mobile 5 + wifi + activesync = jak?
    Od KENNY_FX v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 10:03
  4. Norton Mobile Security - nový antivirus pro Windows Mobile
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-05-2007, 15:47
  5. Vyzvaneci profily-problem qtek 8310 novy update
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 20:41