Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 86

Téma: Dynavix 7 v2.2

  1. #61
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    no, mám lehké obavy, aby nám tady někdo nenaplácal za OT. Ale ono to stejně v poslední době tady vypadá, jako by to moc moderovaný nebylo……
    Máš pravdu, radary v tovární podobě i-GO nejsou nic moc – člověk by z toho pípání a houkání nakonec zblbnul. Já to vyřešil slovním varováním které je možné s některými skiny, mám tam Andy 8.5.1 a navíc jsem si upravil příslušný soubor SKspeedcam, takže nyní je to nevtíravé a v pohodě. Oboje je ke stažení ve vláknu tuning iGO a mohu jen doporučit.
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Ale jo souhlas, že jsem byl trochu OT (s iGO), ale chtěl jsem vědět co a jak s radary. Dnes tato funkcionalita v Dynavixu použít nelze. Nicméně mé rozčarování z Dynavixe trvá, a co mě nejvíce štve, že support není ochoten na moje e-maily reagovat :dead: to mi vadí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    no, já mám v Dynavixu „naládovanou“ jen Prahu a jinam do neznámých míst s ním nejezdím, a to právě pro chybějící radary.
    To, co popisuješ jest zajímavý přístup výrobce programu, jestli to není tím, že Tě nemají rádi -)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    69

    Nepiš a zavolej. Mně zavolali zpátky když nevěděli odpověď hned.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    50

    Dobrá zpráva pro uživatele hx 4700 (jestli tady ještě nějací nešťastníci, co mají taky Dynavix a 4700 jsou).
    Po upgrade stroje na WM6 Dynavix šlape téměř jako hodinky, dovezl mne v pohodě z Vysočiny až do Vídně na hotel. Nebývalé, že by alespoň částečný návrat investice, nová grafika není špatná, jen ještě ty radary a "sešité" mapy...
    PS: Předtím smrt modrého zubu do 60 vteřin ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Mňo ona stabilita v2.2 opravdu hodně stoupla, ale já se domnívám, že Dx má "nějaký problém" s GSM částí PDAček. Na LOOXu (u mě následník hx4700) se choval již celkem dobře, ale na Qteku9000 byl opět nestabilní. A nyní na E-Tenu X500+ je to zatím nejhorší. Njn je integrována GPSka a GSM část :? Dx nezavrhuji, prvak jsem do něj investoval dost peněz, druhak jsem tak trochu patriot. Již několikrát jsem se nabídl, že budu Dx testovat na tomto stroji, ale prostě asi není zájem ops: Nevěřím, že neexistuje verze, která by sbírala data ze svého chodu a ty pak nebylo možné zaslat na podrobnější analýzu.

    A jak to vypadá s podporou TMC u E-Tenů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Jen drobné postesknutí: i když tu je spoustu nářků na Dynavix, byl jsem s ním celkem spokojený, vždy jsem v pohodě dojel kam jsem měl, nepadal, navigoval OK.

    Teď jsem bohužel zažil naprostý kolaps při cestě v Německu. Jel jsem do jednoho městečka kousek od Düsseldorfu a Dynavix 7 v.2.2 byl většinu cesty ve stavu jakési hybernace, v podstatě stále zamrzlý . Takže SR, spustit Dynavix, naviguj a ... nic. Výpočet trasy mnoho minut, když už konečně třeba po 20 min trasu našel, měl tendenci umístit mě vedle dálnice a s přepočtem a návrtem do reálu si už neporadil.

    Nevím, třeba byl problém s HW (MIO A701), ale v ČR naviguje dobře. Asi je mapa D tak velká, že si s ní neporadí. Proto asi nemá bezešvé mapy.
    A nějak naprosto zahltil PDA, i když nebyly puštěné žádné programy, bylo něčím obsazeno 95% paměti.

    Tak tolik má zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    69

    Mně se to chovalo podobně s mapou Itálie. Za měsíc jedu do Francie přes Švýcarsko, tak to musím nějak pořešit, protože je společná mapa Itálie + Švýcarsko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    50

    Něco podobného jsem zažil v Rakousku - symptomy byly dost podobné - nekonečné počítání trasy, ... Po vypnutí 3D režimu všechno jelo v pohodě, já jinak 3D nemusím, ani nevím jak se mi to tam dostalo. Mám to na HW tlačítku ještě z předchozích verzí, tak možná omylem ... Jinak po upgrade na WM6 žádný jiný problémy, jen se mi zdá, že počítá pomaleji trasy.

    PS: Nepohnul někdo s těmi radary? Stejně to bude k ničemu, předevčírem jsem viděl u Znojma Policii (ne městskou) s laserovým radarem, tak opatrně (
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    s těmi radary je to neprůstřelné. V současné době je v ČR na poi.cz evidováno cca 1500 kusů radarů různých typů. Takovou dávku do Dynavixu nedostaneš ani náhodou… Takže zatím hračka….
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Koukám že je začátek března a slibovaný update z konce ledna opět nikde, nebo mi jen nejede PC? Jinak chlapi mám dotaz ohledně počtu aktivací, na podpoře se se mnou nikdo přes mail nebaví ( jako vždycky) a když chci aktivovat Dynavix, tak dostanu zpět hlášku že počet aktivací byl vyčerpán, ale snad jsem měl nárok na tři aktivace? Dvě jsem vyčerpal jistě, bohužel tu třetí asi taky i když nevím kde, protože tu jsem měl mít až teď když mám v PDA konečně 128 MB RAM, jenže paměť je naletovaná do druhé základní desky abych případně nezničil svou původní. Hold mi asi nezbyde transplantovat čipy i do původní základní desky, když podpora mlčí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    50

    No, je tady jaksi mrtvo, já aktivoval zatím 2x, podruhý to byla výměna MB kvůlivá napájecímu konektoru a jestli se dobře pamatuju, tak se psalo o 3 možných pokusech, pak smrt. ( Pokud jde o DNVX jako takový, vše šlape jak hodinky od upgradu stroje na WM6, jen je to pomalejší při startu a přepočítávání, ale nikdy to od té doby nespadlo.
    Trošku se utápím v nových menu, které nejsou úplně logicky udělaný, ale to je asi subjektivní záležitost a nevím jestli má smysl to někde komentovat podrobně.
    Taky podle všeho trvá problém s měřením rychlosti - všechny SW co mám ukazují poněkud víc, takže mám pocit, že v DNVX není něco úplně dobře nebo že by všechny ostatní SW lhaly (iGO, Path Away, GPS Dashboard, ...)?
    Mám starou verzi bez upgrade mapových podkladů, čekám teď jak (a jestli) se popasují s radary a hin sa ukáže.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    no nakonec se mi podpora v pondělí odpoledne ozvala a je ochotna můj problém řešit, takže dneska uvidíme co budu mít v mailové schránce, vzali si ode mne registrační a aktivační číslo a uvidíme co z toho vyleze. Jen se bojím jestli se nezačaly vztahovat podmínky o dvou aktivacích místo tří i na nás kteří jsme koupili navigaci ještě dřív než začaly tyto podmínky platit. Nebo se mýlím a aktivace jsou stále 3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Můžete mi někdo vysvětlit, jak je to s těmi 3 aktivacemi a dost ? Nikde na webu Dynavixu jsem nic takového nenašel. Kupoval jsem Dynavix před pár dny. Nejdřív jsem zkoušel 2x aktivaci při instalací. Poprvé to proběhlo přes internet, ale instaalace přes ActiveSync pře BT neproběhla. Pak jsem to zkoušel ještě jednou a to jsem už musel registrovat přes SMS. Ani tentokrát se instalace přes BT nedokončila. Tak jsem tedy Dynavix instaloval a registroval potřetí, opět přes SMS /dostal jsem stejné číslo jako v předchozím případě/ a instalací jsem dělal přes ActiveSync a připojeným kabelem. Teď už to prošlo celé OK. To mi jako chcete říct, že když třeba udělám HR, tak už Dynavix nerozjedu ? No to snad ne ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    samozřejmě mluvíme o 3 aktivacích na tři různá zařízení, pokud aktivuješ stále na jedno a to samé PDA je to považováno jako jedna aktivace, předpokládám že aktivace si načte S/N (sériové číslo) z PDA a na základě toho vytvoří jakýsi 25 místný kód, který pak zašle buď PDA samo nebo přes SMS do aktivačního centra Dynavixu, odkud dostaneš aktivační kód do PDA. Samozřejmě pokud aktivuješ na různých PDA ( s jiným sériovým číslem) je to považováno jako další aktivace a samotný kód je taktéž jiný
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dynavix
    Od m1m v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 17:30
  2. Dynavix 1.6
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 261
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 22:16
  3. MDA III + Dynavix 1.6 -
    Od EmiK_ce4you v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 09:06
  4. Dynavix 1.5
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 183
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 13:28