Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 62

Téma: Jak mít konečně funkční M700

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, docela jsem si nabil kokos s SDHC driverem. Přestože mám je obyčejnou kartičku, nainstaloval jsem si ho. Co kdyby se hodil, že.
    Když jsem instaloval IGO, tak se mi instalace zastavovala těsně před koncem a pomohl jen reset. Nechápal jsem proč nejdnou nejde, když dříve se instaloval bez problémů. Stačilo trochu zagoooglit a ejhle. IGO je ctlivé na některé SDHC drivery. Tak šup s ním pryč a je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    23

    i-Go má patch na spolupráci s SDHC, už se to tu někde řešilo, takž šup s ním tam a bude to zas OK
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Pozor pozor, me na X500 po instalaci SDHC driveru vubec nechce cist standardni SD kartu - pouze a jenom SDHC. Cili po odinstalaci driveru by ti melo vse chodit. Nechapu ale, proc si instalujes driver na typ karty kterou nepouzivas......
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Abych byl jako pionýr "Vždy připraven"
    Podle fotky si taky určitě býval pionýr
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    No taak co kdyby náhodou byla možnost sdhc za dobrou cenu, tak si jí koupí a má to bez starostí, to se ještě pochopit nechá. A tenhle problém s IGO je prý hlavně s nelegální verzí..:no: a to se tu řešit nesmí.. ale nechci obviňovat neprávem, tak to kdyžtak přehlédněte a nekomandujte mě
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Podle toho, co jsem k tomu vyčetl na foru pdamill, tak je instalace iGo svázaná s původní kartou. Podle toho, co tady někdo psal, tak po instalaci patche mu nešla přečíst původní micro SD kaarta a musel ji přeformátovat. A protože iGo na SDHC kartě asi nekoupíš, tak po instalaci SDHC driverů legální verzi asi nenainstaluješ a chceš-li využít kapacity SDHC a zároveň používat iGo, tak přes zakoupení legální verze ti nezbývá než použít nelegální patch. O nějakém oficiální patche nebo updatu jsem nikde nenašel ani slovo, jenom ASUS, od kterého pochází ten SDHC patch píše, že "Installed this patch would cause some software which locks SD card ID can't run smoothly (e.g. IGO)".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    To Aladin 2: Byt pripraven, to je zaklad

    Da se to ale vyresit tak, ze si ten SDHC driver stahnes do cihly a nainstalujes ho az kdyz tu kartu budes mit (muj pripad) :-)

    To speed-komi neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    20

    ahoj,

    mam mensi problemik. dal som si HR a prerusil som instalaciu eten aplikacii. nainstaloval som si niektore aplikacie a nemozem najst SMS ZOOM. ktora to je aplikacia? telefon som si uy nainstaloval ale to tam nemam :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, zoom SMS bude jedna z tech aplikaci, ktere maji na svedomi "půlminutovou" prodlevu při přijmu hovoru. Taky se mi líbila, ale raději jsem jí oželel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    20

    hmmm, tak to nejak vydrzim

    a idem zas off.

    urobil som HR a nenainstaloval som ziadnu aplikaciu od etenu a neviem najst MMS. co treba naistalovat?????alebo kde to najdem??? uz ma to fakt :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    4

    Zdravim všechny pokročilé, mám porblémek s komunikaci E-tenu s počítačem, respektivě mám pouze k dispozici jendoCD a sam ozřejmě nechci PDa používat jen na telefonování ale rád bych zfunkčnil navigaci. Může někdo pomoci??? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    OT: Jouker: Prispevek, ktery dokonale ilustruje vas nick. Zkuste formulovat lepe svuj dotaz.
    Nejde vam propojit E-Ten s pocitacem? Nebo chcete navigaci? Pak si ji musite koupit...
    Mate jen jedno CD? Musite dalsi balicek CD koupit v obchode (maji je snad vsude)
    Neberte tu ironii ve zlem, ale priste se nad svym prispevkem zamyslete.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    15

    Ciao,
    muzete sem prosim hodit,kdo co pouzivate jako alternativu ke speed dial? Vyzkousel jsem radu programu, ale zadny mi nevyhoval.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to lightning: vřele doporučuji SPB Mobile Shell
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, po vykosení aplikací E-TENu jsem zjistil že mi nefunguje hlasitý telefon. Funguje Vám?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 18-04-2009, 12:53
  3. E-ten s 3G - konečně!
    Od Zdenek Malinsky v sekci E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-03-2007, 08:59
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 18:46
  5. Nejnovější verze Skype, snad i pro Vario konečně funkční..
    Od Miloš Strouhal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 13:39