Sunnysoft?Původně odesláno od endy123
Sunnysoft?Původně odesláno od endy123
ahoj, jak jste na tom s bankovnim sim toolkitem? me to porad v kombinaci eBanka + Vodafone blbne.
Nekde jsem zahledl, ze snad pomuze vymena karty operatora. Vi o tom nekdo neco? Nebo treba prechod na WM6.1?
Na tomto odkazu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=435026
jen utilitka, která promění numerickou klávesnici v kurzorový kříž. Vyzkoušeno, funguje perfektně.)
může pomoct výměna sim, mě ve spojení s O2 nepomohla, tak jsem ebanku požádal o zasílání cert. kódů přes sms, to chodí výborně dostaneš k tomu ještě pin, zadáš své klientské číslo dáš poslat aut. kód, kód to přijde normálně přes sms a v novém okně co se ti otevře budou tři kolonky, klientské číslo, autorizační kód a pin. Přijde mi to díky pinu ještě bezpečnější, a pin jde nastavit jakýkoliv normálně v rozhraní banky. Takže doporučuju rovnou přechod na sms autorizaci.Původně odesláno od _blackBone
to ano, ja tohle pouzivam uz nekolik letproblem je v tom, ze pri spojeni iPAQu 614 + SIM karta Vodafone s bankovni aplikaci na eBanku ty zpravy proste nechodi, prijdou az pri restaru (a to jeste ne vzdycky).
Zajimalo me, jestli se to treba pri prechodu na 6.1 nezlepsilo...
Mám WM 6,1 a nechodilo to taky, teď mám bankovní aplikaci smazanou a sms s autorizací chodí bezvadně, ale je pravda že už nejde posílat peníze přes sim toolkit (já jsem to ani nikdy nepoužil), ale klidně se připoj na web ekonta a nech si poslat kód atd..... Díky tomu pinu mi to přijde opravdu bezpečnější.
Ahojte, mam tiez tento Business Navigator a mam problem ze mi prehravac neprehrava video, resp. ide iba zvuk, skusal som rozne formaty. Neviete, prosim poradit?
ja mam dobre zkusenosti s TCMP The Core Media Player, driv byl bezplatny, pres google to urcite pujde najit, osobne pouzivam tu starsi bezplatnou verzi
zdravim, uvazuji nad koupi tohoto telefonu, ale mam jeste jednoho kandidata a chtel bych se zeptat na nejaky uzivatelsky zkusenosti. na nekolika mistech jsem cetl ze jsou s timto modelem nejake problemy, slo hlavne o podporu od spolecnosti HP. dale pak nejake problemy s aplikacemi. chci se teda zeptat stastnych majitelu, co by mi mohli rict, jake maji zkusenosti(dobre i spatne) a jestli se vyplati tento PDA telefon porizovat. diky