Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 10 PrvníPrvní ... 678910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 144

Téma: HP iPAQ 614 Business Navigator

  1. #106
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co přesně by to mělo dělat? Já bych spíše očekával, že se budou zobrazovat kontakty od P, resp.související s písmenem P. Ale to je spíše věc výrobce zařízení/ROM, jak toto ošetří.

    OT
    Já taky čekám od 2003, až se PIE naučí alespoň otevírat ve více oknech či tabech.
    /OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107

    Uni Uni je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    143

    To je úplně jednoduché, milý Watsne, když v programech namačkám "P", skočí mi to na program od P, nebo v souborech, nebo v databázích, nebo v seznamu map, já nevím kde všude. Tak jak to dělá zcela přirozeně a všude Tréo 650.
    V excelu je klávesnice taky zcela na baterky, tam kde by člověk předpokládal implicitní zadávání numerických znaků, HW klávesnice nabídne cyklickým mačkáním až 4.-5.!!! číselný znak po "pqrs" (dost už mě štve, že na Tréu musím mačkat shift pro zadání čísla, ale tohle je proti HP ještě zlaté....), čímž nasadí korunu entrem, který někdy udělá píp, někdy vloží hodnotu, někdy vloží hodnotu a uzavře dokument. Vše v budově, venku je display dokonale slepý, dokonce s viditelnou vodivou strukturou!, to si snad zasloužíme na zařízení 5 let staré... Vyzkoušeno, ohodnoceno, odhozeno. Čekám dál.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    86

    páni a dámy, už dlhšie sa pozerám po tomto zariadení a nakoľko potrebujem ku môjmu terajšiemu HTC kaiser další PPC, možno toto by bolo fajn. To čo hľadám je HW klávesnica, rýchly SW, GPS a rýchly fix, wi-fi...
    Na HTC sa mi páčilo aj to, že je poruke viacero uvarených ROM, ktoré sa dali vyskúšať. Po prečítaní tohoto vlákna sa mi tento stroj páči čoraz viac.

    Moja otázka teda je, mám si zohnať ďalšieho kaisera, alebo HP 614? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    tenhle iPaq je rychly, ma veci, ktere chces (wifi, gps ( me se fixuje do par sekund), ...), ale s tema ROMkama to neni nijak zvlast zajimave, mozna postupem casu, resp. nevim o tom, ze by byla jina nez ta oficialni

    Klavesnice zrejme taky neni pohodlna jako na Kaiserovi, pokud jsi zvykly na qwerty.

    Ja ho muzu doporucit, ale hodne zavisi, jake jsou tve preference.

    EDIT: reakce na prispevek pod timto: i kdyz s klavesnici rozhodne nejsem spokojeny a zvykam si na ni dost pomalu,rozhodne se mi neprijde, ze je toto zarizeni "kus srotu"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110

    Uni Uni je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    143

    Dobrá "123" klávesnice na kratší texty nahradí i QWERTZ, tahle ale není dobrá ani na to. nechápu, proč museli udělat překážející vodící kolečko po dotyk. části, která pak totálně překáží, když např. iPod se dá ovládat i bez této "pomůcky"....:-/. Jak říkám, je to hodně nedodělaný kus šrotu, velké zklamání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    86

    no a ako je to s vykreslovanim aplikacii na displeji? som cital v nejakej recenzii ze igo a podobne programy kde sa grafika meni tomuto stroju robia problemy. Rovnako CPU a pamat. zvlada spustenie viacerych aplikacii naraz? ako napr. reaguje ked je pustena navigacia a niekto Vam zavola? dik

    A pls aka velka pamat ostava pri tej fabrickej ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    jak resite tu nefunkcnost sim toolkitu? me u vodafone prijde simtoolkitova (zabezpecena) zprava jen pote, co to restartuju a to je celkem opruz (
    parkrat mi prisla i bez restartu, ale nepodarilo se mi objevit, cim to je ... zkousel jsem i aktivovat/deaktivovat telefonni modul...

    pouzivate to nekdo i pro autentifikaci do bankovnictvi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1

    netusite jak prehrat vsechny kontakty ze SIM do telefonu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    3

    Prosim nevite nekdo jak nastavit, aby se emaily ukladaly na pametovou kartu? V nastaveni lze zvolit jen ten iPAQ File Store, ktery se tvari jako Storage Card a ma jen 25MB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Musel jsem provést HR. Po obnovení ze zálohy je vše OK jen nefunguje "kolečko" pro posun v seznamech. (Ta dotyková ploška na klávesnici)
    Zapínání a vypínaní v nastavení systemu nepomáhá.

    Nevíte někdo kde to je v registrech nemůžu nic najít a vše znovu instalovat se mi opravdu nechce:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Také hodně uvažuji že bych vyměnil TC a pořídil toto. Občas píšu SMS, ale žádné dlouhé texty a na malém displeji co má TC je psaní bez stylusu dosti problematické a hodně pomalé . U 614c se mi líbí že má klasickou klávesnici jako normální mobilní telefony, u smartphone bych zůstal, jen mi chybí promakanost a dostupnost aplikací, kterých je pro PPC více a lepších.

    Ale k hlavní otázce - je dnes použitelná jakákoliv česká T9? O ceske T9 bez české diakritiky si asi můžu nechat zdát, ale alespoň ta s českou diakritkou je použitelná či není? Chtěl bych zařízení nelokalizované kvůli rychlosti a dohrát pouze malou češtinu... Má to tak někdo a může konečně napsat jestli se s xT9 českou nechá psát alespoň stejně rychle a pohodlně jako např. na smartphonech jako byl Qtek 8310 či SDA, atp.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    3

    Asi delam neco blbe, ale jak jste vypli to Smart Wheel? At mackam OK jak makam tak se to nevypne a nevypne - at uz jsem v Today nebo v modu psani...
    Diky za pripadne postrehy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    smartwheel se vypina dlouhym podrzenim tlacitka, ktere je nad scrollovaci packou vlevo nahore, je to indikovano i ikonou v hornim menu.

    otazka mozna mimo toto forum ale souvisi i s timto zarizenim ) - jaka pouzivate mobilni data v tomto pristroji? zajima me co nejlevnejsi pristup, rychlost je az na druhem miste ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Lord Mystic
    Také hodně uvažuji že bych vyměnil TC a pořídil toto. Občas píšu SMS, ale žádné dlouhé texty a na malém displeji co má TC je psaní bez stylusu dosti problematické a hodně pomalé . U 614c se mi líbí že má klasickou klávesnici jako normální mobilní telefony, u smartphone bych zůstal, jen mi chybí promakanost a dostupnost aplikací, kterých je pro PPC více a lepších.

    Ale k hlavní otázce - je dnes použitelná jakákoliv česká T9? O ceske T9 bez české diakritiky si asi můžu nechat zdát, ale alespoň ta s českou diakritkou je použitelná či není? Chtěl bych zařízení nelokalizované kvůli rychlosti a dohrát pouze malou češtinu... Má to tak někdo a může konečně napsat jestli se s xT9 českou nechá psát alespoň stejně rychle a pohodlně jako např. na smartphonech jako byl Qtek 8310 či SDA, atp.?
    Mám Asus P750 a problém s diakritikou v T9 mne také dost štval až do chvíle, než jsem objevil tuto aplikaci

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=29273

    Si jí namapuješ na nějakou klávesu, po napsání a nebo i v průběhu psaní jí stačí spustit a diakritika je fuč.. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ipetr: takže nemáš problém psát na numerické klávesnici SMS, tedy s diakritikou a pak to jen "očistíš" a je to v pohodě? No to by bylo přesně ono!

    Jinak si zmínil P750, nevíte o nějakém vláknu kde by se řešilo jestli P750 či iPaq 614c? Jde mi hlavně o ovládání, tu RAMku bych asi přežil...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 10 PrvníPrvní ... 678910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 614 Business Navigator zblízka
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 00:54
  2. iPaq rx1950 navigator !!!
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 15:21