Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 10 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 144

Téma: HP iPAQ 614 Business Navigator

  1. #76
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Standa: je třeba doinstalovat SW klavesnici, která zná české znaky (sunnysoft, resco...).

    Mám cz lokalizaci od Sunnysoft a na tlačítkové klávesnici mi to nepíše s diakritikou.Něco jsem nenastavil ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim. Rozhoduji se mezi tímto smartem a Asusem P750. Jediné co mě tady odrazuje je to navigační kolečko. Jaké s ním máte zkušenosti? Jak lze např. listovat do stran? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Džank
    Zdravim. Rozhoduji se mezi tímto smartem a Asusem P750. Jediné co mě tady odrazuje je to navigační kolečko. Jaké s ním máte zkušenosti? Jak lze např. listovat do stran? Děkuji
    Jsem ve stejné situaci, ze smartphona jsem zvyklý, mít klávesnici pod folii, což u tohoto modelu nepůjde. Jaké používáte pouzdra?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    Reaguji tímto na různé úvahy ohledně Ipaqu 614c.
    Měl jsem Mio A701, se kterým jsem byl maximálně spokojen. Po dvou letech jsem si pořídil Ipaq 614c a mohu odpověďně prohlásit, že je po všech stránkách lepší. Kromě foťáku jsem nenarazil na žádný problém. Skrolovací kolečko je taky supr. Různými dotyky se dostanete, kam potřebujete. Je možno toto ještě kombinovat s trojsměrným tlačítkem na straně Ipaqu a s klávesami pod displejem, takže mnoho variant, záleží jenom na Vás. Navigace stejně citlivá ne-li citlivější než u A701. Satelity chytám i v baráku. Ipaq mám nacpaný mnoha programy(skoro všechny od SPB, Cash od Inesoftu, hodně her) a ještě se mi nestalo, že by se programy nějak pohádali nebo byly funkčně jinde. Při stejném procesoru je Ipaq podstatně rychlejší. Takže u mne jen spokojenost. Myslím, že po studiu možných forů, je toto jedno z nejlepších zařizení součastnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za odpověď ! Jinak myslíte, že je u tohoto zařízení velké mínus, že nebude mít Win 6.1? Bude velký skok z verze 6 na 6.1? Nebo toho nebudu muset litovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    měl jsem 6.1 na miu a kromě sms ve vláknech jsem moc změn nepozoroval. Nehledě k tomu, že určitě někdo uvaří 6.1 neoficiálně a někdy jsou tyto romky lepší než ofigo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ok, tak už jsem si jej objednal
    Chci si ještě koupit kartu, pujde mi tam micro SDHC 4Gb? Nikde ve specifikacích jsem nenašel, jestli to SDHC vezne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    Já používám sdhc 8G Sandisk a bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jak je to prosím ještě s diakritikou na hardwerove klavesnici? Lze psat třeba ve wordu klasicky abc a používat při tom diakritiku? Nebo se musí psát jen s tím xt9 bo co to je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    Zatím nelze na hard. klávesnici psát s diakritikou. Už to ale někteří řeší. Je třeba naistalovat soft. klávesnici. Já používám od Resca a je supr. Sunnysoft v lokalizaci údajně neměl požadavek od HP, aby toto zakonponoval do lokalizace. Trapná odpověď. Jinak lokalizaci nedoporučuji, všíchni s tím mají různé problémy.Tím spíš, že to neřeší tu hard. klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Já mám 614c druhý týden a jsem zatím se vším spokojen, kolečko je někdy velkou výhodou, jindy si na něj nemohu zvvknout ... TomTom 6.1 a iGO 2006 a Navigon uplne bez problemu na rpvni pokus. Co mi trochu zlobi je nastaveni tlacitek. Kdyz zmenim tlacitko napise se mi ze button.exe neni certifikovan a nebo ze nepracuje spravne ... mozna ze zkusim hard reset a pak uvidim.

    Ovsem muj nejvetsi problem je v tom, že čtení s SD-HC je bez problémové,ale když na ni chci přes ActiveSync něco zkopírovat a nebo nainstalovat, celý přístroj chvilku dělá že něco instaluje ale bez progresu zatuhne asi za 5minut. Po soft resetu se karta stane nečitelnou a v 614c nejde ani vidět a tím pádem ani nainstalovat.

    Rád bych upozornil, že kartou to nebude, protože i po nezdařilém pokusu 614c o zápis na kartu a její následné neviditelnosti v 614c, je karta normálně čitelná ve čtečce a když odstraním tmp file, který se to snažilo zapsat a vložím jí zpátky do 614c tak je vše ok.

    Stejný problém s tuhnutím a znepřístupněním karty jsem měl i v tom případě, když jsem nechal kartu zformátovat 614c, po chvilce výtuh a pak karta nečitelná a musel jsem ji naformátovat z počítač ...

    tak to je vše ... doufám, že se bude jednat o nějaký SW bug ...
    děkuji všem uživatelům za radu...

    P.s. používám micro SD-HC 4GB od Kingston
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Taky zatim spokojenost, jen obcas se mi zda trosku pomalejsi. BT GPSka QStarz Q1200 funguje OK. Ale hral jsem si s nastavenim External GPS, nemohl by mi nekdo prosim napsat, jak to bylo defaultne nastavene?

    Diky Ondra
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    15

    For sevenheaven: Asi tě zklamu ale je to kartou. Koukni sem http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7036&start=30
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Objevila se aplikace pro AGPS fix. GPS Quick.
    Pro neznalé: Jedná se o program, který stáhne přes internet aktuální polohu statelitů GPS což výrazně urychlý fixaci polohy po zapnutí navigace.
    Prozatim jsem nemel moznost vyzkouset. Nadaří se mi stáhnout:-(

    http://mobilitytoday.com/forum/showthread.php?t=16767

    Pokud se to někomu podaří dejte vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 10 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 614 Business Navigator zblízka
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 00:54
  2. iPaq rx1950 navigator !!!
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 15:21