Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 10 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 144

Téma: HP iPAQ 614 Business Navigator

  1. #61

    Uni Uni je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    143

    To by mně taky zajímalo, s tou klávesnicí. Na Miu A702 se musí zapínat její podpora, aby fungovala, jako SW klávesnici, akorát je to "jen" proužek s nějakýma nastaveními, či co. Nicméně to její používání degraduje na nepoužitelnou. U HP doufám jsou chytřejší, tedy: kdykoli, kdekoli mohu napsat nějaký znak, který mě posune buď na soubor, program apod. aniž bych musel cokoli zapínat, je to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    To s tim xt9 či co se mi ňák nezdá. Dřív jsem měl MDAII a tam taky přednabíhaly slova, ale když jsem tam nainstaloval cz lokalizaci, tak nabíhali česky s tím, že já sám jsem je mohl tvořit, když to slovník neznal. Dyt to ma windows, tak je snad jedno jestli to dela HP nebo HTC ne? Proste dam cz od sunnysoftu a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    to ares333> kdyby jsi to četl pozorně, tak by jsi tomu rozuměl. xt9 přednabízí slova, ale čeština do ní zatím není a tvořit svůj slovník mě přestalo bavit asi tak při 50tém slovu.(mám hp 614c už skoro 3 týdny)

    až si ji koupíš a vyzkoušíš, tak pak tu pak vymýšlej co všechno s ní budeš dělat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    to anavarr: v klidu, jak mám vědět, že sis to koupil bez češtiny.

    pro ostatní majitel: jak je to teda s tim psaním, když jste si to koupili v ČR? Vim, že sunnysoft už pár kousků na skladě má. Má to někdo? A co takhle recenze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1

    Rád bych se zeptal maitelů jak jim funguje SIM toolkit. Mám s tím docela problémy. Zprávy nechodí a když chci platit tak jsou vidět jen pole bez popisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Přesně tak. Se SIM Toolkitem (Vodafone - eBanka), mám taky stejný problém. Je to nepoužitelné...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    69

    mne by desne zajimalo, jak se da to ovladaci kolecko pouzivat ve hrach, jako napriklad doom, rayman a undercroft.

    Neexistuje nejaky program do WM6, nebo jina finta, kde bych namapoval UP, DOWN, Left right na libovolne ty numericke klavesy? Pak by totiz byly pryc moje obavy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Pro majitele: Podělte se s náma o vaše zkušenosti z používání. Klade a zápory, někdo se tu i kasal, že napíše recenzi...To by bylo supr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    a uz je venku nova ROMka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    20

    Pánové už někdo přišel na to jestli jde nějak vypnout podpora 3G a nechat tam jen GSM ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2

    to ko@l@
    a kde si tu novou romku viděl?? já ji nikde nenašel ,na hp je jen nějaký boot loader upgrade který na hp614c nejde spustit z důvodu nekompaktibility
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ...jde nějak vypnout podpora 3G a nechat tam jen GSM...
    tohle zarizeni jsem jeste v ruce nemel, zatim u vsech, ktere maji podporu jak 3G, tak GSM, to jde...pres ovladani telfonni casti...byva tam bud AUTO, nebo GSM, nebo 3G...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Již někdo ví,jak psát s českou diakritikou na HW klávesnici (třeba i bez T9) ?
    Poraďte prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Ada1986: vypnout 3g lze u O2 tak, ze das vyhledat operatora a najde to neco jako "Eurotel 3G" a "Eurotel GSM".

    Miroslav: je třeba doinstalovat SW klavesnici, která zná české znaky (sunnysoft, resco...).

    Mimochodem - XT9 jde trbvale vypnout - na www.smartmania.cz je odkaz na cab, ktery to zajisti :-)


    Standa
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    Citace Původně odesláno od kubisz
    ...jde nějak vypnout podpora 3G a nechat tam jen GSM...
    byva tam bud AUTO, nebo GSM, nebo 3G...
    Ja sice ted zadny PDA nemam, ale zkus:
    Phone options, zvol zalozku "band" a zvol z "auto" na "gsm".

    pokud chces vice info, pochazi to odsud a je tam odkaz jeste sem
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 10 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 614 Business Navigator zblízka
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 00:54
  2. iPaq rx1950 navigator !!!
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 15:21