Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 83 z 83 PrvníPrvní ... 3373818283
Zobrazené výsledky: 1,231 až 1,240 z 1240

Téma: ASUS P750 - obecná diskuze o zkušnostech, tipech atp.

  1. #1231
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    13

    Díky moc za rychlou odpověď.
    Návod je perfektní.

    Pod tvým prvním linkem jsou odkazy na tři verze. Kterou mám stáhnout ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1232
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No ja ma tu OS : 5.2.21854 5.0.80, ale tem neni link, asi si musis napsat Pitkovi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1233
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    4

    dobrý den.

    Pánové prosím o pomoc. Nahrál jsem si na flash kartu s ASUS GO 2007 pracovní video a od té doby se z telefonu ztratil software ASUS GO.
    Pokouším se jej nainstalovat, ale nějak to nejde. Po zasunutí flashky se objeví hláška "Would you like to instal ASUS GO?". Stisknu tlačítko
    Yes, instalace chviličku běží a potom se objeví chybová hláška "Installation is aborted.Cannot copy file: application.dat (5) More information:
    http://www.asus.com. Tam jsem o problému nic nenašel. Poradí mi někdo co s tím? Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1234
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A máš na SD kartě ten soubor "application.dat"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1235
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    4

    Zdravím.

    Na kartu jsem okopíroval soubory tak jak byly původně z originál dodaných CD. Soubor application.dat tam je také.Pravděpodobně provádím
    chybný postup instalace.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1236
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Není důležité co se kopíruje a odkud, ale kam se to kopíruje.
    Nevím teda jak je to dnes, ale podle verze (2007) to bude stejné....
    Licence programu je vázaná na SD kartu, takže pokud se to snažíš spustit z jiné SD karty než z té, na které to bylo původně, tak to nelze.
    Pokud je to ta samá karta, tak to jít musí a při instalaci není moc co dělat špatně.
    Z SD karty ze složky \2577\ se spustí autorun.exe a tím se spustí instalace, hotovo.
    Zkus malý pokus.
    Na té SD kartě, ten soubor "application.dat" přejmenuj na "igo8.exe" a ten pak spusť normálně z SD karty.... co se bude dít ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1237
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    4

    Dobrý večer.

    Přejmenoval jsem soubor tak jak jste mě doporučil a spustil jej. Aplikace GO se nainstalovala. Nevím jak ale dostat startovací baner na
    hlavní stránku (promiňte , možná jsem to špatně nazval) Pokud poradíte ještě v tom budu Vám vděčný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1238
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Dobrý večer,
    Tím, že se spustil ten igo8.exe (přejmenovaný application.dat) jsem trošku obešli instalaci, která je k ničemu a je to jen zdroj poruch.
    Aplikaci není nutné instalovat a lze ji jen spouštět z SD karty. Nicméně, tím, že se nenainstalovala ale jen spustila a bude spouštět i nadále, nemáte ten startovací baner (Plug-in na Obrazovku dnes),
    ten není a nebude, vytvoří ho jen instalátor.
    Je ale samozřejmě možné si vytvořit zástupce z toho EXE souboru a tento zástupce pak nakopírovat do \Windows\StartMenu\Programs (\Windows\Nabídka Start\Programy) - podle lokalizace.
    Zástupce vytvoříte tak, že v Průzkumníku zobrazíte obsah složky IGO na SD kartě (nevím jak se jmenuje ta složka u Vás...) a tam přidržet stylus na tom EXE souboru, zobrazí se menu kde veberte - "Kopírovat".
    Pak otevřete obsah složky \Windows\StartMenu\Programs (\Windows\Nabídka Start\Programy) a dole v menu vyberete "Vložit zástupce" a je to.
    Pak je možné aplikaci spouštět pohodlně z Nabídky Start.
    Ano, plug-in na obrazovce dnes mohl být i lepší, ale pokud bych to chtěl úplně takto, existují doplňkové aplikace, které umí vytvořit daného zástupce přímo na Obrazovce Dnes, nap. iLauncher a spousta dalších.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1239
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    4

    Tak je to hotovo. Podařilo se. Mám zástupce v menu START.

    Děkuji za spolupráci, moc mě to pomohlo.

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1240
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 83 z 83 PrvníPrvní ... 3373818283

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08