tak uz nic, uz jsem to prostouchnul![]()
tak uz nic, uz jsem to prostouchnul![]()
Dotaz: mozna to uz tady bylo,jak zmenit zvuk sms? a jak priradit k jednotlivym kontaktum ruzne vyzvaneni?
Diky
jeenik: Mno...das Manage connections v ikonce connections...vyberes GPRS pripojeni a v upresneni nasaveni do DNS serveru das
primarni DNS: 213.162.65.1
sekundarni DNS: 62.141.0.1
takhle mi to zacalo fungovat bez problemu i na automaticke stahovani...
jak jednoduche, genialni... soudruzi z T-mobile to zase nedomysleli...
jeenik: Funguje ti to takhle nastaveny?
jo, funguje to, dík
Jeste by me zajimalo jak je to s tim signalem, jestli taky nekdo pozorujete horsi prijem...
prosím help
Nezkoušel někdo z Vás na Asusu P750ce TOPO CZECH mapy?
Je to vůbec reálné?Předem děkuji za info.Tomas
Používám Garmina i s Topo 2 PRO a je to velmi rychle. Volne pameti mam s Garminem asi 16Mb.
tak hlásím další praskliny na předním dílu nahoře, opět v rozích.... půjdeme znovu do opravy... začíná mě to celkem vadit
jeenik: posli m prosim te fotku jak to vypada, ja mam asi taky ve 3 rohach, ale uplne mrnavounky,...
minule to bylo včetně stříbrného rámu, tentokrát je to jen přední plastový díl a to na dvou místech
Tak to mam ve vsech ctyrech rohach...
Co tomu delate?Me prestala fungovat jen 2, prasklinky zadne a to se k tomu nechovam zase nejak extra hezky (ale ani spatne)
)
celkem běžný zacházení... na zem ho neházím, mám ho v pouzdře od Krusellu... ten plast skutečně stojí za dvě věci, jsem zvědav jak dlouho ještě budou tolerovat výměnu v záruce, jestli to bude a 3 měsíce, tak na tom Asus asi moc nevydělá... A pochybuju, že po třech výměnách vrátí peníze... S přístrojem jsem jinak spokojen, ale ty praskliny mě točí. Z toho důvodu asi také nepůjdu do rozšíření RAM, radši to nechám v záruce...