Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 31 z 83 PrvníPrvní ... 2129303132334181 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 451 až 465 z 1240

Téma: ASUS P750 - obecná diskuze o zkušnostech, tipech atp.

  1. #451
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    tak jsem tam nasunul ROM VGA Sorg 0.18, mám dotaz - funguje někomu v QVGA WorldCard mobile? Mě ne, nepomohla ani aktivace ASUS foťáku pod QVGA...
    ještě se zeptám, když chci něco odinstalovat z upravené ROM, jde to nějak? když si tam chci dát novější verzi některého z programů, tak bych rád tu starou odinstaloval
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #452
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    69

    jeenik: jak jsi provedl aktivaci asus fotaku?

    Taky mi to nejede, ale nekde to mam jako instalacku, tak ji vyzkousim.
    Doplneni: Tak to byla instalkacka na Kaisera, ale uz jsem nasel i pro P525 a slape. Pusti si ten asus fotak. Ale neumi cestinu, netusim, esli ta v CZ asus rom ji umela.

    Poslu Ti odkaz Jeenicku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #453
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    69

    vidi nekdo nejakou zmenu k lepimu s tim fotakem od sorga? ja treba nenasel zoom, ktery jsem v tom asus fotaku v CZ romce mel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #454
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    trochu OT: zoom je stejne reseny pomoci vyrezu z obrazku, takze je lepci to udelat offline...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #455
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    69

    @Kubisz: no u videa uz se to offline dela hur
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #456
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od Pegan
    jeenik: jak jsi provedl aktivaci asus fotaku?
    taky mi to nejede, ale nekde to mam jako instalacku, tak ji vyzkousim.
    pod Settings/System/XOptions
    tam v záložce VGA/QVGA zaškrtnout Use ASUS Camera
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #457
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    69

    @JeenikL ops: tak na to jsem sice narazil, ale chapal to uplne jinak. Diky. Zoom funguje jen v rezimu video, ne photo :?

    Jinak jsem na netu nasel i instalacku Asus Launcheru a Mistniho kuryra, pokud by se nekomu po tehle programech styskalo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #458
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Nevím jestli to je přesně váš případ, ale aplikace foťáku od Asusu, zoomuje jen když máte nastavené menší rozlišení. Když máte nejvyšší rozlišení, tak zoomovat nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #459
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    69

    @lobo: mas pravdu

    Jeste bych mel dotaz, tahle romka pri kliknuti stylusem na nabidku start cvakne, to se nastavuje kde?
    Vubec bych byl stastnej, kdyby se mi podarilo nastavovat treba to, aby mi telefon zvonil, ale jinak zadne zvuky nedelal. To zvukove nastaveni v ovladaccccich panelech mi moc moznosti nedava...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #460
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    abych pravdu rekl nejradsi bych byl za vga rom od sorga ,ale jeste se starym fotakem co mela CZ verze 4.8.10 tusim....trosku mi chybi implementace souradnic do vlastnosti fotky....vim je to asi blbina,ale bylo hezky se kouknout treba pres Zoner kde jsem to vsude na te dovolene byl :-) ....kdyby nekdo prosim vedel jak nacpat do vga rom1.02 fotak z verze 4.8.10cz skakal bych radosti,ale to asi nelze ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #461
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    ten fotak pracuje jen v qvga. tak nainstaluj novou qvga/vga rom od sorga, do qvga se prepne jednoduse a ten fotak se tam da aktivovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #462
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Citace Původně odesláno od Pegan
    Jeste bych mel dotaz, tahle romka pri kliknuti stylusem na nabidku start cvakne, to se nastavuje kde?
    Odškrtni tuto volbu:
    Setings - Sounds & Notifications - Events (warnings, system events)

    nebo v češtině

    Nastavení - Zvuky a upozornění - Události (varování, systémové události) - může to být trošku jinak, mám anglickou rom, tak to jen tipuju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #463
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    29

    Jak to je s výdrží baterie u VGA ROMky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #464
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Připadá mi to stejný jako u qvga, ale přesně jsem to neměřil. Je to jen můj pocit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #465
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    v te 0.18 s CPU na AUTO a podsvetleni na cca 1/3 je vydrz ve VGA asi dva dny (rano-vecer)...bezne pouzivani, par hovoru, chvilka EDGE (opera mini), nejaky hrani MP3...ted jeste zkousim QVGA
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 31 z 83 PrvníPrvní ... 2129303132334181 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08