Tomtoma jsem zkoušel a byl o něco pomalejší. Ale jelikož se mi ještě nepodařilo Tomtoma na P750 rozjet, tak jsem s tím víc pokusů nedělal.
Jak už jsem psal víckrát, nároky na pamět u WM6.1 jsou vyšší. Chtělo by to 128 MB. Používám sice dost programů, ale i tak u WM6 nebyl předtím žádný problém. 64 MB může u WM6.1 stačit možná někomu, kdo nepoužívá víc programů. Já mám vždy tyto:
Pocket Breeze, Wisbar, SKSchema, AddressBook, Spb PocketPlus, MagiCall, Pocket Informant, AEButton Plus, phoneAlarm, PCMKeyboard, Batti, SmartSIP, Vito AudioNotes, WM5New Menu + další, který mám na kartě a jen je spouštím. Tyto většinou běží pořád, takže se není čemu divit, že mám plnou ram pamět. Ale bohužel bez těchto programů by pro mě pda nemělo moc smysl. Ale jak říkám, to samý jsem používal u WM6 a bez problémů stále přes 20 MB volné ram.
Sice nejsem odborník, ale myslím, že vyladit to nějakým program (např. SKTools) nepůjde. Bohužel Asus s 64 MB ram šlápl hooodně vedle
Ale WM6 jsou bez problémů, takže naštěstí pohoda. Jen toho vga je mi líto. Třeba někdo časem udělá vga rom založenou na WM6.
Rom je ke stažení tady:
Kód:
http://asusmobile.ru/board/viewforum.php?f=67