Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 83 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1240

Téma: ASUS P750 - obecná diskuze o zkušnostech, tipech atp.

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tak problem s kartou zatim (klep klep) vyresen HRKnutim a obnovou ze zalohy...pri obnovovani jsem zjistil, ze se v zarizeni vytvorila jakasi slozka se strasne dlouhym nazvem (pres 100 znaku) a tu se nepodarilo obnovit...tak mozna ona byla pricinou...problem s rychlosti se zatim neobjevil, ale objevuje se vicemene nahodne, takze nevim...pamet je po chvili behu na 26,6 MB...cpu je turbo bez automatiky (pri zpomaleni pak uz prepinani nema vliv...jine ROM jsem nezkousel; nenasel jsem ani anglickou origos (kterou bych pouzival nejradsi)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    42

    Suri: Ak vybalim P750 z krabice s CZ ROM, ASUS Launcherom a vsetkym co v P750 je od vyroby a nainstalujem do neho iGO, kolko priblizne MB RAM mi zostane volnych? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Tak vga rom od Sorga už je ke stažení. Zkusil jsem ji, ale bohužel jsem ji musel dát pryč, protože ram pamět nestíhala. Když jsem pustil iGo6 hned po resetu, tak to hlásilo ihned full memory. Jinak volné ram paměti zůstavalo kolem 8 MB už po půl hodině práce. Pro mě prostě nepoužitelný.

    Je to škoda, protože po grafické stránce to vypadá úžasně. Celkově je dispej daleko detailnější a ostřejší. V příloze je pár screenshotů.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To je velika chyba P750.Mela uz mit 128MB RAM jak se na dnesni dobu slusi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    A jak na novou vga rom od Sorga reaguje TomTom, respektive jak ASUS s vga rom reaguje na instalaci TomToma? Kde je ke stažení? A jak vypadá paměť při běžným užívání? Nešlo by to nějak vyladit např. SKTools nebo něčím podobným?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Tomtoma jsem zkoušel a byl o něco pomalejší. Ale jelikož se mi ještě nepodařilo Tomtoma na P750 rozjet, tak jsem s tím víc pokusů nedělal.

    Jak už jsem psal víckrát, nároky na pamět u WM6.1 jsou vyšší. Chtělo by to 128 MB. Používám sice dost programů, ale i tak u WM6 nebyl předtím žádný problém. 64 MB může u WM6.1 stačit možná někomu, kdo nepoužívá víc programů. Já mám vždy tyto:
    Pocket Breeze, Wisbar, SKSchema, AddressBook, Spb PocketPlus, MagiCall, Pocket Informant, AEButton Plus, phoneAlarm, PCMKeyboard, Batti, SmartSIP, Vito AudioNotes, WM5New Menu + další, který mám na kartě a jen je spouštím. Tyto většinou běží pořád, takže se není čemu divit, že mám plnou ram pamět. Ale bohužel bez těchto programů by pro mě pda nemělo moc smysl. Ale jak říkám, to samý jsem používal u WM6 a bez problémů stále přes 20 MB volné ram.

    Sice nejsem odborník, ale myslím, že vyladit to nějakým program (např. SKTools) nepůjde. Bohužel Asus s 64 MB ram šlápl hooodně vedle Ale WM6 jsou bez problémů, takže naštěstí pohoda. Jen toho vga je mi líto. Třeba někdo časem udělá vga rom založenou na WM6.

    Rom je ke stažení tady:
    Kód:
    http://asusmobile.ru/board/viewforum.php?f=67
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Nijak ladit to bohuzel nejde,pri trose dobre vule se po restartu objevi sice trochu vice , ale behem kratke doby pri pouzivani "zmizne" a uz nejde nijak obnovit :-( Stejna situace byla , resp.je treba u e-tenu s VGA . Vzhledem k tomu ze ani za x mesicu se to u e-tenu nikomu nepodarilo nijak vylepsit nepredpokladam to ani tady . Asus dobre vi proc pustil jen QVGA , to same plati u HTC , ze se do VGA u těchhle přístrojů radši vůbec nepouští :-(
    Jenom mi někdo vysvětlete jaký je rozdíl práce s pamětí u těchhle zařízení a klasických PDA - třeba u X51V která má taky jen 64Mb a po restartu ukáže cca 35Mb a a ať s tím dělám co s tím dělám , nikdy "nedojde" ... Při spuštění třeba NetFrontu , nebo Opery a otevřených pár oken začne750 ječet a u X51 mám třeba ještě přes 20Mb ....
    No nic , čas VGA na malých all-in-one ještě asi nenadešel :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Lobo : to není problém WM 6 nebo 6.1 , tam není prakticky žádný rozdíl .... Rozdíl volné ROM bude díky rozdílným ROM , věcí které daná ROM obsahuje , co se v ní spouští atd. Tedy není problém aby jsi ze stejnou verzí OS měl u jedné ROM třeba 30 Mb po resetu a u druhé jen 25 , nebo i 20 ...a bude stejná verze , stejný build , stejný kernel
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Nevím tomuto moc nerozumím. Jen popisuju jak se pda chová. I Sorg ale psal, že WM6.1 mají vyšší nároky na pamět. A podle mých zkušeností to tak je. Teď už tam mám zpět WM6 a volná pamět je stále přes 20 MB, i když tam mám stejný programy. A romky od Sorga (WM6 i WM6.1) jsou vytvořeny skoro stejně, po flashnutí je volných kolem 28 MB. Připadá mě, že WM6.1 neumí při použití ram, tuto pamět znovu uvolnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    U jiných MDA/XDA se tohle neobjevuje , tak nepředpokládám ani tady . Spíš je nějak domršena ROM jako taková - či to má návaznost na VGA ? jako u etenu ? to by bylo také možné ...

    Ještě mám prosbu - už tady 750 nemám ale slíbil jsem že zkusím jestli na ní funguje PhonePad - international - zda reaguje na HW tlačítka . Můžete někdo zkusit ? Dík ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    PhonePad verze 1.0 - žádná reakce na HW tlačítka. Kde jsi o tom slyšel? Ona to nějaká verze má podporovat? Už na P525 to tak nefungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Pro ty co málo čtou, snad tento obrázek udělá radost :
    VGA Sorg firmware-máme se na co těšit a další změna bude ve vylepšení autofokusu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00272174_img-77924-p750_vga2_072F.jpg 
Zobrazení: 28 
Velikost: 29.4 KB 
ID: 7816  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Ale Mlha...o tom tu již dobrou půlhodinu diskutujeme
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    a nezkousel nekdo s VGA ROM upravu pagepool? trebas by to alspon trochu pomohlo...

    mimochodem to zpomalovani zadim dokazu vyvolat pri spusteni GeoScouta, takze bud samotny program, nebo Compact Framework...nemate nekdo zkusenost? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Vga rom už jsem dal z P750 pryč, takže nemůžu vyzkoušet. A ani nevím jak pagepool změnit. Můžeš mi říct jak na to? Kdyby tam byla nějaká možnost zlepšení, tak bych to vyzkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 83 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 11:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 23:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 17:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 13:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 23:08