Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 76

Téma: Jimm98y's WM6 ROM 1.1 pro Vario + kompletní česká lokalizace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim, tahle rom původně vznikla pouze proto, abych si na ní vyzkoušel anichillusovu core kitchen, ale nakonec poskytla celkem slušný základ pro vytvoření kompletní české lokalizace, a to včetně všech integrovaných programů (Arcsoft MMS, Pocket RAR, Adobe Flash Lite, WM5torage...)

    Instalace obsahuje:
    HTC_Logo
    Splashscreen
    OS
    Extension Rom

    Verze systému: 5.2.318 build 15342.4.0.0 (založeno na poslední betaverzi od microsoftu)
    PagePool: 4MB

    Paměť:
    28,32MB RAM
    43,84MB ROM

    System:
    MS Office 2007
    VoIP
    Windows Live 10.6.0026.1400
    MS Voice Command 1.6.15342
    SIM Manager 5.22
    SAP Settings
    10 button CommManager
    ExtROM povolena

    Software:
    Adobe Reader LE 2.0
    Adobe Flash Lite 2.1
    ArcSoft MMS 4.0.31.21
    Camera 3.0
    Esmertec Java build 20070425.1.1 (z HTC Touch)
    Streaming Media 2.10 (z HTC Touch)
    HTC X-Button 1.5 (z HTC Touch)
    HTC Touch Dialer
    Intellipad 1.0
    Pocket RAR 3.60
    Smartskey 0.57
    VjCalibrula
    Total Commander 2.0
    WM5torage 1.75

    + upravené ikonky v nastavení a u některých programů + moje vlastní téma

    Programy jsem se snažil vybírat tak, aby celá ROM byla v základu co nejlépe vybavena, ale zároveň jsem z původního systému nechtěl nic odstranit (u většiny ROM na xda je něco z původního systému odebráno kvůli uvolnění místa), takže výsledek se nemusí zamlouvat všem, ale věřím, že většině z vás bude vyhovovat.

    ExtRom:

    Složka Install
    ExtRom_Version.cab - nastaví verzi extrom
    Programs_shortcut.CAB - přidá do Programů zástupce Instalovat (odkazuje do adresáře Programs v extrom), zástupce Správce úloh (Dotfred's TaskManager) a Záloha PIM (Dotfred's PIM Backup)
    Lokalizace_Vario_WM6_CZ.cab - kompletní česká lokalizace systému a všech integrovaných aplikací určená pouze pro tuto rom (na jiných rom může, ale také nemusí fungovat správně)

    Složka Programs:
    BatteryStatus 1.04.203 beta4
    mChat
    Mobipocket Reader
    phoneAlarm 1.60 (trial verze)
    TCPMP

    Složka Program Files:
    TaskMgr.exe
    PIMBackup.exe

    Poděkování: Velké díky patří geoRG77ovi za pomoc s vytvořením české lokalizace a také anichillusovi za perfektní kitchen, bez které by tato rom určitě nevznikla.

    Upozornění: Autor nenese žádnou zodpovědnost za případné škody způsobené flashováním této ROM, před flashováním se nejprve ujistěte, zda je vaše zařízení CID-unlocked, návod naleznete zde:
    http://www.ppctuning.org/?page=CID-unlock

    Známé chyby: O žádných chybách po 14ti dnech testování zatím nevím. Po instalaci české lokalizace ale dojde k mírnému zpomalení systému, což je daň za kompletní počeštění...

    Instalační soubor lokalizace:
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/44798142/Lokalizace_Vario_WM6_CZ.CAB.html
    Nevím jak je to tu teď s odkazama na WM6 ROM pro vario, takže prozatím odkaz na stažení naleznete zde:
    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317498
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    46

    Jak je to u téhle romky s vyhledáváním kontaktů s diakritikou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    vypada fajn ale ja si ted nemuzu stezovat na anglickou Tri-Syn-WM6, i kdyz ji zatim mam jen chvilku.

    zatim slape ok a neni preplacana blbostma.
    -a hlavne romky s battery statusem automaticky mazu, preci jen mi pak vydrzi zarizeni tak o 50% mene.
    -idealni reseni taktovani vidim pred omapclock, tak jako to delal joooohny drive ve svych super rom
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Tahle rom není taktovaná vůbec, BatteryStatus je přibalenej pouze jako volitelně instalovatelnej cab v extrom... a pomocí omapclocku se WM6 taktovat dají, ale danou frekvenci pořádně nedrží - smartskey nefunguje jak by měl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    tak to potom ju. Ale batery status vazne ne..:dead: co treba nejak vymyslet jak by mohl slapat omap a smartskey?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    to asi nepůjde, smartskey používá frontu událostí a někdy funguje, někdy ne - tzn. že tudy cesta nevede a jediné další řešení které mi napadá je přes plugin na today screenu jako to je řešený u batterystatusu, a proč programovat druhej batterystatus? v současné době je jediný spolehlivý způsob přetaktování pomocí batterystatusu (proto jsem také přibalil jeho cab) - pokud někdo přijdete na nějaké lepší 100% funkční řešení, klidně sem pište své návrhy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    k, ja teda nevim jak je to ted. ale drive desne zral baterku. Takhle mi vydrzi 2 dny, a s batery statusem treba den.( muze existovat nejaka nova verze o ktere nevim a tam je to treba ok, takze jak to je v dnesni dobe s tim bats.?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    já nabíjim každej den, takže jak je to s výdrží nevim, ale den vydrží v pohodě - navíc ta přibalená verze batterystatusu obsahuje cpu scaler, takže se frekvence procesoru může pohybovat třeba mezi 143 - 278MHz podle aktuálního vytížení, čimž by se měla prodloužit výdrž... nicméně tohle je trochu offtopic - je o tom celej thread na xda, popř. to můžeš vyzkoušet a uvidíš sám
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    38

    Super moc dik je to dobra rom a slape jak hodinky je docela bez chybicek ale asi bych tam prihodil SMSDRFix a Touch
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    74

    Skvělé!!! Konečně čeština na WM6. Díky.

    Jen jsem objevil "drobný" problém. Nevím jestli je to touto ROM nebo češtinou, ale nějak jsem s ní měl problémy s nepřijatými hovory. Několikrát se mi teď stalo, že telefon 2-3x zazvonil, ale nešel přijmout hovor. Druhé straně se ozvalo "účastník není dostupný".

    Teď mám pár hodin ROM TNT 3.0 PRO s touto češtinou a zatím žádný podobný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    78

    Prehraj radio na 2.19
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Jo proti nepřijatejm hovorům by měla pomoct změna rádia, ale pravděpodobně je to způsobeno změnou pagepoolu - s pagepoolem 8MB se systěm načte, ale vario se tváří jako kdyby nebyla vložena sim karta. Mně funguje 4MB pagepool + radio 2.69.11 bez problémů, ale na některých zařízeních může být ten pagepool problém. - udělam ještě verzi s nezměněnym pagepoolem a dam jí sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    To jimm98y:
    Nepřemýšlíš o integraci HTC Home & TouchFLO do tvoji ROM? Myslím, že bylo ku prospěchu věci
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Ne, o tom opravdu nepřemýšlím - tyhle dvě věci jsou podle mně naprosto zbytečné a jenom zabírají operační paměť a zpomalují ppc. Navíc tohle je poslední ROM, kterou jsem udělal, zatim o žádné další verzi neuvažuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    Jo proti nepřijatejm hovorům by měla pomoct změna rádia, ale pravděpodobně je to způsobeno změnou pagepoolu - s pagepoolem 8MB se systěm načte, ale vario se tváří jako kdyby nebyla vložena sim karta. Mně funguje 4MB pagepool + radio 2.69.11 bez problémů, ale na některých zařízeních může být ten pagepool problém. - udělam ještě verzi s nezměněnym pagepoolem a dam jí sem
    Hoj az jsem budes hazet link na tu verzi uploudni to prosim nekam jinam nez na rapid, na naky czech uschovny.... diky a reuploudni tam i tu cestinu kdyby to slo thx
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sygic Drive - kompletní česká navigace - zkušenosti, tipy atp.
    Od Tomáš Kubec v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 23-09-2010, 22:46
  2. Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 13-06-2008, 16:51
  3. česká lokalizace
    Od petrcerven v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 14:22
  4. Česká lokalizace
    Od finn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 13:55