Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 143

Téma: Net Monitor pro Pocket PC Phone Edition

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Funguje super, jen se mi nechce zaplacavat today. Neplanujete variantu jako klasickou aplikaci?

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    jval: Nezanevrel, je jen pro me obtiznejsi je testovat, protoze me zadne zarizeni od ETEnu ani ASUSu nepresvedcilo, abych do nich investoval.
    wisp: Uz se ozvalo vice lidi, ze by brali i klasickou aplikaci - prepsani nebude problem, jen premyslim, jestli aplikaci napsat v MFC nebo rovnou v CNF.



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    68

    prikladam log z noveho Etenu X500+

    20.08.2007;20:46:59;-51;14;-1;
    21.08.2007;16:56:18;-51;14;-1;
    21.08.2007;16:59:49;-51;57;-1;
    21.08.2007;17:19:25;-51;14;-1;

    Na Today mi prave sviti:
    Cell Id:14
    LAC: - 51
    BCCH: -1
    Net Id: 23002
    -53/-51 minimum=-113


    Programek super, ma ucta autorovi, na obracenou logiku tlacitek jsem si snad jiz zvykl, jedine na co jsem zatim narazil - neni osetreno, kdyz pri tahani csv z gsmwebu nestaci misto v pameti, tak to nezahlasi a ulozi to nesmysl... ja si toho nejdriv nevsimnul, teprve potom jsem presunul ten adresar na kartu a dal to do poradku...

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    dracek: Diky za report - informaci o nedostatku pameti jsem zatim nijak nesledoval, v dalsi verzi bude opraveno.
    BTW: Kdyz je nedostatek pameti, na obrazovce se objevi chyba pri stahovani souboru tlacitek. Zavada je tedy v tom, ze "drive" ulozeny soubor je zniceny, je to tak?
    Ad "obracena" logika tlacitek - klidne to zmenim, reknete si jak - duvody, proc je vse za me v "poradku", jsem popisoval vyse Myslim, ze matouci jsou hlane ikony tlacitek - ty se zmeni.

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    68

    Kdyz si vzpomenu jak to bylo, simulovat to znova se mi uz nechce

    Stahnul jsem cab, nainstaloval, zrestartoval, hupsnul jsem do nastaveni, nechal jsem stahnout "stahnout vse" a koukal jsem jak postupne u kazdeho stahovaneho souboru postupne nabihaji ctverecky... zadnou chybovou hlasku jsem nezaznamenal, anebo prehledl, programek fungoval, pohodicka...
    a po chvilce mi pdacko zarvalo ze neni volne misto pro ulozeni dat, uz nevim ktera aplikace se pokusila neco ulozit...
    tak jsem zapatral, zjistil jsem ze databaze btsek maji podstatne vetsi velikost nez jsem predpokladal, a co si pamatuju tak jedno csv melo pravdepodobne spravnou velikost, jedno asi 400kilo, a jedno neco kolem 800b... smaznul jsem to, presunul cilovy adresar na kartu, nechal stahnout znova...
    ale zadna chybova hlaska, tu chybu pro stahovani souboru tlacitek jsem take nezaznamenal... anebo prehledl

  6. #51
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Tak se mi nepodarilo nastavit spolupraci s databazi. Zkusil jsem update, rekl, ze se nelze pripoji k internetut. Tak sem cvs sooubor stahl, dal na cestu a pise mi v podrobnostech n/a. Bunka je na gsmwebu zanesena..

    Edit: Ted jsem jeste vypozoroval jednu vec.. Kdyz smazu vsechny adresy krome oscara, dam ok, otevru znova konfiguraci, je tam zase adresa na pegas (ktera zkrachuje pri update). A telefon mi hlasi, ze nelze se pripojit k internetu pomoci tohoto spojeni (BT AS i samotny AS). Kdyz jsem dal update pres gprs, napsal, ze nemuze stahnout soubor..

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Tomu nerozumim
    Vsem lidem, se kterymi jsem mluvil, program chodi. Dokonce I v Armenii , kde si clovek sam pripravil novou db v pozadovanem tvaru.
    K moznym chybam:
    1)Spatne zadana cesta-tvar je
    storage card\GsmDb\. Nezadava se cesta k souboru, ale jen ke slozce.
    2) Soubor operatora musi mit nazev [netid].csv. Tedy pro TMO napr. 23001.csv.
    3) Stahovani dat funguje - k chybe muze dojit proto, ze mate zaplnenou IE cache treba v zarizeni. Soubory jsou stahovany nejprve sem, protoze pouzivam API UrlDownloadToFile.
    Bez podrobnosti o zarizeni vice neporadim.




  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ted jsem zkousel znovu aktualizaci dat z Varia, Artemis a Va ria III - bez problemu.
    Smazani udaju z gridu s db take probehlo podle ocekavani...

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Chyba byla ve jmenu cvs souboru. Ten muj se jmenoval oskar.cvs.

    Super prace i podpora. Diky.. )

    Edit: Co to je ten malej zamecek, nebo cosi uplne dole??

    Edit 2: Jo to je telefonek! ) Na co tam je?

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Diky
    Telefonek ukazuje aktivni radiovou cast - pokud date Flight mod (vypnete telefon), tak bude cervene preskrtnuty.
    Do dalsi verze uz budu mit mnohem hezci ikonky.
    Navic cast programu (respektive nektere moduly - treba podpora pro profily) bude asi komercni.

  11. #56
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Nějaký posun u Asuse? Zkoušel jsem poslední verzi, ale stále mi to píše "Cell ID: -1"

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ve verzi, kterou pripravuji, jsou dva rezimy zjistovani dat (jeden se zvoli automaticky).
    U nekterych zarizeni trochu "drsneji" budu zadat o informae - jestli se ale ASUS nebo E=Ten chyti, nevim. Zatim me ani jedno zarizeni nepresvedcilo, abych do nich investoval.



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Ahoj, moc se tesim na test, ale uz jedu první Hard Reset kvuli problému s bootem

    Kód:
    MDA Compact TMobile WM2003SE ROM
    Zdá se že se to nemá rádo s mým today
    EDIT: Plugin se nezobrazí, ale teď si dám pozor na to abych ho neměl před reset zaplý... a Zkusím to znovu

    EDIT2: Plug-in se mi zobrazil ale pak zas zmizel a zasekl se, mám podezření že jde o chybu práce s nějakým souborem
    Takže reboot a zkouším znova a to samé ...

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    mcKidney: To je divny, na Ipaqu s WM 2003 plugin jede a neni zadny duvod, aby se kousal. Zvlaste kdyz neni zapnuty...
    Bez problemu se integruje i do SPB Mobile SHell - coz svedci o tom, ze nic nestandardniho nedela...

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A pro ostatni:
    CCa v polovine unora bude dalsi release - dostal jsem diky Net Monitoru jednu zajimavou zakazku, takze prace na teto free verzi sla trochu stranou.
    Vedlejsim efektem komercni zakazky ale bude nova verze
    V nove verzi by melo byt:
    Integrace s GPS
    Zobrazeni POI v zavislosti na pozici (novy tab s filtrovanim udaju)
    Doufam - zobrazeni BCCH, TA a bunek v okoli i na HTC Kaiser a snad i na dalsich zarizenich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 18:05
  2. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-07-2005, 09:11
  3. Dvě nová Pocket PC Phone edition oznámena v Austrálii
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-09-2004, 13:02
  4. Pocket PC Phone edition, EzWAP MMS a Oskar - prosim pomoc
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2004, 14:19