Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 18 z 21 PrvníPrvní ... 81617181920 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 256 až 270 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #256
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Zdar, odpoledne jsem zkoušel.3 ROM se vystřídaly v Orbitu až jsem si nakonec nechal PhSnake Lite.Ta mi až na jednu prkotinu naprosto ve všem vyhovuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #257
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    A je tedy někde ke stažení? Myslím abych ho nemusel hledat v záplavě anglického textu a odkazů
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #258
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Tady to je:http://artemis.win-mobile.cz/ Dáš emailovou adresu a do ní ti příjde odkaz na ful i lite verzi.Jo,stáhni si z té stránky i patřičný Fix a po flashnutí jej doinstaluj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #259
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    díky moc. Přes víkend budu zkoušet a pak se ozvu. Ještě snad jen poslední dotaz, kde stáhnu tu ROM O2UK - vím, že je to na stránkách UK O2, ale zase tam chtějí SN a nevím jestli to vezme to moje. Protože jsem tak nějak vycítil, že je ta ROM v pohodě (jen ta čeština), tak kdybych si jí tam pak chtěl vrátit. Myslím i že záruka by mohla být platná - je to přeci jen originál od O2 a už jsme v EU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #260
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    To jsou mi novoty.Ještě v červnu byla k mání bez ser.numu.A propó,dříve než začneš něco zkoušet,nechceš si nový stroj pořádně vyzkoušet a vychytávat mouchy?
    Ofiko vyjádření od O2 ze srpna 2007 je,že přehráním na WM6 záruku ztrácíš.Raději se na to optej jestli se situace nezměnila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #261
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Já jsem koupil přístroj z druhé ruky a tam už ta O2UK je nahraná, takže jestli to je jak říkáš, už je bez záruky - to bych řešil, kdybych to potřeboval. To jo, nejdřív si to řádně osahám a pak bych zkusit tu lite v CZ, když říkáš, že TM je moc velká.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #262
    B.Roller
    Guest

    Dobrý den - jsem samozřejmě naprostý bažant , budu velmi vděčen za každé slovo , které mě věnujete.
    Artemise mám 4 dny , od té doby celkem nespím a podařilo se spálit jedno kuře.Jako správný Čech jsem vypil pivo a začnul taktovat.Podle návodu výše je to celkem jednoduché - možná že konce budou jiné.Current mám 186 , popostrčil jsem postupně na 204,216,228 a konečně 240.Empiricky se zdá , že 216 je optimum.Aplikace jsou zřetelně rychlejší než current.Při vypnutí přístroje se vrátí current , což vyřešit neumím , ale nevadí, protože vypínat není dlouhodobě nutné.Podařilo se mě nainstalovat jízdní řády MHD v Javě a pokouším se nainstalovat totéž , ale jako program , který podle potřeby otevřu / originál je zip / a druhá má otázka se týká toho , že mě neodpovídá web Sunnysoftu na moji registraci InterWrite , je to obvyklé ?
    Děkuji broller

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #263
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    17

    Podarilo sa mi zbabrať flash Artemisa a ostala mi biela obrazovka po resete. Túto diskusiu som prečítal už celú, ale aj tak som nenašiel odpoveď ako sa odraziť ďalej.
    Niekoľkokrát som skúšal CID-unlock, ale nikdy sa nič nezmenilo, celá operácia (artemis_uspl) prebehla, potom preskočila zo 70% na 100 a nabehol tučniak a tma. Po ručnom resete bolo všetko po starom.
    Keďže som tu čítal, že sa dá urobiť update aj bez CID-unlocku, našiel som si takú ROM-ku a spustil ju. Ale po resete Artemis ostal stáť na bielej obrazovke.

    Z bootloadera som skúšal hádam 10 iných ROM-iek, dokonca aj 2 podľa rady jedného flashera s podobným osudom na počiatočných stránkach tejto diskusie, ale vždy to končí rovnako. Na 3% updatu sa PDA-čko resetne a znova biela obrazovka.
    Pre upresnenie uvádzam, je to stroj od Orange (SPV M650) s poľskou lokalizáciou , SIM-lockom a samozrejme CID-lockom. A za toho pána mu neviem dohovoriť. Ešte ma chvíľu bude pajediť a hodím ho do koša. Poradíte niekto?

    Tiež už som skúšal aj návrat zálohy starého OS, aj premenovaním súboru, zmenou prípony, vložením do iného inštalačného balíčka a... nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #264
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Mně tohle dělalo,když jsem přistroj připojil k PC přes USB rozbočovač nebo USB prodlužovačku.Při přímém připojení už pak žádný problém nebyl.Zní to banálně,ale mně to pomohlo,jinak nevím,kde je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #265
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Několik málo postřehů k FULL verzi: napsáno už na http://artemis.win-mobile.cz/
    (Včera po instalaci)Fuzo( to jako já , řekl vyšetřovatel):
    Dnes instalováno, SUPER (zatím ) Pouze po instalaci nechtěl asi 15 min naběhnout, stačil reset, jinak už jedu jako drak. Jak to vypadá s legálností této úpravy? Ale jak se praví Pomž si člověče a PánBů ti pomůže :-) Ach to O2 ....
    (Dnes ráno :-) )Fuzo:
    Fuzo:
    Několik postřehů po instalaci verze FULL na XDA ORBIT O2 Jinak děkuji moc všem nadšencům, kteří tohle dokážou udělat pro nás obyčejné uživatele. Obdivuji je, já na to nemám.
    Takže k tématu: BUGY -
    1.HTC CUBE trial verze Error in Error Handler! (oops) NullReferenceException při pokusu spustit Nastavení Cube. This beta has expired... náhrada žeby TouchFlo - freeware ??? (nevyznám se v tom)
    2. Podsvícení ten samej bug jako v WM5 po vzbuzení displ. nesvítí podsvícení, černá obrazovka, screen aktivní.
    3. Slide2unlock, v kombinaci s bočním tlačítkem (při použití BatteryStatus zámku) občas deathlock, slide aktivní ale na pozadí, nevidět, není možné odemknout, hlavně v režimu "ležatý displej" :-) nebo automatické nastavení podsvícení na tmu když nejedu z externího zdroje
    4. synchronizuji s EXCHANGE bohužel v této verzi synchronizace nefunkční, i když nainstaluji certifikát hlásí: chybný certifikát serveru, v předchozích verzích fungoval. Při instalaci certifikátu píše : Alespoň jeden certifikát byl nainstalován správně. Závěr. Líbivé okénka ale nejfunkčnější verze zatím originální WM6 ENG. Proč O2 CZ neudělá úpravu???

    Foťák jsem měl nejfunkčnější ve WM5 CZ original. WM6 eng a verze FULL ty samé chyby, první spuštění OK po zavření není možné inicializovat hardware :-(
    Doztaz na funkčnost verze LITE: při pokusu rozbalit winrarem:
    ! F:\Install\ppc\wm6\PhSnake_Lite_working.rar: Neplatná nebo poškozená informace o autentičnosti Je to v pořádku ??? jinak se to rozbalilo bez problému. Co s tím???
    7-zip nic nehlásil.

    Jo a jediné co jsem doinstaloval je XCsoaring jinak čisté PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #266
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    FTouchFlo, Adobe Flash Lite 2.1, CUBE Version.

    Jo a jaký je rozdíl ve funkčnosti C++ verze a Adobe ?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354715

    nezkoušel to někdo???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #267
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    porovnanie kociek: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1833366&postcount=337
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #268
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    17

    Neviete niekto, kde môžem splašiť originál Orange PL WM5 ROM-ku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #269
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    mohl bych mít prosím dva obyčejné dotazy ? neumím na Artemisu nastavit tichý režim , tedy operativní nastavení , a za druhé je nějaká možnost spouštět nastavený program ,který je uložený na kartě z nabídky start nebo na ploše . Díky za odpovědˇ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #270
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Nazdar ludia ,.. artemis ked mam blokovany na tmobile ktoru ubgread mma stiahnut ?

    a chcem aby sapda odblokovalo
    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Artemis_DumpedRoms
    dakujem
    pato
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 18 z 21 PrvníPrvní ... 81617181920 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11