27. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 19. května 2007, SteakBar Levandule
Dovoluji si vás pozvat na 27. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 19. května 2007 na tradičním místě v tradiční dobu. Opět budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství a softy v množství větším, než malém.
Pro nové návštěvníky webu a diskuzního fóra a také pro nepozorné čtenáře opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí myslí. Podmínkami jsou zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2007) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech najdete zde.
Pro nové návštěvníky webu a diskuzního fóra a také pro nepozorné čtenáře opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí myslí. Podmínkami jsou zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2007) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech najdete zde.
Sakra, to neni moc dobre datum pro me, ten vikend totiz budu bohuzel na chate a budu slavit svoje narozeniny (20.5). :(
Ja je mam 18.13. :D a penize nemam, ale dort ma, kdyz je porad v praci jak se neustale vymlouva... i kdyz posledne jsem mu musel pujcit i svetr :D
no jo nějak jsem si nevšiml, že je venku ještě "zima" :-) - díky
já a peníze :-) blbost - já nevím kdo má novou "husto-káru", takže platí oslavenec :-) už se těším :-)
já a peníze :-) blbost - já nevím kdo má novou "husto-káru", takže platí oslavenec :-) už se těším :-)
[QUOTE="matrad"]a penize nemam[/QUOTE]To se nediv, když jsi tak rozdavačnej. Slečnám u tyče strkáš pětikila za kalhotky se slovy že jim musí být zima, tak ať si něco na sebe koupí. ;)
[QUOTE="Zdenek Malinsky"][QUOTE="matrad"]a penize nemam[/QUOTE]To se nediv, když jsi tak rozdavačnej. Slečnám u tyče strkáš pětikila za kalhotky se slovy že jim musí být zima, tak ať si něco na sebe koupí. ;) [/QUOTE]
To ja ne, to ten druhej :D
To ja ne, to ten druhej :D
sry za offa, ale doufám, že bude něco v Brně, pač bych konečně rád viděl live matrada :D :D praha je totiž pro mě jeda velkááá neznámá :sarcastic: Jinak myslím, že na takovémhle srazu může bejt srandy kopec + plus ještě ty naše potvůrky :D
Matrad vypadá zhruba jako ten smile co má jako avatar :D
Já se teda bohužel asi taky a 90% neukážu, protože du taky do Prčic. Tohle datum se prostě holt trefilo. Musim, ale říct, že už zase slintám na ty jejich žebra - ty sou fakt super - doporučuju. Samozřejmě po vás se mi taky stejská:sarcastic:
Já se teda bohužel asi taky a 90% neukážu, protože du taky do Prčic. Tohle datum se prostě holt trefilo. Musim, ale říct, že už zase slintám na ty jejich žebra - ty sou fakt super - doporučuju. Samozřejmě po vás se mi taky stejská:sarcastic:
Pravda! Taky dosud nedorazil Matrad... A přitom účet na jeho oslavenecké konto již dosahuje astronomických rozměrů...
Dneska jsem plánovala taky jít do Prčic a nakonec jsem mohla tak akorát do......nikam :dead: Ale možná se na sraz dovleču příště, jestli si neskočím do Nuslí, až mě vykopnou od státnic :D
I když jsem ještě v pátek odpoledne doufal, že tentokrát mi to vyjde, tak bohužel.
V červnu mi dokonce kolidují s termínem srazu 3 jiné akce, kde bych měl být:( takže svou účast vidím nejdříve na červenec. To ovšem nijak nemusí bránit ostatním, aby přišli na 28. pravidelný pražský sraz, který bude v sobotu 16. června ve stejnou dobu na stejném místě.
V červnu mi dokonce kolidují s termínem srazu 3 jiné akce, kde bych měl být:( takže svou účast vidím nejdříve na červenec. To ovšem nijak nemusí bránit ostatním, aby přišli na 28. pravidelný pražský sraz, který bude v sobotu 16. června ve stejnou dobu na stejném místě.
No, tak do prcic jsem velmi pravdepodobne sel naposled. Jit na sraz ce4you by bylo daleko lepsi rozhodnuti. Takhle jsem akorat spalenej s bolavyma nohama. To jsem se zase jednou do neceho nechal uvrtat.
:dead:
:dead: