Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678
Zobrazené výsledky: 106 až 113 z 113

Téma: Superrom verze 1.0

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    30

    HKLM\Software\HTC\AUDIOGAIN(x)\RECEIVE_UPLINK_VOLU ME = 18 (DWORD hexadecimal)
    HKLM\Software\HTC\AUDIOGAIN(x)\EARPHONE_UPLINK_VOL UME = AA (DWORD hexadecimal)

    takhle sem si to přenastavil a funguje mi to perfektně
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    64

    Takze nastaveno na puvodni hodnoty a zatim podle ohlasu volajicich je to dobre, takze dekuji :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od count
    HKLM\Software\HTC\AUDIOGAIN(x)\RECEIVE_UPLINK_VOLU ME = 18 (DWORD hexadecimal)
    HKLM\Software\HTC\AUDIOGAIN(x)\EARPHONE_UPLINK_VOL UME = AA (DWORD hexadecimal)

    takhle sem si to přenastavil a funguje mi to perfektně
    Může to mít i vliv na hlasitost zvonění,mám ten pocit že když jsem si to předělal že mi to potichu zvoní.(nebo přestávám slišet,to je taky možný)

    Dík:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tim to není.. je to tím, že máš malou hlasitost ve woknech ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Zdravím už som sem písal, ale niako nikto neodpovedal...Môže mi niekto opísať ako funguje program BTcontacts, ktorý je v Superrom 1.1??Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Nevím jestli je to ta správná diskuze, ale chtěl jsem zeptat na to jestli se nedá nějak vyřešit můj problém. Měl jsem nainstalovaný SPB Mobile Shell a fungoval v poho, paxem si nainstaloval SUPERROM a v Shellu mi přestaly fungovat barevné schémata, zkoušel jsem novou i starou verzi Shellu, ale bez úspěchu..docela by se mi hodilo kdyby to fungovalo. Díky za případné rady)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112

    zbz zbz je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Zdravím,

    mám zřejmě zastaralou ROM v MDA compact II. Jsem absolutní lajk v této oblasti.

    Rád bych se zeptal, jaká je aktuální prověřená verze ROM?
    Kde se dá popřípadě stáhnout?
    Co duělat abych nepřišel o nastavení a prográmky? Zkusil jsem synchronizovat s outlookem, ale tak zřejmě zazálohuju jen kontakty a kalendář, nikoliv programy.

    Za případnou pomoc děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    52

    nainstaloval jsem superrom 1.1 vse naprosto super (zatim) ale jednu vec bych mel. Byl jsem zvykly mit na levem softtlacitku registr hovoru. V super rom bohuzel tato moznost neni. Je nejaka sance jak tam tuhle volbu vratit? resp. ktery program registr hovoru spousti?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678

Podobná témata

  1. Superrom na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 16-02-2007, 00:08
  2. Verze 1.4
    Od Telematix Software v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 71
    Poslední příspěvek: 25-01-2006, 19:38
  3. Verze ROM 1.06
    Od ADE v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-12-2005, 22:47
  4. TT GO 700 verze SW
    Od JoNo_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-12-2005, 21:20
  5. MDA/XDA 1 a verze ROM
    Od Pavlos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-02-2004, 15:55