Ake Handsfree ?
Existuje nějaké BT-HF (do jednoho ucha) které by podporovalo BTport "High quality Audio"?
Nemyslím tím klasické stereo sluchátka
Nemyslím tím klasické stereo sluchátka
Já si po odzkoušení asi 5ti různých BTHF nakonec koupil SE HBH-662. Byla u ní sice vyšší cena, ale za to má super zvuk a hlavně nevytváří ozvěny u volaného účastníka. Ty ostatní levnější (2x Nokia + nějaké neznačkové) je více či méně měli. Nevím co teď dělají za typ - už je to nějaký pátek, ale určitě má tato skvělá HF nějakého nástupce.
EDIT: Odpovídal jsem eSPemu a nevšiml si již poněkud staršího data příspěvku ;)
EDIT: Odpovídal jsem eSPemu a nevšiml si již poněkud staršího data příspěvku ;)
Nástupce bohužel nemá. Také neustále vyhlížím BT handsfree s displayem, ale o žádném jiném nevím. A to už se většinou HBH-662 nedá sehnat. Proč v tom nepokračují :mad: ?
U Nokie pouzivam neznackove BT HF, vse je OK, pokud ho ale pripojim k Variu, tak me druha strana spatne slysi. Nevim v cem je problem. Doporucte mi vyzkouseny typ HF k Variu. Dekuji
T mobile tady HBH 662 stále nabízí a dokonce o 1000 levněji, než jsem ji tam před cca 1/2 rokem kupoval :D
Ahoj ,zvažuji nákup bluetooth sluchátka .Skoro všude tu u vašich popisů vidím ,že používáte BlueTrek G2 - je to vyjímečné zařízení? :) Viděl jsem i verzi G2+ nevíte včem je to vylepšené.
Nebo prostě doporučte něco aktuálního....díky moc za případnou odpověd.
dkena
Nebo prostě doporučte něco aktuálního....díky moc za případnou odpověd.
dkena
A co Jabra BT800? Nemáte někdo zkušenost? Zda displej dokáže zobrazit i jméno volajícího ze seznamu? Konktétně s Universalem.
Ještě jednou, slibuji že naposled, to tady oživím. Opravdu nikdo nikdy nezkoušel výše zmiňovanou Jabru BT800? Zda dokáže na displeji zobrazit nejenom číslo, ale také jméno volajícího? A co v případě, že kontakt obsahuje diakritiku?
Prosím, pokud máte někdo Jabru někde nablízku, zkuste to.
Prosím, pokud máte někdo Jabru někde nablízku, zkuste to.
používám Jabru BT 800 u MDA Vario, jméno volajícího se nezobrazuje, pouze číslo. Jabra má pouze delší prodlevu při příjmu hovoru a druhá strana se pak musí opakovaně ptát haló, haló. Je to nepříjemné. probíhající hovor je pak ale OK.
Díky za odpověď. Jabra teď nabízí download nového firmware, a píše:
Main features
Faster audio transfer for Sony Ericsson phones
Faster speech channel handling – the call is transferred to the headset faster
Faster reaction on Key-presses during incoming call
The missing international prefix "+" is displayed in your caller list thus allowing you to dial out from your Jabra BT800
Nezkoušel jste to? Nepomohlo by to rychlejšímu příjmu?
Tady tedy trošku napovím, kdyby byl zájem o ten upgrade.
Main features
Faster audio transfer for Sony Ericsson phones
Faster speech channel handling – the call is transferred to the headset faster
Faster reaction on Key-presses during incoming call
The missing international prefix "+" is displayed in your caller list thus allowing you to dial out from your Jabra BT800
Nezkoušel jste to? Nepomohlo by to rychlejšímu příjmu?
Tady tedy trošku napovím, kdyby byl zájem o ten upgrade.
S HBH 662 mám dobré zkušenosti, bohužel jsem ho utopil. Teď už se mi ho nedaří sehnat. Koukal jsem na Supertooth Nano. Nemáte s ním někdo zkušenost?
Firmware 0034, na tom odkazu je 0032, ten uz mam delsi dobu. Zkusim pohledat, ale nevim. Skutecne mas 0034
Kdyz sem to stahoval ja, tak tam byl soubor BT800_02_0034_US.exe ... ale asi je to ten samej jako je tam ted, aspon podle velikosti. V pripade zajmu muzu poslat.
A Jabra teď připravuje docela zajímavou věcičku.
Vypadá to na hlavě trochu nezvykle, ale nápad to je :yes: .
Vypadá to na hlavě trochu nezvykle, ale nápad to je :yes: .
mam HBH 662 od Sonyericssonu a jsem s nim vcelku spokojen. jmena na displeji se mi ukazuji po nainstalovani aplikace jetware headset nebo handsfree (ted nevim jak se to presne jmenuje). Jen mi vadi, ze u starsi verze ROM od t-mobilu se dala stelovat hlasitost i bocnim jezdcem na Variu a menilo se to ve sluchatku.(takze se to dalo dat vic nahlas, nez dovoluje sluchatko).U nove verze to nereaguje..