Audio redukce z 2,5 mm na 3,5 mm jack
Ahoj,
snažím se vyřešit problém s mým kazetovým adapterém v autě vs. nově pořízeným Mio A701. Snažím se nahradit MP3 přehrávač a začínám si zoufat. Ptal jsem v několika obchodech s elektronikou na redukci, vždy když viděli konektor u sluchátek, tak jsem obdržel odpoveď, že takové redukce nejsou jelikož konektor je 4 polový a že to nebude fungovat. Máte někdo nějakou radu (že to nejde je taky odpověď)?
snažím se vyřešit problém s mým kazetovým adapterém v autě vs. nově pořízeným Mio A701. Snažím se nahradit MP3 přehrávač a začínám si zoufat. Ptal jsem v několika obchodech s elektronikou na redukci, vždy když viděli konektor u sluchátek, tak jsem obdržel odpoveď, že takové redukce nejsou jelikož konektor je 4 polový a že to nebude fungovat. Máte někdo nějakou radu (že to nejde je taky odpověď)?
To se tu resi v tolika vlaknech, ze to snad ani neni mozny...
Kup si toto, je to to co potrebujes.
Kup si toto, je to to co potrebujes.
[QUOTE="Ivo Pokorný"]To se tu resi v tolika vlaknech, ze to snad ani neni mozny...
[/QUOTE]
Omlouvám se za zbytečnou otázku, ale snažil jsem se použít hledání podle několika kritérií, ale nic jsem nenašel. Mohu se zeptat jak jste zadal vyhledávací kritéria a dostal se k výsledku, nechci tu příště otravovat.
Díky a ještě jednou sorry :oops:
[/QUOTE]
Omlouvám se za zbytečnou otázku, ale snažil jsem se použít hledání podle několika kritérií, ale nic jsem nenašel. Mohu se zeptat jak jste zadal vyhledávací kritéria a dostal se k výsledku, nechci tu příště otravovat.
Díky a ještě jednou sorry :oops:
Nasel jsem tam jen redukci s 3polovym 2,5mm konektorem. Takovou jednu vlastnim a ve spojenim s Mio zlobi (4. pol na redukci je pouzit u originalniho HF pro tlacitko na prijem hovoru a spina se na zem), nebot ta redukce propojuje ten pin se zemi. Mas tu 3.polovou a opravdu ti funguje korektne ?
Tohle je moje doma dělaná redukce.. kraje stejně jako od Hamy kupovaná a má navíc jeden upgrade :) :yes: :yes: :yes: :yes:
jinak náklady na výrobu 110.- (jack 25mm 4 póly -80Kč, Kabel metr 35Kč, 35mm mono jack 11 Kč, 35mm stereo jack 9Kč) je divný, že je mono dražší :sarcastic: ..
jinak náklady na výrobu 110.- (jack 25mm 4 póly -80Kč, Kabel metr 35Kč, 35mm mono jack 11 Kč, 35mm stereo jack 9Kč) je divný, že je mono dražší :sarcastic: ..
[QUOTE="Johnnnnnnnnnny"]Tohle je moje doma dělaná redukce.. kraje stejně jako od Hamy kupovaná a má navíc jeden upgrade :) :yes: :yes: :yes: :yes:
jinak náklady na výrobu 110.- (jack 25mm 4 póly -80Kč, Kabel metr 35Kč, 35mm mono jack 11 Kč, 35mm stereo jack 9Kč) je divný, že je mono dražší :sarcastic: ..[/QUOTE]
Jsi šikulka, nebyl by návod pro blbý jak tu redukci udělat, fakt návod pro tupce (mě).
jinak náklady na výrobu 110.- (jack 25mm 4 póly -80Kč, Kabel metr 35Kč, 35mm mono jack 11 Kč, 35mm stereo jack 9Kč) je divný, že je mono dražší :sarcastic: ..[/QUOTE]
Jsi šikulka, nebyl by návod pro blbý jak tu redukci udělat, fakt návod pro tupce (mě).
takže... základ je tohle a pak jenom na ten zbejvající zapojit ten mono na mikrofon..
[QUOTE="Johnnnnnnnnnny"]Tohle je moje doma dělaná redukce.. kraje stejně jako od Hamy kupovaná a má navíc jeden upgrade :) :yes: :yes: :yes: :yes:
Kde jsi sehnal 4-polovej 2,5 mm jack ?
Kde jsi sehnal 4-polovej 2,5 mm jack ?
v GES electronix .. je to asi jedinej obchod, kde ho maj
EDIT: nebo mužeš rozebrat handsfree z nějakýho MDA nebo mobilu
EDIT: nebo mužeš rozebrat handsfree z nějakýho MDA nebo mobilu
jo tu mám taky, ale je problém, že v pouzdru krusell na ní není místo (resp. nedá se zastrčit úplně) jinak hraje dobře.. skoro jako by tam nebyla
[QUOTE="Johnnnnnnnnnny"]takže... základ je tohle a pak jenom na ten zbejvající zapojit ten mono na mikrofon..[/QUOTE]
jen bych doplnil
první dva jsou levá pravá
třetí je mikrofon
čtvrtý zem
jen bych doplnil
třetí je mikrofon
čtvrtý zem
mám to takhle zapojený na kazetu do rádia a jsem až překvapenej jak hezky a701 hraje, fůra basů výšek akorát
[QUOTE="nowis879"][QUOTE="Johnnnnnnnnnny"]takže... základ je tohle a pak jenom na ten zbejvající zapojit ten mono na mikrofon..[/QUOTE]
jen bych doplnil
třetí je mikrofon
čtvrtý zem
[/QUOTE]
A jeste doplnim ze to trlacitko pro prijem hovoru na original sluchatkach zkratovava 3. a zem
jen bych doplnil
třetí je mikrofon
čtvrtý zem
[/QUOTE]
A jeste doplnim ze to trlacitko pro prijem hovoru na original sluchatkach zkratovava 3. a zem
http://eos.ges.cz/
KSF 25/4 JACK ø2,5mm 4 pólový, zástrčka kabelová plastová 52,20
KSF 25/4G JACK ø2,5mm 4 pólový, zástrčka kabelová kovová, pozlacený 67,64
http://www.audiocc.cz/template/novinky.html
Jack 2,5 mm / 4-pólový s ochr.spirálou pro kabel do 4,1 mm PVC 21 Kč
Jack 2,5mm / 4-pólový pro kabel do 4,1mm nikl 29 Kč
KSF 25/4 JACK ø2,5mm 4 pólový, zástrčka kabelová plastová 52,20
KSF 25/4G JACK ø2,5mm 4 pólový, zástrčka kabelová kovová, pozlacený 67,64
http://www.audiocc.cz/template/novinky.html
Jack 2,5 mm / 4-pólový s ochr.spirálou pro kabel do 4,1 mm PVC 21 Kč
Jack 2,5mm / 4-pólový pro kabel do 4,1mm nikl 29 Kč
[QUOTE="Dawdler"]Tady je taky jedna:
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?akc=2&mnu=2&zob=2&pol=475&zbo=62279 [/QUOTE]
Jenže ta je k ničemu. V A701 s novým fw to po zasunutí spouští aplikaci telefon- 3 a 4 jsou vlastně spojené.
-ale dá se to tenkou pilkou jemně přeříznout na povrchu a pak funguje.
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?akc=2&mnu=2&zob=2&pol=475&zbo=62279 [/QUOTE]
Jenže ta je k ničemu. V A701 s novým fw to po zasunutí spouští aplikaci telefon- 3 a 4 jsou vlastně spojené.
-ale dá se to tenkou pilkou jemně přeříznout na povrchu a pak funguje.
[QUOTE="Martynet"]staci zadat redukce 2,5 mm na 3,5 mm
Ja jsem si ji koupil v www.pdacentrum.cz
a funguje vyborne[/QUOTE]
Tuhle jsem si objednal a dnes mně přišla. Problém je ten, že je 3-pinová a když jack zasunu do Mia, spustí se aplikace VoiceSpeedDial a snaží se vytáčet tel. čísla.
Ja jsem si ji koupil v www.pdacentrum.cz
a funguje vyborne[/QUOTE]
Tuhle jsem si objednal a dnes mně přišla. Problém je ten, že je 3-pinová a když jack zasunu do Mia, spustí se aplikace VoiceSpeedDial a snaží se vytáčet tel. čísla.
Vlastně by to nemělo jít ani u 4-pinového, protože 3 a 4 pin se zkratuje připojením 3-pinových stereo sluchátek. A tento patch na program v R65 nepomohl- http://www.cyberon.com.tw/technicalsupport.htm
Snad toto tema jeste neni uplne mrtve tema, ale jednu redukci na kabliku jsem nasel tady.