WebIS FlexMail 2007 - beta verze
http://www.pocketinformant.com/Forums/index.php?showtopic=9315
Ve foru spolecnosti WebIS se objevila beta verze FlexMailu 2007, kde hlavni zmenou ma byt novy Storage Engine (system ukladani dat) a spousta dalsich vylepseni...
Ve foru spolecnosti WebIS se objevila beta verze FlexMailu 2007, kde hlavni zmenou ma byt novy Storage Engine (system ukladani dat) a spousta dalsich vylepseni...
tak ja uz nic nechapu... ted jsem to nainstaloval znova a spustil... a jede to... stahlo mi to vsechny zpravy bez problemu...
Question to Richard :
Muzes mi prosim poradit jake mam nastavit kodovani mailu, aby adresat necetl "rozsypany caj". Nastavil jsem tam myslim Central Europan Windows 1250 (?)
P.S. Sice jsem zastancem ProfiMailu, ale za tu cenu na PocketLandu.... no nekup to :))))) ... a prichazim mu na chut (tedy FlexMailu):)
Muzes mi prosim poradit jake mam nastavit kodovani mailu, aby adresat necetl "rozsypany caj". Nastavil jsem tam myslim Central Europan Windows 1250 (?)
P.S. Sice jsem zastancem ProfiMailu, ale za tu cenu na PocketLandu.... no nekup to :))))) ... a prichazim mu na chut (tedy FlexMailu):)
No, ono to Latin 2 kodovani ma takove blbe ISO oznaceni... ;)
Western European ISO 8859-1 = Latin 1
Central European ISO 8859-2 = Latin 2
Western European ISO 8859-1 = Latin 1
Central European ISO 8859-2 = Latin 2
;) No, kdyz se z Vychodni Evropy presunu do Stredni Evropy, tak jo, protoze ja tu mam Central Europan ISO 8859-2...... :D
Pravda, ted jsem moc dlouho pracoval v TomTomu, tak mam v tech nazvech hokej (to je temi mapami) a prohravame 2:0... ;) :D
Z prvnich okamziku uzivani jsem rozcarovan zoufale dlouhou dobou nabehnuti programu v porovnani s ProfiMailem :(
Pravdou je, ze jej mam na karte (ale ProfiMail take) a trva mu nabehnuti asi 30 vterin bez kontroly uctu. Jestli to neni tim, ze mam vytvoreno 5 mail uctu. Zkusim to zredukovat
Prosím o radu, jak zazálohovat z programu informace o účtech. Taky jich mám pět a pokud si dám práci ještě s automatickými texty, tak mě HR hodně mrzí.
Zkoušel jsem i předchozí verzi, na Miu mi nešla integrace do systému pouze jako emailový klient. Víte jak na to?
Proč pouze emailový klient? Pokud se to integruje i na SMS, tak to sice naběhne (jako program), ale hodí mě to do hlavního adresáře se složkami, pak musím znovu vyhledávat kontakt. Což teda mě zdržuje. Nebo to mám špatně nastavené?
Zkoušel jsem i předchozí verzi, na Miu mi nešla integrace do systému pouze jako emailový klient. Víte jak na to?
Proč pouze emailový klient? Pokud se to integruje i na SMS, tak to sice naběhne (jako program), ale hodí mě to do hlavního adresáře se složkami, pak musím znovu vyhledávat kontakt. Což teda mě zdržuje. Nebo to mám špatně nastavené?
Asi ti spis poradi Beecher, ale nekde v adresari WebIS Flex mail jsem videl soubor "Setting"... tak mozna........:O
Nejsem si stopro jisty, ale pokud se te bude ptat pri odinstalaci, jestli chces nechat nastaveni (upgrade) tak potvrd ze ano. Soubory ktere tam zustanou je to nastaveni. Uz si nepamatuji zda se mne ptal. Dale je mozne ze se nepta, ale soubory tam zustanou i tak. A dale je mozne, ze si nastaveni uklada do slozky, kterou jsi urcil pro stahovani mailu.
Chtel jsem se zeptat, jestli v tomto novem buildu uz je moznost nastavit maximalni velikost zpravy kterou stahne. Build ktery jsem mel pred ctrnacti dny toto nastaveni nemel a stahoval jen hlavicky zprav a nikde neslo nastavit ani ze chci full zpravu. Toto myslim u IMAPU, je mozne ze u POPu to slo. Diky
Chtel jsem se zeptat, jestli v tomto novem buildu uz je moznost nastavit maximalni velikost zpravy kterou stahne. Build ktery jsem mel pred ctrnacti dny toto nastaveni nemel a stahoval jen hlavicky zprav a nikde neslo nastavit ani ze chci full zpravu. Toto myslim u IMAPU, je mozne ze u POPu to slo. Diky
[QUOTE="TheMelin"].....Chtel jsem se zeptat, jestli v tomto novem buildu uz je moznost nastavit maximalni velikost zpravy kterou stahne....[/QUOTE]
Sice stale hovorim o verzi 2006, ikdyz je to tu diskuze o beta verzi 2007, ale na screenu je odpoved ve verzi 2006 - pockam si az na ofic uvolneni :)
Sice stale hovorim o verzi 2006, ikdyz je to tu diskuze o beta verzi 2007, ale na screenu je odpoved ve verzi 2006 - pockam si az na ofic uvolneni :)
Vcera byla uvolnena nova betaverze Flexmailu 2007...
http://download.pocketinformant.com/FTF/FM2007/
http://download.pocketinformant.com/FTF/FM2007/
Ale stále nelze nastavit maximální velikost stažených zpráv a nebo jsem úplně slepej. Nastavím si IMAP účet a stahuje mi to pouze hlavičky :?
Dekuji.Puvodne to bylo v nastaveni uctu. Zde bych to nehledal a ani jsem si toho menu nevsiml :oops:
Od včerejška tu máme nový Build 856.
Instaloval jsem FlexMail 2007, build 856 a po odeslan i SMS, se sice zobrazi zprava Message sent a zprava je dorucena, ale zaroven se zobrazi Failed to load messages, je chyba u mne nebo ve Flexmailu. Zkousel jsem dat zpatky Flexmail 2006 a tam se zprava nezobrazovala.
Navic pri zasilani na starsi typ telefonu (respektive na hodne stary) je misto zpravy doruceno oznameni Nekompatibilni format zpravy
Navic pri zasilani na starsi typ telefonu (respektive na hodne stary) je misto zpravy doruceno oznameni Nekompatibilni format zpravy
Od vcerejska tu mame build 893, uz mi nehlasi chybu priposilani SMS, dokonce i instalace, ktera drive havaroval na tom, ze predchozi verze nebyla odinstalovana, pak se snazil ji odinstalovat a na tom zamrzl, uz ted funguje.
Porad mi tedy nejdou notifikace (pouze se zobrazi SMS Send).
Obcas se mi stane, ze kdyz prohlizim maily (SMS), tak mi zmizi dolni menu, musim se nekam prekliknout a spustit Main Window
Porad mi tedy nejdou notifikace (pouze se zobrazi SMS Send).
Obcas se mi stane, ze kdyz prohlizim maily (SMS), tak mi zmizi dolni menu, musim se nekam prekliknout a spustit Main Window
Mam nastaveny FM jako vychozi emailovy klient, ale i tak se mi nacpal pod starou ikonu "Posta". Nemuzu tak odesilat mms, nebo na klasicke sms musim pouze pres kontakty. Nevite co s tim. Dik.
Opravte si ten messaging.lnk soubor (bude bud v \windows\start menu nebo \windows\start menu\programs) na: [CODE]19#:MSINBOX[/CODE]
Ja musim mit porad neco extra :D ... nasel jsem akorat "Zpravy.ink", ve kterem mam "23#"\Windows\Messages.exe"... a to je ono, co mam zmenit na 19....., Richarde ?
Riso, covece, musel jsem mrknout na zahradu, jestli neni uplnek...... (mimochodem neni :D ), jsem totiz uplne mimo, tak vubec neim o cem mluvis.
Samozrejme, ze .ink od FlexMailu je jak jsi psal - Windows atd. atd., ale jinak nevim vubec co po me chces :O :D
Samozrejme, ze .ink od FlexMailu je jak jsi psal - Windows atd. atd., ale jinak nevim vubec co po me chces :O :D
No, kdyz tapnes na Start, tak pak zmacknes co, aby se ti otevrela posta?
EDIT: Tim myslim ta original od MS...
Hovorim snad swahilsky? :sarcastic:
EDIT: Tim myslim ta original od MS...
Hovorim snad swahilsky? :sarcastic:
Tak tedy ted jsi me dostal :D, swahilstinu nevylucuji, nikdy jsem ji in natura neslysel :D....
No normalne tapam na ikonku FM mezi ikonkami v iLauncheru . viz screen 1, pred lety, kdyz jsem byl jeste mladej kluk a nevedel co je iLauncher, Pocket Breeze ap. jsem tapal na puvodni nabidku - screen 2. V obou pripadech dnes koncim u FlexMailu. A vcil babo rad :D
No normalne tapam na ikonku FM mezi ikonkami v iLauncheru . viz screen 1, pred lety, kdyz jsem byl jeste mladej kluk a nevedel co je iLauncher, Pocket Breeze ap. jsem tapal na puvodni nabidku - screen 2. V obou pripadech dnes koncim u FlexMailu. A vcil babo rad :D
No nevim, ja jsem cetl : Mam nastaveny FM jako vychozi emailovy klient, ale i tak se mi nacpal pod starou ikonu "Posta". Nemuzu tak odesilat mms, nebo na klasicke sms musim pouze pres kontakty. Nevite co s tim. Dik.
Ja mam FM take jako vychozi, takze budu mit asi stejny problem s MMS - proto jsem se pridal ;)
Ja mam FM take jako vychozi, takze budu mit asi stejny problem s MMS - proto jsem se pridal ;)
No sms chodi bez problemu, akorat nemam odzkousene MMS a protoze si myslim, ze bych mohl mit stejny problem jako kolega prede mnou, kdyz si zvolil FM jako vychozi, tak jsem se zapojil do diskuze, mozna, ze zbytecne :)
Ahoj, mám problém s hláškou " Soubor "tmail" nelze otevřít" pokaždé kdy synchronizuju PDA s PC, nevím jak se jí zbavit.
Naistaloval jsem si novou verzi FlexMail 2007 a zaškrtnul jsem políčko tak aby byl hlavní.
Díky za rady a pomoc
Naistaloval jsem si novou verzi FlexMail 2007 a zaškrtnul jsem políčko tak aby byl hlavní.
Díky za rady a pomoc
Pred par dny mi zmizela z listy ILauncheru ikona FlexMailu, resp. zustal po ni takovy ten obecny ctverecek a FlkexMail nesel spustit, tak jsem to preinstaloval a vse zase slapalo ale dnes se to zopakovalo a nepomaha ani reinstalace a dava mi to hlasku - viz screen :O :(
Vi nekdo co stim ? FlexMail mam na karte
P.S. Tak pomohlo az totalni smazani vseho a vsude z FlexMailu a nova instalace, snad to vydrzi dele:)
Vi nekdo co stim ? FlexMail mam na karte
P.S. Tak pomohlo az totalni smazani vseho a vsude z FlexMailu a nova instalace, snad to vydrzi dele:)