Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 62

Téma: Instalujeme a konfigurujeme ActiveSync

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tato diskuze je ke článku, jehož plné znění naleznete na adrese pod uvedené níže:

    Instalujeme a konfigurujeme ActiveSync

    Pokud to někomu pomůže, budu jen rád. Rád uvítám i případné dotazy či problémy. Microsoft sice pokaždé tvrdí, že tato nová verze je úplně skvělá, ale výjimky potvrzují pravidlo, že
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Trošku zazlobil odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Trošku zazlobil odkaz
    Trosku dost, opravenoops: Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    :sarcastic: no nova verze je opravdu rychlejsi lepsi a stabilnejsi ale pri prevodu z ac. 3.6 na 3.7.1 sem se znovu prihlasil jako guest(navstevnik) i kdyz sem dal reinstalaci :? tak nevim asi budu muset profil smazat znovu ho vytvorit a kopnout data ze zalohy - pouzivam looxe i ve skolni siti takze nemuzu zmenit jmeno ) ale jinak je ac 3.7.1 daobrej - snad trochu zamrzi ta cestina :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tato diskuze je ke článku, jehož plné znění naleznete na adrese pod uvedené níže:

    Instalujeme a konfigurujeme ActiveSync

    Pokud to někomu pomůže, budu jen rád. Rád uvítám i případné dotazy či problémy. Microsoft sice pokaždé tvrdí, že tato nová verze je úplně skvělá, ale výjimky potvrzují pravidlo, že
    Zdravim,

    mam jeden dotaz, který se tématu ActiveSync dotýká.

    Jako uživatel Palmu jsem se "namlsal" tím, že dokumenty MS office jsem mohl synchronizovat z jejich "domovských" adresářů, kde jsem je měl na základě určité logiky umístěny.

    Při přechodu na PocketPC jsem nepříjemně překvapen tím, že bych měl všechny dokumenty, které chci synchronizovat, překopírovávat do adresáře
    MyDocuments :-(

    Rád bych se proto zeptal, zda to nejde nějak obejít či zda neexistuje nějaká utilita k ActiveSync, která by potom ještě synchronizovala soubory v Mydocuments se soubory jinde na disku...

    Nebo má někdo jiné řešení?

    Díky

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od bubo
    Rád bych se proto zeptal, zda to nejde nějak obejít či zda neexistuje nějaká utilita k ActiveSync, která by potom ještě synchronizovala soubory v Mydocuments se soubory jinde na disku...
    ... o zadne takove utilite nevim (snad pomuze nekdo jiny), ale slozku pro synchronizaci souboru na PC muzete zmenit v
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services\Partners\xxxxxxx\Services\Synchronization \Briefcase path
    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Mam jednu otazku - funguje v as 3.7 spravna synchronizacia PDA->PC office dokumentov s diakritikou? V predchadzajucich verziach som s tym mal totiz stale problem, tak neviem, ci sa mi oplati upgradovat na 3.7 a znovu tak podstupit proces re-synchronizacie VSETKYCH udajov, ktory neznasam. (konkretne mam v
    iPAQ-u dokument, ktory obsahuje znaky ľ, ĺ, č, ť, ě, ř, ď, ň, -tieto nefunguju). VDAKA za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od milex
    Mam jednu otazku - funguje v as 3.7 spravna synchronizacia PDA->PC office dokumentov s diakritikou? V predchadzajucich verziach som s tym mal totiz stale problem, tak neviem, ci sa mi oplati upgradovat na 3.7 a znovu tak podstupit proces re-synchronizacie VSETKYCH udajov, ktory neznasam. (konkretne mam v
    iPAQ-u dokument, ktory obsahuje znaky ľ, ĺ, č, ť, ě, ř, ď, ň, -tieto nefunguju). VDAKA za odpoved.
    Myslim, ze uvedeny problem neni problemem ActiveSync, nybrz problemem lokalizace. Zkuste v Conversion Settings nastavit format Wordu na 6.0/95...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od milex
    Mam jednu otazku - funguje v as 3.7 spravna synchronizacia PDA->PC office dokumentov s diakritikou? V predchadzajucich verziach som s tym mal totiz stale problem, tak neviem, ci sa mi oplati upgradovat na 3.7 a znovu tak podstupit proces re-synchronizacie VSETKYCH udajov, ktory neznasam. (konkretne mam v
    iPAQ-u dokument, ktory obsahuje znaky ľ, ĺ, č, ť, ě, ř, ď, ň, -tieto nefunguju). VDAKA za odpoved.
    ... ActiveSync ma problemy s konvertovanim dokumentu obsahujici rozsirene znakove sady. Nerekl bych, ze je to chyba lokalizace nebot stejna vec se samozrejme deje i bez toho, aniz byste ji mel na PDA nainstalovanou. Language Extender to resi instalaci ActiveSync patche na PC, jinak pomuze napr. i zmena fontu v dokumentech na Courier New.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Myslim, ze uvedeny problem neni problemem ActiveSync, nybrz problemem lokalizace. Zkuste v Conversion Settings nastavit format Wordu na 6.0/95...
    Skusil som - ten isty vysledok... Nefunguje to ani v plain-texte. Jedina moznost je Unicode - to funguje, ale stracam moznost formatovania textu v pocket worde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... ActiveSync ma problemy s konvertovanim dokumentu obsahujici rozsirene znakove sady. Nerekl bych, ze je to chyba lokalizace nebot stejna vec se samozrejme deje i bez toho, aniz byste ji mel na PDA nainstalovanou. Language Extender to resi instalaci ActiveSync patche na PC, jinak pomuze napr. i zmena fontu v dokumentech na Courier New.

    PavelR.
    Nepomoze ani zmena fontu na Courier New (prave som skusal) Ten patch, co ste spominali sa da zohnat aj samostatne, ale len k lokalizacii Language Extender?
    Vdaka, M.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od bubo
    Rád bych se proto zeptal, zda to nejde nějak obejít či zda neexistuje nějaká utilita k ActiveSync, která by potom ještě synchronizovala soubory v Mydocuments se soubory jinde na disku...
    ... o zadne takove utilite nevim (snad pomuze nekdo jiny), ale slozku pro synchronizaci souboru na PC muzete zmenit v
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services\Partners\xxxxxxx\Services\Synchronization \Briefcase path
    PavelR.

    Ahoj,

    tak jsem vcera nahodou na inetu sam neco vystrachal - jmenuje se to TCSync (www.tcsync.com) a zda se, ze to dela presne ono!!!

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od milex
    Nepomoze ani zmena fontu na Courier New (prave som skusal)
    ... neni to samozrejme univerzalni reseni (napr. zalezi i na verzi wordu, ktery na PC pozivate atd.). Ve vetsine pripadu by to melo fungovat. Konverze musi byt nastavena z *.doc do *.pwd a naopak.

    Ten patch, co ste spominali sa da zohnat aj samostatne, ale len k lokalizacii Language Extender?
    ... je soucasti instalace lokalizace, samostatne dostupny neni.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od bubo
    tak jsem vcera nahodou na inetu sam neco vystrachal - jmenuje se to TCSync (www.tcsync.com) a zda se, ze to dela presne ono!!!
    Dik za tip, uz jsem to dal do clanku, s tou zmenou registru jsem si chvili hral a moc se nezadarilo... Sice jsem AS donutil synchronizovat jiny folder, ale stala se z toho nekonecna synchronizace (porad se tam vytvarel a menil nejaky log....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... neni to samozrejme univerzalni reseni (napr. zalezi i na verzi wordu, ktery na PC pozivate atd.). Ve vetsine pripadu by to melo fungovat. Konverze musi byt nastavena z *.doc do *.pwd a naopak.
    Konverziu mam nastavenu. Pouzivam word 2000 (9.0.2812). nefunguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. activesync
    Od Clayderman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 13:22
  2. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 14:43
  3. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 23:24
  4. ActiveSync 4.1 a WM5
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 17:04
  5. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 17:27