Acer n311 a ozVGA
Ahojte,
Podarilo sa niekomu uspesne rozchodit ozVGA na Aceri n311?
Mne sa to bez HR nepodarilo a aj potom to robilo problemy, nezobrazovalo sa X(na ukoncovanie aplikacii, v rohu) bol tam len nejaky nepodareny vyrez z nejakeho modreho obrazka, dalej kompletne odisla klavesnica(=neni ju vidno a neda sa na nej ani namatkovo pisat), poprehadzovali sa ikony na ploche, niektore sa ani nezobrazuju. Badal som aj urcite spomalenie pristroja, hlavne pri prepinani tabov v settings.
Skusal som aj SE_VGA ale to do VGA rezimu vobec nenahodi.
Nevie niekto kde je problem? Chce to nejake spesl nastavenie?
Dakujem za odpovede
Podarilo sa niekomu uspesne rozchodit ozVGA na Aceri n311?
Mne sa to bez HR nepodarilo a aj potom to robilo problemy, nezobrazovalo sa X(na ukoncovanie aplikacii, v rohu) bol tam len nejaky nepodareny vyrez z nejakeho modreho obrazka, dalej kompletne odisla klavesnica(=neni ju vidno a neda sa na nej ani namatkovo pisat), poprehadzovali sa ikony na ploche, niektore sa ani nezobrazuju. Badal som aj urcite spomalenie pristroja, hlavne pri prepinani tabov v settings.
Skusal som aj SE_VGA ale to do VGA rezimu vobec nenahodi.
Nevie niekto kde je problem? Chce to nejake spesl nastavenie?
Dakujem za odpovede
Cetli, mi radcove, cetli? ;)
Ad SE_VGA: Neni delano pro WM5, tak se neni cemu divit... ;)
Ad SE_VGA: Neni delano pro WM5, tak se neni cemu divit... ;)
beecher: Máme smůlu VGA rozlišení si neužijem dokud s tim něco neprovedou vývojáři, pořád je to pro slepce.
VoDo: To chces rict, ze jsem se svymi dny od jogurtovych sklenic ve vyhode? :D
Pac jsem to asi nepochopil. Staci si pak akorat pohrat s nastavenim jak ozVGA tak s nastaveni systemu a vse je krasne citelne, aspon pro mne...
Pac jsem to asi nepochopil. Staci si pak akorat pohrat s nastavenim jak ozVGA tak s nastaveni systemu a vse je krasne citelne, aspon pro mne...
Velikost písma jde nastavit i v některých softech (Pocket Breeze, Pocket Informant...) stejně jako si to můžeš vyladit přímo v ozVGA. Pokud je to problém, tak klasický MS VGA, tedy tovární nastavení. Jiná možnost není.
Mohu tě ubezpečit, že na JasJaru jsou ještě menší blechy než na Dellu a v pohodě.
Mohu tě ubezpečit, že na JasJaru jsou ještě menší blechy než na Dellu a v pohodě.
No ne, jde o to, ze jsi psal, ze je to pro slepce, tak by mne zajimalo, jak jsi to myslel, protoze lide se zdravym zrakem s RealVGA mit problemy nebudou, kdezto mi jogurtaci, bych rekl, ze jo... ;)
Myslel jsem to defaultní nastavení, že je pro slepce, to realVGA je v poho a proto nechápu, že tuto možnost už nevymysleli vývojáři WM5.
Protoze Microsoft... Ono, je to logicke, to co s tim provedli, vypada to porad stejne, jen je to hezci... ;)
Jinak RealVGA si samozrejme uzivat muzeme, viz odkaz na muj clanek... :)
Jinak RealVGA si samozrejme uzivat muzeme, viz odkaz na muj clanek... :)
no, užívat... přece jen spousta věcí (především hry) v tom blbne, což je dost škoda... ale vzhledem k tomu, že hry hraju minimálně tak stejně pokračuju v používání :)
Ide nejakym sposobom zvacsit standardnu softwarovu klavesnicu? Jednotlive klavesy su take male ako hrot mojho stylusu :)
tu standardní ne... chce to použít nějakou "nestandardní" - třeba interwrite lokalizaci co je k n300 zdarma... nebo pak resco keyboard...
co robim zle?
fonty v aplikaciach sa mi menia, ale v Start menu, ani na hornej a dolnej liste nie :-(
fonty v aplikaciach sa mi menia, ale v Start menu, ani na hornej a dolnej liste nie :-(
K ozVGA je tu (myslím) v sekci Software(aplikace) diskuze, kde tam Milan Švec nebo PavelR vše podrobně popisuje. Je to ještě k 2003SE, ale to nevadí, je to stejné.
EDIT 28.2.2007: Tak se podívej sem a projdi si příspěvky Milana Švece. Jinak si můžeš pročíst i další diskuze.
EDIT 28.2.2007: Tak se podívej sem a projdi si příspěvky Milana Švece. Jinak si můžeš pročíst i další diskuze.