FADE - aneb dohral to vubec nekdo?
zdravim mam hru FADE a nemuzu se za boha dostat dale nejsu ani nejak daleko.. mam 4 predmety : diar, pohrabac ,jizdenku na vlak a klic - podle pribehu me pry boli hlava a musim otevrit tajny suplik za obrazem - TEN SEM NASEL AJI KLIC MAM ale nevim KDE NAJIT ten KOD ! ktery to po me chce prosim pomozte uz 3 dny nad tim primyslim A PORAD NIC! diky mco
LOCHi
LOCHi
[QUOTE="LOCHi"]moc moc mco dik! - PS: je to ZATIM ASI NEJLEPSI STRATEGIE skoda ze chybi cestina :)) [/QUOTE]
STRATEGIE? :O
STRATEGIE? :O
Bohuzel nedohral... Tehdy jsem mel jeste iPAQ H3630 a na nem mi to celkem drbalo (casto vytuhnuti iPAQa) a kdyz bylo potreba misto, sla Fade bohuzel stranou...
Jinak ja mam za to ze je to ADVENTURA? (nebo se pletu i ja a je to uplne neco jineho...?) :D
Jinak ja mam za to ze je to ADVENTURA? (nebo se pletu i ja a je to uplne neco jineho...?) :D
On si to LOCHi spletl se StarCraft(ama). :D
Jinak, nebyla by bomba na PPC Oddworld Abe Oddysee???
Carlos
Jinak, nebyla by bomba na PPC Oddworld Abe Oddysee???
Carlos
[QUOTE="darthpet"]Bohuzel nedohral... Tehdy jsem mel jeste iPAQ H3630 a na nem mi to celkem drbalo (casto vytuhnuti iPAQa) a kdyz bylo potreba misto, sla Fade bohuzel stranou...
Jinak ja mam za to ze je to ADVENTURA? (nebo se pletu i ja a je to uplne neco jineho...?) :D [/QUOTE]
jstim tuhnutim mate trochu pravdu - delaji hry ktery tak tak chodi na starsich PPC ale nezmini se o problemech :((
i kdyz FADE neni bez chyb pri hrani hra jakdyz se kousne ( jde zmacknout jen menu) ale po novem loadnuti te same pozice vse funguje :)
jinak se jeste jednou omlouvam za ten preklep! :sarcastic: i kdyz strategie by se taky zhodla :))
Jinak ja mam za to ze je to ADVENTURA? (nebo se pletu i ja a je to uplne neco jineho...?) :D [/QUOTE]
jstim tuhnutim mate trochu pravdu - delaji hry ktery tak tak chodi na starsich PPC ale nezmini se o problemech :((
i kdyz FADE neni bez chyb pri hrani hra jakdyz se kousne ( jde zmacknout jen menu) ale po novem loadnuti te same pozice vse funguje :)
jinak se jeste jednou omlouvam za ten preklep! :sarcastic: i kdyz strategie by se taky zhodla :))
[QUOTE="LOCHi"]pro pavla kozu: tak su asi tak v pulce ale nemuzu najit photo lab - gde to je?[/QUOTE]
Ve sklepe.
Tomas
Ve sklepe.
Tomas
diky moc - v navodu je napsany : jdete do photo lab a vyvolejte fotky takze sem z toho nebyl moudrej !
takze jeste jednou diky!
takze jeste jednou diky!
jeste jedna otazka : kde ve sklepe? a co mam s cim spojit aby se to vyvolalo (je to ten sklep u me doma doufam?)
Jsem se zasekl a fakt nevim jak dal v navodu je psano : Now I will search the armoire. There are several things here, I will take them with me - a coathanger and Anne's sado-masochist clothes in her briefcase.
Fakt jsem nezjistil co znamena slovo Armoire.A nevim kde to mam najit ty veci prolezl jsem celej ten dum.
Je to v Mothers apartma nasel jsem ten klicek pod postely a dal nevim kde mam hledat please Help.Jinak to je super hra znate nekdo nejaky podobny?
Fakt jsem nezjistil co znamena slovo Armoire.A nevim kde to mam najit ty veci prolezl jsem celej ten dum.
Je to v Mothers apartma nasel jsem ten klicek pod postely a dal nevim kde mam hledat please Help.Jinak to je super hra znate nekdo nejaky podobny?