Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Velká recenze zařízení Mio DigiWalker A701 (MiTAC Mio A701)

lihosek_ce4you (18)|23.8.2006 22:56
GPS je teda v pohode?
tomar (1)|23.8.2006 23:18
Tak zatím asi všichni měli štěstí. Já koupil první A701. Celý den ji nabíjel a zkoušel zapnout abych zjistil že jsem koupil zmetka, který nejde ani zapnout ani nejde udělat hardware reset. Tak jsem to druhý den zreklamoval. Další den jsem obdržel nové zařízení. V tento den jsem již odjížděl na dovolenou. Celkem ve spěchu jsem vše naintaloval i mapy, ale na co jsem ten krám nejvíc potřeboval tj.GPS ne a ne. řekl jsem si,že jsem guma a někde dělám chybu. Tak pro jistotu vzal notebook sebou. Celý jeden den na dovo jsem prováděl všechny restarty a instalace, pobíhal po pláži, aby ani větvička z palmy nevadila GPSce, ale ta svi... ne a ne se rozjet. Tak po návratu jsem i druhé MIO zreklamoval. Toto zařízení už nechci. Chytnout hned dvě vadná zařízení za sebou to o něčem vypovídá. A to že první nešlo vůbec zprovoznit mě děsí, že nikdo asi žádný test funkčnosti nedělal. Už nechci. Kupuji N73 a k tomu Navilock BT.
bkf1_ce4you (368)|23.8.2006 23:31
Mno jo tady se potvrzuje co porad rikam. Kdyz je na*ovno prodejce tak to muze byt treba znacka nejznackovitejsi a stejne to muzes zahodit :/ to ja jsem to koupil v prodejne kde kupuju vsechno a mam celkem velkou jistotu ze to bude v poradku;) pokud to teda neni nejakej kram nebo zrovna nechytnu blbej kus ale tak to se mi jeste nestalo nastesti;) Jinak nejaky problemy s GPS prej jsou ale resi to novej update R46 kterej by meli samozrejme zdarma nahrat v miste prodeje;)
lihosek_ce4you (18)|24.8.2006 08:18
To R46 je neco jako novy firmware? Jak velká SD karta tam jde dát?
zino007 (18)|24.8.2006 10:19
Já mám v Miu kartu 4GB a běhá v pohodě. Co se týče toho displeje, někde v recenzi psali, že je snad pasivní nebo co, a proto že je blbě vidět na denním světle (což mohu bohužel potvrdit, na zahradě si žádnou hru nezahraju, leda bych se schoval do kůlny... ;)
bkf1_ce4you (368)|24.8.2006 12:39
[QUOTE="zino007"]na zahradě si žádnou hru nezahraju, leda bych se schoval do kůlny... ;)[/QUOTE]
Si tam muzes zahrat multiplayer s pavoukama :D
bkf1_ce4you (368)|24.8.2006 12:48
[QUOTE="lihosek"]To R46 je neco jako novy firmware? Jak velká SD karta tam jde dát?[/QUOTE]
jj to je neco jako firmware;) a jinak ani poradne nevim jaky karty tam jdou jestli miniSD nebo microSD karty :/ nikde to nemuzu najit, vsude pisou jenom SD a MMC ale ze by tam sla cela SD karta to se mi nezda :/
_blackBone (271)|24.8.2006 20:16
jak daleko vim o problematice ohledne karet, tak kdyz pisou, ze tam jdou SD karty, tak tam jdou SD karty (tedy ne miniSD ani mikroSD, pokud tedy neni naprikladd miniSD karta s konverzi na SD) - to myslim obecne, co konkretne jde do mia, to nevim, protoze ho nemam :cool:

SD karta sama o sobe neni az tak velka, jak bylo naznaceno v prispevku, odhadem 1.5x2.0 cm, treba CF je daleko vetsi (rozmerove)...
bkf1_ce4you (368)|24.8.2006 23:02
Jo tak do Mia A701 jdou klasicky SD karty;) dneska jsem kupoval;)
sehnal (6)|28.8.2006 13:52
Dobry den, mam MIO A701 uz vic jak mesic. Prvni jsem musel reklamovat kvuli spatnemu mikrofonu (kdyz jsem volal, bylo to jako ze sklepa). Ted uz je to OK. I navigace chodi bez problemu, mam tam TomTom 5. Kartu mam klasicke SD 1MB. Vadi mi, ze tam chybi zalohovani, na Ipaq bylo v zakladnich programech. Pouzil jsem BackUp od Sunnysoft a po obnove dat jsem mel problemy se synchronizaci. Bez nahrani ceske lokalizace se mi nepodarilo nastavit GPRS pro pripojeni k Oskarovi, coz je mi zahadou. A co mi stale nejde, je rychla volby pri vytaceni cisla. Na predchozim modelu pred reklamaci to chodilo a ted nic. Zadavam cislo a jmena se mi nenabizi (podle pismen z klavesnice telefonu). I kdyz to je v manualu popsane. Jinak se mi zarizeni libi, je male rychle a umi se nabijet pres USB z notebook, co castecne kompenzuje slabsi baterii. Fotak jsem nezkousel. U Bluetooth me zarazilo automaticke pripojovani k handsfree. U Nokie jsem musel pripojeni rucne aktivovat na sluchatku, tady ne. Ma to nevyhodu, kdyz necham auto pod oknem, tak se mi stane, ze se mi sluchatko pripoji, i kdyz ho nechci pouzit. Pokud mi nekdo dokazete poradit, dejte prosim vedet. Dekuji
Pavel Koza (4761)|28.8.2006 13:54
[QUOTE="_blackBone"]jak daleko vim o problematice ohledne karet, tak kdyz pisou, ze tam jdou SD karty, tak tam jdou SD karty (tedy ne miniSD ani mikroSD, pokud tedy neni naprikladd miniSD karta s konverzi na SD) - to myslim obecne, co konkretne jde do mia, to nevim, protoze ho nemam :cool:
[/QUOTE]

Netroufam si tvrdit, jestli VSECHNY, ale zatim vsechny miniSD a mikroSD karty, co jsem kupoval, mely soucasti baleni i redukci do klasickeho SD slotu.
_blackBone (271)|28.8.2006 14:37
aach jo,

to byla trosku nadsazena reakce na prispevek s textem "ale ze by tam sla cela SD karta to se mi nezda :/" ... parafraze rozdilu velikost v MB a velikost v cm, resp. polemika nad faktem, jestli se do toho SD slotu opravdu vleze cela SD karta ;)

Rozdhodne jsem nechtel zacit diskusi, jestli vsechny miniSD maji redukci nebo ne, ja se priznam, ze jsem zadnou nekupoval, takze to fakt nevim, ale overit to jde v jakemkoliv eshopu :cool:
bkf1_ce4you (368)|28.8.2006 21:16
Mno nevim unika mi smysl vasi debaty... Radsi nahlodnu citelnost displaye na dennim svetle... kdyz sundam folii a mrknu na Mio pod slunkem tak se z nej da cist relativne dobre ale kdyz tam plesknu tu folii tak lidove receno vidim ho*no :) takze asi by to chtelo zahodit ty matny folie a zkusit nejakou cirou;) nekde jsem videl ze prodavaji nejaky ty s 99% pruhlednosti;) myslim ze na pdasoft.cz v obchode v prislusenstvi;) zkusim nejakou ScreenWard;)
adra (24)|28.8.2006 21:34
Diskuze je otevřená pro všechny: někdo má rád buchty makové a jiný zase tvarohové. Tak proč jim brát to co zrovna cítí a na co mají chuť.
Podobně se mohou cítit i někteří u Tvého příspěvku, o čitelnosti displeje a přiložené fólie bylo napsáno hodně (50x).
Jinak co mám přístroj déle a déle, zjišťuji více a více mezer. Pokud někdo objevíte nový update, tak sem sním. Žel slabý zvuk repro to asi nevylepší.
Jinak pokud něco nenajdete tady, podívejte se sem: http://www.fourpages.co.uk/mioA701/
bkf1_ce4you (368)|28.8.2006 22:15
[QUOTE="adra"]Podobně se mohou cítit i někteří u Tvého příspěvku, o čitelnosti displeje a přiložené fólie bylo napsáno hodně (50x).
[/QUOTE]
Jo a můžeš mi říct, kde je ta diskuze? V hledání jsem zkusil zadat "folie" i "fólie" a nic o A701 mi to nenašlo:/
sehnal (6)|28.8.2006 22:21
No az se prestanete dohadovat o tom co bylo a nebylo napsano, ocenil bych, kdyby jste mi nekdo poradil jak zapnout automatickou nabidku jmen pri zadavani telefonniho cisla. Stale mi to pise cisla a jmena nenabizi... dekuji za informaci.
zino007 (18)|29.8.2006 10:55
to Sehnal : ta jména to doplňuje jen při instalování aplikace eDialer, která se dá tady někde stáhnout (nebo na webu Mio). Standardně je v hlavní paměti a nejde smazat, ale pokud se provede HardReset, vymaže se a na přiložených CD chybí... ;)
Jinak co se týče té fólie, může to na první pohled vypadat tak, že ten obraz je špatně viditelný díky ní, ale věřte tomu, že je to dáno použitím starší technologie a žádná jiná fólie tomu nijak extra nepomůže... ;)
b-i-k-e-r (1)|2.9.2006 22:04
Toto zarizeni se mi velmi libi,ale od PDA bych potreboval i podporu Wi-fi...
Vim,ze to jde resit kartou do SDIO slotu,ale pak bych musel karty neustale menit...Nevite nekdo,jestli nahodou neexistuje nejaka SDIO wifi karta,ktera by mela i nejakou vlastni flash pamet?Kdysi jsem o nich slysel,ale zrovna nemuzu nikde zadnou najit...
zino007 (18)|4.9.2006 11:45
HTC (v CZ dodávaj MDA pro O2 a TM) chystá k dodání na trh na přelomu roku PDA parametrama shodné s tímto MIO, navíc s podporou EDGE a Wifi )dokonce mám dojem, že bude opět ve dvou verzích - s a bez vysouvací klávesnice)... můžete počkat půl roku a mít to bez potíží v jednom... ;)
bkf1_ce4you (368)|4.9.2006 13:24
[QUOTE="zino007"]HTC (v CZ dodávaj MDA pro O2 a TM) chystá k dodání na trh na přelomu roku PDA parametrama shodné s tímto MIO, navíc s podporou EDGE a Wifi )dokonce mám dojem, že bude opět ve dvou verzích - s a bez vysouvací klávesnice)... můžete počkat půl roku a mít to bez potíží v jednom... ;)[/QUOTE]
To bude HTC Trinity a HTC Artemis ne? Tady je specifikace jednoho z nich: http://www.komunikatory.cz/?item=prvni-info-htc-artemis Jsou pry totozne az na WiFi. Nevim, ale ten procesor se mi zda opravdu hodne pomaly a taky pochybuji, ze tyto PDA budou tak uspesne jako A701, ze se pro ne take zacne delat akumulator 3000mAh :/ Rikam... stale vic a vic jsem rad ze jsem si koupil A701;)
sehnal (6)|4.9.2006 15:32
Dekuji za radu ohledne e-dial software. Skutecne po tvrdem resetu je potreba software nainstalovat znova. Jinam jsem prisel jeste na jednu drobnost. Pokud mam zapnutou navigani v aute a telefonuji pres bluetoot, tak mi velice casto po ukonceni hovoru navigace ztrati signal. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Jinak bych take uvital informaci ohledne pametove SD karty spolecne s WIFI. urcite by to znacne rozsirilo moznosti tohoto zarizeni. Na druhou stranu pro obcasne stahovani e-mail staci i bezne GRPS.
zino007 (18)|4.9.2006 15:54
Ja se tedy spokojim s GPRS, ale je pravda, ze je to zoufale pomale... :(
Jinak co se tyce Bluetooth handsfree, mam bohuzel velmi spatnou zkusenost, kdy pri pouziti vpodstate jakehokoliv sluchatka (testovano asi 10 ruznych) se prichozi i odchozi hovor bez jakekoliv zjistitelne pravidelnosti spoji tak, ze se prenasi pouze zvuk do sluchatka, ale z mikrofonu neni sniman, tudiz ja slysim, ale me slyset neni. Spravi to jen prehozeni hovoru do telefonu, ale to je napriklad pri jizde autem nerealizovatelne... :(
sehnal (6)|4.9.2006 16:09
jojo, GPRS. Je pomale, ale ma jednu uzasnou vyhodu, je dostupne temer kdekoliv. Pouzivam ADSL, G4, WIFI. Vse je rychle, ale bohuzel vazane na konkretni lokalitu. GPRS je temer bez omezeni, ale je pomale. Na druhou stranu u PDA rychle pripojeni nutne nepotrebuji. "velke" datove prenosy realizuji na PC a PDA mam pouze jako doplnek. Jinak pouzivam bluetoot sluchatko od Nokie. Pouzival jsem ho na (pokud se nepletu) na Nokii 6310i a pracuje celkem bez problemu. Pokud vytacim odchozi hovor, tak je automaticky pripojeno sluchatko. Pri prichozim hovoru stisknu bud tlacitko na scluchatku nebo zelene tlacitko na PDA. Je tam trochu zpozdeni, hovor nenaskoci hned, asi 3 vteriny. Jediny rozdil od pouzitio s telefonem je v tom, ze se mi sluchatko pripojuje k telefonu automaticky. Tedy jakmile jsem v dosahu telefon X sluchatko okamzite se mi spoji. Ze zacatku mi to trochu vadilo, ted jsem se naucil sluchatko "natvrdo" vypinat. Navic tim setrim baterky...
bkf1_ce4you (368)|5.9.2006 12:34
[QUOTE="zino007"]Jinak co se týče té fólie, může to na první pohled vypadat tak, že ten obraz je špatně viditelný díky ní, ale věřte tomu, že je to dáno použitím starší technologie a žádná jiná fólie tomu nijak extra nepomůže... ;)[/QUOTE]
Takže nemáš pravdu. Koupil jsem si tu fólii (značka Brando, typ ultra clear; za 240KČ) a je to přesně co jsem čekal. Mě bylo hned jasné, po tom co jsem zkusil viditelnost displeje bez fólie, že to chce jen co nejvíce průhlednou fólii;) Dřív na slunci nebo prostě jenom venku v podstatě nebyla šance něco na displaji přečíst s orig. fólii, ale teď s tou Brando mi vůbec nedělá problémy si přečíst třeba SMSku, když jdu po ulici, jen je samozřejmě potřeba PDA trochu natočit k sobě. Jak jsem dříve odhadoval, ta fólie má prostě ZÁSADNÍ vliv na čitelnost displeje;) I když ten displej opravdu není nic moc:/
dali007 (10)|12.9.2006 14:49
[QUOTE="bkf1"]Takže nemáš pravdu. Koupil jsem si tu fólii (značka Brando, typ ultra clear; za 240KČ) a je to přesně co jsem čekal. [/QUOTE] A pro jaký typ zařízení jsi tu folii kupoval? Pro A701čku jsem ji nikde neviděl Díky
sehnal (6)|12.9.2006 17:31
Mozna se zeptam hloupe, ale zajimalo by me, k cemu ta folie je dobra? Zlepsi vlastnosti zobrazovani napriklad ve slunci, nebo odraz, nebo ...
George106 (111)|12.9.2006 18:45
To zjistis, az se ti podari udelat na display ruzne nesmazatelne znacky od stylusu, ruznych jinych predmetu atd. Potom tech 240Kc je dobre investovanych.....
bkf1_ce4you (368)|12.9.2006 21:13
[QUOTE="sehnal"]Mozna se zeptam hloupe, ale zajimalo by me, k cemu ta folie je dobra? Zlepsi vlastnosti zobrazovani napriklad ve slunci, nebo odraz, nebo ...[/QUOTE]
Prosimte precti si jeste jednou to, co jsem psal;) Lidi dneska proste nectou a radsi se ptaji 1000x :)
PS: Jo zlepsi to zobrazovani na slunci a zasadne;) teda v porovnani s jinymi foliemi;) a jinak folie jsou prece hlavne na to, aby sis neposkrabal displej;) Jestli teda folii nepouzivas zadnou, tak to ses prvni o kom vim :D
bkf1_ce4you (368)|12.9.2006 21:16
[QUOTE="dali007"]A pro jaký typ zařízení jsi tu folii kupoval? Pro A701čku jsem ji nikde neviděl Díky[/QUOTE]
Pro "Palm Tungsten E";) Na sirku je presne jak vyska displeje A701cky no a zbytek musis oriznout;) Jinak doporucuji oriznout maximalne o pul-milimetru mene nez je sirka displeje A701cky;) A vubec doporucuju si nekolikrat rozmyslet jak to rezat... 240KC je 240KC a navic druhej pokus te stoji jeste nejakej ten cas, nez to poslou;)
George106 (111)|14.9.2006 23:18
Tak ja mam folii primo na Mio A700 A70. Je presne velka jako display, nic senemusi orezavat, jen je koupena pres Ebay v UK.
bkf1_ce4you (368)|15.9.2006 10:21
[QUOTE="George106"]Tak ja mam folii primo na Mio A700 A70. Je presne velka jako display, nic senemusi orezavat, jen je koupena pres Ebay v UK.[/QUOTE]
Hmm taky reseni :) te to muselo stat ale celkem dost penez ne?
George106 (111)|15.9.2006 10:33
Stalo me to presne 6,49 GBP coz se blizi k 250 Kc.... jinak jsme to koupil zde

Na obalu je sticker A700 A701 a rozmery sedi.....

George106
bkf1_ce4you (368)|15.9.2006 10:45
[QUOTE="George106"]Stalo me to presne 6,49 GBP coz se blizi k 250 Kc.... jinak jsme to koupil zde

Na obalu je sticker A700 A701 a rozmery sedi.....
George106[/QUOTE]
A to je celkova cena i s dobirkou atd?
George106 (111)|15.9.2006 10:54
Jestli ses podival, tak uvadi, ze Wordwide je postovne za 2 GBP coz je celkove za 6.99 GBP. Nevim, co vam jeste odectou pri platbe kartou, ja to mam zadara.

George106
jeniks (1)|27.9.2006 09:19
Dobrý den mám dotaz pžímo na Pana Kozu, jelikož jste zařízení testoval snad mi poradíte. Jak dlouho trvá první kalibrace GPS systému zařízení Mio A701. Používám softwear OziExplorer a během více než hodiny se mi nepodařilo žádný satelit najít, nevím také na jaký port mám GPS hardwarově nastavit, podle Ozi exploreru přichází v úvahu port COM1 COM7 případně COM8.... Můžete mi prsím poradit??? Děkuji. Honza S.
sehnal (6)|21.11.2006 18:34
Dobry den, nevite jestli se da v CR jiz koupit silnejsi baterie pro MIO A701, pripadne kde se da koupit. Dekuji. Jinak musim rici, ze po pul roce pouzivani mi toto zarizeni funguje uspokojive. Obcas zamrzne aplikace "dialer", cca 1x tydne ho musim resetnout, ale to jsou asi to nejhorsi co me potkava. Tedy vlastne je to velice dobre :)) .
vali_ce4you (47)|30.12.2006 21:01
Stou GPS presnosti bych u TT6 nic nevytknul, zadnych 100m spozdeni, max 10m, ale poznam sem to u iGO 2006 a tam bych rek ze je velika spozdenost tak o 100m.
zino007 (18)|31.12.2006 11:57
Dlouho jsem sem nepřišpíval, ale koupě nového zařízení mne k tomu donutila... sám jsem byl ihned po koupi MiO úplně bez sebe ze všech jeho možností, kompaktnosti a výdrže baterie. Po době používání a cca jednom roce vývoje ve světě GSM jsem si pořídil nový kus - MDA Compact III. ZODPOVĚDNĚ mohu prohlásit, že MIO už bych do ruky nevzal... A konkrétně.?
1) nevím, jaký SIRF modul používá MIO, ale MDA mi funguje i dalekou hlouběji v budovách, zpoždnění nemá snad žádné a hlavně mi běží i v autě s pokovenými skly, kde i MIO mělo problémy.
2) baterie sice není ultra extra silná, ale dva dny jako MIO mi vydrží taky...
3) posílání MMS a mailů je mnohem funkčnější (rozuměj 100%)
4) ovládání multiprvkem pod displejem je úžasné, každý si přijde na své a zařízení se dá ovládat jednou rukou.
mobil je mnohem lehčí, tenčí, subjektivně hezčí a také řekl, že kvalitněji zpracován
5) software na vytáčení čísel je ještě dokonalejší než eDialer, takže třeba hledání v seznamu je teď ještě lehčí a praktičtější (opět jednou rukou)
6) rychlost CPU je podle parametrů prý nižší, ale efektivní výkon bych hodnotil spíše lépe (u některých aplikací viditelný rozdíl (iGo, explorer, ...)
7) displej podle mne reaguje mnohem lépe jak na stylus tak na ovládání prsty...


asi by toho bylo víc, ale tohle mě napadlo tak z patra po 3 nedělích používání, tak aby se neřeklo, že nepíšu důvodu svého tvrzení... ;)
hezký Silvestr (budiž pestr) a šťastný Nový i nový rok... ;)
vali_ce4you (47)|1.1.2007 01:23
takze
1) Ma sirf star III, a s tonovanyma oknama nema problem, chiti v pohode 10 satelitu
2) baterie je na ten vykon O.K.
3) MMS, souhlasim u MIA problem, pokud s tim neumis a nevis kde najit nastaveni
4) mda sem nemel, nemohu posoudit
5)software neni problem, takovych se po netu free valy hodne
6) vykon na miu je dobry, a na rychlost pda je mnoho programku, kteri ti hodne zrychly PPC
7) na display nemam vytku, nemam podle ceho soudit

Tak se taky pridavam, preji Vam stastny novy rok, a at se Vam vse vydari.:)) :))
Suoraj (704)|1.1.2007 10:25
[QUOTE="George106"]Stalo me to presne 6,49 GBP coz se blizi k 250 Kc.... jinak jsme to koupil zde

Mio je Belgicke a já jsem každý týden v Brusselu kde je krámek na PDA... Tam by to mohli mít? Mozna i levněji...

Na obalu je sticker A700 A701 a rozmery sedi.....

George106[/QUOTE]
htcjirka (1875)|1.1.2007 11:26
Folie brando na Mio se nemusi nikde objednavat.Staci si zakoupit folii brando na SE p990i,ktera tam presne pasuje,znamemu jsem ji tam daval.Ma obadva telefony.Maji uplne shodne displeje.
majtik (35)|31.1.2007 19:17
Blue tooth jde použít jen k synchronizaci s PC, nebo muzu pristupovat i na internet ?
(muj stolni pocitac je pripojen k netu pres ADSl router )
Lze tedy na Miu pristupovat na internet pres propojeni: MIO-BT-pocitac-ADSL ?
Surgical (2364)|31.1.2007 19:42
Pokud pres ActiveSync muzes na Internet se svou cihlou, pripojenou pres USB, pak budes moci na Internet i pri pripojeni ActiveSyncu pres BT.
majtik (35)|31.1.2007 22:50
Ale ja se teprve rozhoduji o koupi PDA ( konkretne nesjpis Mio A701 ), a prave toto je pro me dulezita otazka ( Abych mohl doma na intenet v posteli,a nemusel sedet u stolniho komplu a pritom neplatit zadny GPRS prenosy z PDA, kdyz mam ADSL na pevnym komplu).
Ted jsem studoval clanek o BT na ce4you, kde pisou, ze by snad mela jit udelat jaksi domaci sit pres BT a v jejim ramci by to melo jit.
Muzete nekdo napsat konkretni zkusenost ?
Zdenek Malinsky (9781)|31.1.2007 23:24
Nevím a jaké síti jsi kde četl. Stačí si nastavit synchronizaci ActiveSync pomocí BT a po připojení můžeš surfovat. Zadáš na PDA do browseru adresu a surfuješ. (návod na titulní straně v rubrice Začínáte? Čtěte!)
Pohodlnější je určitě, pokud máš doma AP a Wi-Fi, ale to zase "žere" víc baterku.
Surgical (2364)|1.2.2007 01:45
Mio 701 nema WiFi....
Zdenek Malinsky (9781)|1.2.2007 03:00
Však ho taky ještě nekoupil.;)
majtik (35)|2.2.2007 16:25
A kdyz uz jsme u toho nakupu, myslite si , ue A701 je dobra volba ? Nebo vite o podbnem zarizeni (3in1), za podobnou, resp. lepsi cenu ?
Nebo vubec si mylite, ze je lepsi poridt si pouze PDA s GPS a k tomu mobil (a spojeni pres BT )?
Jedine, ceho se totiz bojim u kombiance 3in1 ( A701), je vydrz baterky, jestli tomu dobre rozumim, jak prijdu domu , hned to hodit do nabijecky a v praci totez a v aute jakbysmet. 65% to budu uzivat jako mobil a dosud jsem zvykly dobijet 1X tydne.....
Jde si na ten rozdil zvyknout ? Stoji za to vyhody PDA a GPS ?
bkf1_ce4you (368)|4.2.2007 11:05
Koupit/nekoupit tot otazka:) Jestli to budes pouzivat jako telefon tak z tech 60% tak myslim ze si na Mio zvyknes... napr. ze pri prijeti hovoru je tak 0.5 sekundova pauza kdy te nikdo neslysi (i kdyz nekdo rika ze je delsi), ze nema opravdovou klavesku takze vsechno pises na dotykovej, ze na nem funguji jen nektere BT handsfree (viz. muj seznam, co je tady na foru) a dalsi chybky... nektere jsou take primo spojene s tim, ze to ma operacni system... s baterkou asi takhle... ja volam celkem malo takze Mio mi vydrzi 2 dny a ke konci toho druhyho uz davam na nabijecku (no vydrzel by i 2,5 dne ale v puli dne to prece nebudu nabijet ;) ). Taky je reseni koupit si neoriginalni 3000mAh baterku z nejakyho internetovyho shopu, ta ti prodlouzi zivotnost presne dvakrat ;) ale je celkem draha (tusim ze skoro 3000KC i s postovnym) :/ Mno jeste se mrkni na E-Ten M600+ (ten je bez GPS ale ma WiFi) nebo treba HTC TyTn (taky jak M600+ ale jeste s vysouvaci klaveskou) pripadne E-Ten M700 (s WiFi, GPS i vysuvnou klaveskou), HP iPAQ rw6815 atd... no projdi si recenze treba na ce4you.cz a taky na mobilnaut.cz a mobil.cz ;) Jinak co se tyce designu, tak podle me na Mio A701 nema dnes zadnej smartphone nebo PDA ani vzdalene...
PS: na MIRONETu uz maj A701ku jen za 13400KC ;)
majtik (35)|4.2.2007 17:02
sry, o jedno niz :cool: