Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 87

Téma: Úvod do programování pro Windows Mobile 2002 a 2003 - Vývojové nástroje

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Pokusil jsem se do Forward Passu narvat ten ActiveX. No, ale někde to skřípe, protože v příslušném "add" dialogu se nevylistujou žádné ActiveX, i když je PocketTools zřetelně detekují (dokonce jsem jeden nainstaloval, abych měl jistotu). Dialog se tváří mrtvě. Ani nevím, co se tam má zadat, jestli jméno nebo path nebo klíč z registru. To by chtělo, aby to prověřil někdo zkušenej.
    Jinak vše ostatní funguje dle očekávání, takže spíš očekávám nějakou vlastní chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Nezalozime pro ForwardPass vlastni tema? Jinak uz jsem se taky dival, celkem cool...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od eXEden
    No .NET a jeho C# je vlastně paskvil mezi C++ a Javou ... aspoň mně to tak připadá
    To neni pravda, to ze jsou si jazyky syntakticky podobne, neznamena, ze jde o nejakeho krizence. Psal jsem v C++ i Jave a v C# se mi pise nejlip. Bylo by to asi na delsi diskuzi, ale opravdu bych se nenechal mylit povrchnim pohledem na syntaxi.
    Uznavam ale, ze muj pohled neni zcela objektivni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od RStein
    Uznavam ale, ze muj pohled neni zcela objektivni.
    No však můj taky ne Jen jsem vyjádřil svůj názor ... osobně proti C# stejně jako proti C(++) či Javě nemám vůbec nic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Hm a neni tam nejaka variace na VB?
    Jo VB.NET existuje taky a je součástí toho jejich Visual Studia .NET ... který, jak jsem zjistil, se jako trial už dá pouze objednat a oni ti ho pošlou na CD nebo DVD ... Bleeee
    Zkuste cesky Microsoft. DVD s trial verzi VS.NET je prilozeno takrka ke kazde knize z nakladatelstvi MS Press o .NET Frameworku. Pokud byste trial VS.NET nemohl sehnat, domluvil bych se pripadne s MS, ze Vam DVD poskytnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Aha, tak proto jsem ho nemohl najit... Mno kdybys to Visual Studio .NET nasel, rad bych ten trial zkusil... Mno jinak vysledkem je klasicky .exe nebo jak...?
    Ne neni, vysledkem kompilace je takzvany Intermediate Language (IL), ktery je nekdy popisovan jako "objektove orientovany assembler". Pri spusteni takoveho exe (assembly) je provedena Just In Time (JIT) kompilace do nativniho kodu. Vyhodou je, ze jedna assembly muze byt bez jakekoli rekompilace pouzita na vice platformach - na kazde platforme je jen specializovany prekladac IL do nativniho kodu. Vykonnostni rozdil oproti aplikacim psanym napriklad v C++ je vetsinou zanedbatelny.
    Je to ale na delsi clanek, ne jen na jeden prispevek
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Již několikrát jsem odpovídal na dotaz ohledně licenčního čísla, které chce instalace eVC++ a proto tuto odpověď napíšu i sem, aby byla všeobecně známá. Instalace sice vyžaduje licenční číslo, ale tohle je nabídnuto a zobrazeno před samotným stažením vývojového nástroje na stránkách MS... Pokud se vám tedy podařilo stáhnout si nástroj bez tohoto čísla, pak se musíte prokousat procesem znovu a číslo si nechat zobrazit (samozřejmě už nemusíte stahovat nástroj celý )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    69

    Tak jsem úspěšně nainstaloval eMV C++ 4.0 a při zpuštění mi to nahlásí jakousi chybu. MST eMV C++ has discovered no CE platform SDK instaled on the desktop. Překladu rozumím ale co to po mně chce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Dr.Colombo
    Tak jsem úspěšně nainstaloval eMV C++ 4.0 a při zpuštění mi to nahlásí jakousi chybu. MST eMV C++ has discovered no CE platform SDK instaled on the desktop. Překladu rozumím ale co to po mně chce.
    No chybí mu ještě PocketPC 2003 SDK K nlezení na stejném místě u MS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Čau všem!Pokud si stahujete eMbedded Visual C++ 4.0 a taky Vám nechce jet bez čísla tak tady http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1dacdb3d-50d1-41b2-a107-fa75ae960856&languageid=f49e8428-7071-4979-8a67-3cffcb0c2524&displaylang=en úplně dole je tohle číslo. Pro jistotu ho dávám i sem do tohoto příspěvku TRT7H-KD36T-FRH8D-6QH8P-VFJHQ Třeba to pomůže někomu dalšímu,aby už nemusel hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    A zkousel uz nekdo z vas programovat pomoci VS.NET 2003?
    Ma se tam objevit novy project Smart aplication, ale me to porad nabizi akorat Windows aplication. Nahral jsem tam uz kde co a porad nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od DaBa
    A zkousel uz nekdo z vas programovat pomoci VS.NET 2003?
    Ma se tam objevit novy project Smart aplication, ale me to porad nabizi akorat Windows aplication. Nahral jsem tam uz kde co a porad nic.
    Jo, normálně, právě pracuji na 3 aplikacích pro PPC v C#...
    Na firemní mašině mám nainstalované W2K, .NET 1.1 FW, VS2003 a mám v ní všechno... Hm... Možná bude nutné nainstalovat SDK pro PPC. Už si však nepamatuji, jestli jsem to tam instaloval já (což má větší pravděpodobnost, protože pro PPC normálně nevyvíjíme) nebo to už to tam bylo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    6

    Ahoj všichni...
    Zkoušel jsem doma instalovat jak eMbedded Visual C++ 4.0, tak eMbedded Visual Tools 3.0 a oboje mi hned při instalaci skončí chybou "unhandled exception". Přitom v práci instalace proběhne bez problému. Už jsem povypínal různé paskvily jako antivir a spol., ale pořád to padá. Nesetkal se někdo z vás s tímhle problémem?
    Na zahraničním fóru tenhle problém už kdosi taky řešil, ale odpovědi se nedočkal (
    Help pliiiiiiiiiiiz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    a co mas za system? ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    a co mas za system? ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vývojové nástroje pro WM5
    Od Garret Raziel v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2007, 14:40
  2. Programovani a vyvojarske nastroje
    Od Zax_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-04-2007, 20:45
  3. programovani pro Windows Mobile
    Od rsk v sekci Programování
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 09:34
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 21:36