DontForget aktualizován na verzi 2.51
Jde jen o menší aktualizaci programu.
Jestliže s aplikací nemáte problémy, není důvod abyste instalovali tuto verzi.
Co je nového a stažení najdete zde.
DontForget aktualizován na verzi 2.51
Jde jen o menší aktualizaci programu.
Jestliže s aplikací nemáte problémy, není důvod abyste instalovali tuto verzi.
Co je nového a stažení najdete zde.
Nová verze DontForget 2.55
Tato verze opravuje některé nedostatky a chyby hlášené uživateli. Např.
• Modul přehrávání zvuku byl přepracován. Nyní již nedochází k „lupnutí“ na konci přehrávaného zvuku upozornění
• Vyřešen problém s hlasitostí zvuku.
Kompletní informace a stažení najdete zde.
Na konci přehrání zvuku to pořád lupe![]()
To je čudné, jakou máš opravdu instalovanou verzi? Viz menu Nápověda - O programu.Původně odesláno od Foxcop
DontForget 2.60 – nová funkce a několik úprav
Nová verze aplikace DontForget pro Smartphone zavádí jednu novou možnost (Ignorovat Outlook E-maily) a opravuje několik nedostatků hlášených uživateli.
2.60 už "nelupe"
Tak fajn :yes:
Zdravim stahl jsem si dontforget verzi 2.61 a snazim se ji marne nainstalovat do VOXe, z CABu mi to napise ze aplikaci se nepodarilo nainstalovat a z PC se me to zepta jestli ji chci opravdu nainstalovat ale pak se nestane vubec nic. Jine programy mi jdou bez problemu nainstalovat (napr. slick, papyrus, facade, totalcmd) nevite nekdo co se s tim da delat?
btw pouzival jsem na qteku 8310 nejakou starsi verzi a uz bez toho neumim fungovat![]()
Nevím kdy jsi onu verzi stahoval, nicméně byly nějaké problémy na webu, takže doporučuji stáhnout vše z mých stránek ještě jednou a pak zkusit nainstalovat.
Taky zkus použít třeba i jiný prohlížeč pro ono stahování, některé mají problém s MIME typem a uloží soubor nějaký zparchantělý.
Pokud ti to ani pak nepůjde, na mých stránkách (Podpora) najdeš můj e-mail. Ozvi se a vyřešíme to.
PS. Nezapomeň, že VOX musí být aplikačně odemčen tzv. AppUnlock.
Tak jsem to zkusil stahnot znova na jinem pc a opravdu instalace z PC probehla, jdu nastalovat a pouzivat. Dekuji za radu...
Doporučený update aplikace DontForget pro Windows Mobile
Tento update určený jak pro Smartphone, tak i pro PocketPC, nepřináší žádné nové funkce či možnosti navíc, ale obsahuje opět pouze několik interních změn.
I když na první pohled nejde o inovativní verzi, všem uživatelům tento update doporučuji, aby se tak vyhnuli případným budoucím chybovým stavům.
Update - DontForget 2.63
Tak tu máme další update kde byl vyřešen problém s nefunkčním blikáním LED-ky a vibracemi
u některých zařízení, například HP iPAQ 614c.
Více informací najdete zde.
Nová verze DontForget 2.65 pro WM Smartphone
Po nějaké době tu máme novou verzi určenou uživatelům Smartphone zařízení a zejména těm, kteří mají u svého zařízení problémy se správně fungujícími vibracemi či LEDkou.
Týká se to například uživatelů zařízení Samsung BlackJack II (SGH-i617) ale i jiných. Kromě toho samozřejmě tato nová verze obsahuje několik interních úprav a změn.
DontForget 2.66 pro Smartphone – důrazně doporučený update
Tento update tentokrát nepřináší nové funkce či možnosti navíc, ale obsahuje jednu důležitou interní úpravu.
Doporučuji tímto všem uživatelům tuto verzi nainstalovat.
Vice zde ...
DontForget slevněn o 40%
Od prvního září 2010 došlo ke slevnění legální licence k aplikaci DontForget o 40%.
Za skvělých 150 kaček tak můžete získat tento software pro vaše PDA.
Vice zde ...