DontForget - upozornění na zmeškané SMS,MMS,hovory a upomínky
Zdravim, vyborny programek, jen mam malou drobnost. Pokud mam nastaveny prehrati zvuku pro ztracene volani, tak tam vzdy slysim takove lupnuti, ale v tom wavu to neni (HTC Vox).
Mám Qtek 8310 a mám s tímto prográmkem malý problém. Nespolehlivě mi funguje přepínání při deaktivaci a rektivaci, mám nastaveno mód letadlo a jednou se to přepne, pak zase ne a nevím jak docílit toho, aby prog chodil spolehlivě. Jinak velice oceňuji možnost vypnutí blikání zelené LED při zapnutém tel...
Problém s přepínáním do Letadla a další nedostatky budou odstraněny v chystané finální verzi 2.50. Pravděpodobně ještě předtím, snad do 2-3 týdnů bude k dispozici nová a poslední Beta verze, kde by již vše mělo také správně fungovat.
Sledujte Magazín Metelesku Blesku pro nové informace...
Sledujte Magazín Metelesku Blesku pro nové informace...
zdar
nainstalil jsem dontforget do HTC MTeoR a nevidim text (popisky) funkci v nastavenich. podobny problem jsem mel uz i dalsich 2-3 softu (nepamatuji uz jmena). zkratka jsou tam jenom policka po zaskrtnuti a pole, kde urcuji nakou casovou prodlevu nebo neco takoveho. nepomohlo pouziti starsi verze (1.22) ani verze 2, ani zmena jazykoveho nastaveni.
vite prosim nekdo co s tim je?
dekuji
nainstalil jsem dontforget do HTC MTeoR a nevidim text (popisky) funkci v nastavenich. podobny problem jsem mel uz i dalsich 2-3 softu (nepamatuji uz jmena). zkratka jsou tam jenom policka po zaskrtnuti a pole, kde urcuji nakou casovou prodlevu nebo neco takoveho. nepomohlo pouziti starsi verze (1.22) ani verze 2, ani zmena jazykoveho nastaveni.
vite prosim nekdo co s tim je?
dekuji
Nový DontForget 2.50 (Beta1) je konečně tady
Trvalo to o něco déle, než jsem původně předpokládal, ale nakonec se podařilo a já vám mohu představit novou verzi této aplikace,
která kromě oprav chyb přináší i nové a zajímavé funkce. Ještě sice s přídomkem Beta, ale ještě lepší než kdy předtím.
Více informací a stažení najdete zde .
Trvalo to o něco déle, než jsem původně předpokládal, ale nakonec se podařilo a já vám mohu představit novou verzi této aplikace,
která kromě oprav chyb přináší i nové a zajímavé funkce. Ještě sice s přídomkem Beta, ale ještě lepší než kdy předtím.
Poslední betaverze 2.50 Beta 3 uvolněna
link
link
DontForget 2.50 je oficiálně venku
Po několika měsících byla konečně uvolněna finální verze DontForget 2.50.
Taky byly aktualizovány webové stránky tak, abyste zde našli všechny informace a popis nových vlastností na jednom místě.
Po několika měsících byla konečně uvolněna finální verze DontForget 2.50.
Taky byly aktualizovány webové stránky tak, abyste zde našli všechny informace a popis nových vlastností na jednom místě.
DontForget aktualizován na verzi 2.51
Jde jen o menší aktualizaci programu.
Jestliže s aplikací nemáte problémy, není důvod abyste instalovali tuto verzi.
Co je nového a stažení najdete zde.
Jde jen o menší aktualizaci programu.
Jestliže s aplikací nemáte problémy, není důvod abyste instalovali tuto verzi.
Co je nového a stažení najdete zde.
Nová verze DontForget 2.55
Tato verze opravuje některé nedostatky a chyby hlášené uživateli. Např.
• Modul přehrávání zvuku byl přepracován. Nyní již nedochází k „lupnutí“ na konci přehrávaného zvuku upozornění
• Vyřešen problém s hlasitostí zvuku.
Kompletní informace a stažení najdete zde.
Tato verze opravuje některé nedostatky a chyby hlášené uživateli. Např.
• Modul přehrávání zvuku byl přepracován. Nyní již nedochází k „lupnutí“ na konci přehrávaného zvuku upozornění
• Vyřešen problém s hlasitostí zvuku.
[QUOTE="Foxcop"]Na konci přehrání zvuku to pořád lupe :( [/QUOTE]
To je čudné, jakou máš opravdu instalovanou verzi? Viz menu Nápověda - O programu.
To je čudné, jakou máš opravdu instalovanou verzi? Viz menu Nápověda - O programu.
DontForget 2.60 – nová funkce a několik úprav
Nová verze aplikace DontForget pro Smartphone zavádí jednu novou možnost (Ignorovat Outlook E-maily) a opravuje několik nedostatků hlášených uživateli.
Nová verze aplikace DontForget pro Smartphone zavádí jednu novou možnost (Ignorovat Outlook E-maily) a opravuje několik nedostatků hlášených uživateli.
Zdravim stahl jsem si dontforget verzi 2.61 a snazim se ji marne nainstalovat do VOXe, z CABu mi to napise ze aplikaci se nepodarilo nainstalovat a z PC se me to zepta jestli ji chci opravdu nainstalovat ale pak se nestane vubec nic. Jine programy mi jdou bez problemu nainstalovat (napr. slick, papyrus, facade, totalcmd) nevite nekdo co se s tim da delat?
btw pouzival jsem na qteku 8310 nejakou starsi verzi a uz bez toho neumim fungovat :)
btw pouzival jsem na qteku 8310 nejakou starsi verzi a uz bez toho neumim fungovat :)
Nevím kdy jsi onu verzi stahoval, nicméně byly nějaké problémy na webu, takže doporučuji stáhnout vše z mých stránek ještě jednou a pak zkusit nainstalovat.
Taky zkus použít třeba i jiný prohlížeč pro ono stahování, některé mají problém s MIME typem a uloží soubor nějaký zparchantělý.
Pokud ti to ani pak nepůjde, na mých stránkách (Podpora) najdeš můj e-mail. Ozvi se a vyřešíme to.
PS. Nezapomeň, že VOX musí být aplikačně odemčen tzv. AppUnlock.
Taky zkus použít třeba i jiný prohlížeč pro ono stahování, některé mají problém s MIME typem a uloží soubor nějaký zparchantělý.
Pokud ti to ani pak nepůjde, na mých stránkách (Podpora) najdeš můj e-mail. Ozvi se a vyřešíme to.
PS. Nezapomeň, že VOX musí být aplikačně odemčen tzv. AppUnlock.
Tak jsem to zkusil stahnot znova na jinem pc a opravdu instalace z PC probehla, jdu nastalovat a pouzivat. Dekuji za radu...
Doporučený update aplikace DontForget pro Windows Mobile
Tento update určený jak pro Smartphone, tak i pro PocketPC, nepřináší žádné nové funkce či možnosti navíc, ale obsahuje opět pouze několik interních změn.
I když na první pohled nejde o inovativní verzi, všem uživatelům tento update doporučuji, aby se tak vyhnuli případným budoucím chybovým stavům.
Tento update určený jak pro Smartphone, tak i pro PocketPC, nepřináší žádné nové funkce či možnosti navíc, ale obsahuje opět pouze několik interních změn.
I když na první pohled nejde o inovativní verzi, všem uživatelům tento update doporučuji, aby se tak vyhnuli případným budoucím chybovým stavům.
Update - DontForget 2.63
Tak tu máme další update kde byl vyřešen problém s nefunkčním blikáním LED-ky a vibracemi
u některých zařízení, například HP iPAQ 614c.
Více informací najdete zde.
Tak tu máme další update kde byl vyřešen problém s nefunkčním blikáním LED-ky a vibracemi
u některých zařízení, například HP iPAQ 614c.
Více informací najdete zde.
Nová verze DontForget 2.65 pro WM Smartphone
Po nějaké době tu máme novou verzi určenou uživatelům Smartphone zařízení a zejména těm, kteří mají u svého zařízení problémy se správně fungujícími vibracemi či LEDkou.
Týká se to například uživatelů zařízení Samsung BlackJack II (SGH-i617) ale i jiných. Kromě toho samozřejmě tato nová verze obsahuje několik interních úprav a změn.
Po nějaké době tu máme novou verzi určenou uživatelům Smartphone zařízení a zejména těm, kteří mají u svého zařízení problémy se správně fungujícími vibracemi či LEDkou.
Týká se to například uživatelů zařízení Samsung BlackJack II (SGH-i617) ale i jiných. Kromě toho samozřejmě tato nová verze obsahuje několik interních úprav a změn.
DontForget 2.66 pro Smartphone – důrazně doporučený update
Tento update tentokrát nepřináší nové funkce či možnosti navíc, ale obsahuje jednu důležitou interní úpravu.
Doporučuji tímto všem uživatelům tuto verzi nainstalovat.
Vice zde ...
Tento update tentokrát nepřináší nové funkce či možnosti navíc, ale obsahuje jednu důležitou interní úpravu.
Doporučuji tímto všem uživatelům tuto verzi nainstalovat.
Vice zde ...
DontForget slevněn o 40%
Od prvního září 2010 došlo ke slevnění legální licence k aplikaci DontForget o 40%.
Za skvělých 150 kaček tak můžete získat tento software pro vaše PDA.
Vice zde ...
Od prvního září 2010 došlo ke slevnění legální licence k aplikaci DontForget o 40%.
Za skvělých 150 kaček tak můžete získat tento software pro vaše PDA.
Vice zde ...