Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 62

Téma: Odpojovani Bluetooth u Acer n50 Premium

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Ahoj. Mam problem s odpojovanim Bluetooth u Acer n50 Premium. Rekl bych, ze tento problem je globalni. Hlavne ho pozoruji u pozivani PDA s BT GPS. Vse bezi ok, ale po nejake dobe, ktera je ruzne douha, se jako by GPS odpoji. COM port zustane obsazeny a pomuze bud reset nebo odpojit a zapojit BT. Zalezi hodne i na programu. Nektere vydrzi nekolik hodin (TomTom), ale treba iGo se odpoji do minuty. Stejny problem jsem zaznamenal pri brouzdani na netu pres BT a BT mobil. Pokud jen brouzdam tak v pohode. Ale pokud zaroven brouzdam a zaroven pouzivam ICQ, tak se spojeni rozpadne. Pomuze to same jako u GPS. Nejedna se o chybny kus PDA, mame ve firme tri stejne a chovaji se uplne stejne. Neexistuje nejaka aktualizace BT manageru? Nebo co s tim delat ? Diky za info. Jo a GPS mam Leadtek 9553.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Mám stejný problém. Nestává se mi to ani u Tom Toma ani při připojení k mobilu, ale stává se to dost často, když browsím připojen přes bluetooth ActiveSync. Po nějakém čase se spojení ukončí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Hm a co s tim? Nezkousel jsi hledat na netu nejaky update ovladacu pro BT? Ja jo a zatim nula bodu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Je to problem v ROM. Treba urobit upgrade. Stiahnite si ho z tejto stranky a bude po probleme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Na verzi 1.018 už mám upgradováno hned co vyšla a dělá mi to i s ní, takže tam ten problém asi nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Citace Původně odesláno od Marian Veselý
    Na verzi 1.018 už mám upgradováno hned co vyšla a dělá mi to i s ní, takže tam ten problém asi nebude.
    No kamarat mal to iste a ked dal tu 1.018 tak bolo po probleme.Iny upgrade asi nie je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Divné, mě to dělá opravdu jen u surfování na netu přes bluetooth ActiveSync. Ostatní aplikace a spojení pře BT fungujou normalne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Jo ja jsem to s 1.018 uz koupil. Nema nekdo prosim jiny napad? Ma nekdo n50ku a slape mu to s GPS napr v programu iGo bez problemu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Mám n50 a bluetooth mi s gps ani klávesnicí nepadá.Pokud dám v průzkumníku win odeslat nějaký větší soubor na BT,proběhne transport bez problémů,ale běda jak ho posílám přes AS,připojení většinou spadne a musím restartovat PC jinak PDA znovu nepřipojím.Při surfování to padá také,ale už sem se s tím tak nějak smířil :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Tak jsem dnes ještě zjistil, že to dělá i při připojení k internetu přes bluetooth gprs s mobilním telefonem. Tváří se to jako připojené, ale není...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    No ano to je presne ono! Tvari se to jako pripojene a neni. Pomuze jen restart PDA anebo vyp/zap BT. Karm pls jakou mas GPS? Myslite ze ma cenu psat mail ACERum ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Mám Navilock BT-338.Mail můžeme zkusit napsat,jde jen o to jestli je to opravdu v PDA,protože mě jinak BT funguje bez problémů,jen ten AS....Ale pokud se ti BT odpojuje neustále,zkusil bych povypínat veškeré běžící programy (i vypnout lokalizaci),nebo jetě lépe udělat HardReset, a jeslti by to dělalo pořád,asi bych kontaktoval servis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Já mám Adapt AD-300 (Chip Nemerix) a je to stabilní. Hard reset nepomůže. Bohužel to už mám za sebou. Pokud budeš kontaktovat Acer, dej vědět jak jsi dopadl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Tak mail sem poslal (vcera) tak uvidime jaka bude reakce. Karm: jaky program na GPS pouzivas? Zkousel jsi iGo? Ono to totiz nedela ve vsech programech, ale jak bych rekl jen v tech "narocnejsich". A je to stejne i u ostatnich aktivit vcetne brouzdani pres BT na netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Mám vyzkoušenej TomTom,Visual,GPSDASH a v poho.Spojení nepaddne pokud pošlu dejme tomu 100MB soubor přes průzkumníka v PC,ale vetšinou se hryzne když to posílám přes AS.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 227
    Poslední příspěvek: 11-02-2009, 11:15
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-10-2007, 22:46
  3. Bluetooth GPS a Acer n50 premium
    Od deyv v sekci Acer
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-07-2006, 10:15
  4. Bluetooth GPS a Acer n50 premium
    Od deyv v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-01-2006, 09:57
  5. Acer n50 /n50 premium
    Od Barbados v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-06-2005, 19:34