Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Odpojovani Bluetooth u Acer n50 Premium

Karm (365)|2.5.2006 22:16
To víš,už to není vlajková loď tak vývojové týmy zaměřili na jiná zařízení :)) :))
Marian Veselý (662)|2.5.2006 22:40
To sice jo, ale předpokládám, že za slušnou, byť negativní odpověď bych jim mohl stát, když už jsem utratil peníze za jejich zařízení...
Karm (365)|3.5.2006 14:11
TWe,owners of Acer n50 Handheld from czech republic,‘d like to post complaint about Bluetooth disconnecting when browsing via Activesync ,transporting lage block of data via bluetooth or when using some types of GPS recievers.We have written about it to a Czech Branch of your company,but with no reply or result.
Core of problem:
While we browsing internet via bluetooth active sync,transporting large block of data (e.g maps...)via bluetooth or using some types of GPS recievers,after some time connection falls,but in bluetooth manager connection looks like still connected.We must soft-reset our device,or sometimes entire computer,until we do that,we can’t reconnect.It do not depend on signal-strenght(it’s doing the same when handheld and BT transmitter are close-up with no barrier between them).We hope that things are going to move when post this problem to you,an international branch.

Tested on these PC ’s and handhelds:
Windows Xp service pack 2,(active sync: 3.7,3.8,4.0,4.1)
Handhelds:Acer n50,n50 premium (rom ver.10,rom ver 18);

Yours sincerely
.
.
.
.
.

A podpisy s mailovými adresami všech,kterých se to týká.
(podotýkám,že posílat tuto stížnost ve třech lidech asi nemá cenu.takže čím víc tím líp).
Pokud nechcete jméno a mail zveřejňovat zde,ve fóru,pošlete mi to soukromou zprávou a já vás připíšu a stížnost odešlu.


Český překlad:

My,majitelé zařízení Acer n50 z ČR,bychom chtěli podat stížnost stran odpojování Bluetooth při prohlížení internetu skrz bluetooth Activesync,přenášením většího množství dat přes bluetooth nebo při použivání některých typů GPS přijímačů.Již jsme se obrátili na české zastoupení,avšak s žádným výsledkem či odpovědí.
Jádro problému:
Jestliže prohlížíme internet nebo při přenášení většího množství dat(npř mapy,..) nebo ppři používání některých typů GPS přijímačů,po nějaké době připojení spadne,avšak ve správci bluetooth se připojení tváří stále jako připojené.Musíme provést Soft reset celého zařízení,někdy také celého počítače.Dokud to neuděláme nelze se znovu připojit.Nezávisí to na síle signálu(chová se to stejně i když jsou PDA a BT vysílač těsně u sebe a není mezi nimi žádná překážka).Doufáme že se věci rozhýbou pokud sdělíme stížnost Vám,mezinárodnímu zastoupení.

//edit:Přidána část s konfigurací počítače a problému s GPS.pokud má někdo jinou konfiguraci PC ať prosím napíše,doplním jí(bude to jen dobře).ZAtím se shormáždily 4 podpisy.
Marian Veselý (662)|3.5.2006 15:03
ještě bych tam vměstnal verzi rom a verze ActiveSync na kterých je to odzkoušenu, aby nás tím nemohli odpálkovat. Dále bych doplnil, že se to ještě nějakou chvíli tváří jako připojené, ale ve skutečnosti není, než to padne.
Karm (365)|3.5.2006 20:45
mám vyzkoušeno 3.7,3.8,4.0.Verzi rom mám 18,k tomu win XP.Kdo má jinou konfiguraci nechď se ozve doplním :-)
Marian Veselý (662)|3.5.2006 20:52
K xp ještě doplň service pack 2 a už by to mělo být komplet, jo a Active sync ještě 4.1.0. Na to jedu já.
mamucz (22)|3.5.2006 21:07
Jeste tam prosim dopis ten problem s GPS. Jadro je stejne jen zarizeni jine. Jinak me k tomu pripis, Petr Ondra petr.ondra@erm.cz. Zarizeni mame tri.
mamucz (22)|3.5.2006 21:10
Jeste jine tema. Premyslim jak problem obejit. Myslite ze kdybych koupil Copactflash kartu s BT a dal ji do PDA ze by sel integrovany BT vypnout a pozivat ten z CF karty ?
colortvs (3)|4.5.2006 00:57
S návrhem souhlas, ale rozšiř to, považuji i problém s GPS za velmi zásadní. Podpis posílám.
Karm (365)|4.5.2006 21:34
tak jsem to rozšířil podle podnětů.Asi založím nové téma,ať je to víc na očích,přece jen sem už mnoho lidí ani nenahlídne.....

//edit: takže pokračovat budeme TADY
SelinaK (77)|5.5.2006 11:47
Kdyby sem přece jen ještě někdo nakouk ;) tak zopakuju, co jsem napsala už Karmovi do pošty, když jsem mu posílala podpis k tomu hromadnému mailu:

Předevčírem jsem přeinstalovávala firewall a znova jsem ho učila pravidla. Včera jsem instalovala do PDA přes AS něco většího, nainstalovala se asi půlka, pak firewall oznámil, že AS se hrabe někam na net (nevím, jestli si kontroluje aktualizace nebo co?), to jsem mu zakázala, a tak 10 vteřin nato spadlo spojení. Ale nepodařilo se mi to zatím znova nasimulovat, tak nevím, jestli to mělo nějaký význam nebo to byla náhoda.
Tonoucí se stébla chytá :)
combat2 (21)|5.9.2006 14:17
Keď chcete vyskúšať usb kábel, pozrite sem