Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 142

Téma: Pocket Loox N560

  1. #121
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    zadny problem s lokalizaci, GPS locatorem a N560 jsem nezaznamenal. Vsechno bez problemu funguje. Asi jak komu ..ted jsem to vsechno testoval na plne lokalizaci, locatoru a i jinych GPS sw...(visualGPSce, Miomap V5, VITO Navigator) vse all right:yes:

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    I me to tu neplatnou instrukci zacalo hazat az po nejake dobe co jsem mel lokalizaci nainstalovanou.. proto jsem nepredpokladal ze by to bylo lokalizaci.. udelej uplny hard reset tim trojstiskem a zkus nainstalovat lokalizaci znovu.. a jestli to pojede, tak po kazde zmene v pdacku zkus lokatora.. treba prijdes na to kde je problem



  3. #123
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    ..a co to pise "za neplatnou instrukci"? popiste mi to pleas...

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Proste kdyz se pusti Lokator, tak to hodi error a po potvrzeni stejny error a potom zase..

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím přispívající, máte nainstalovano v N560 FSC Backup jak je psáno v návodu ? Já ne.

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    4

    Rad bych si poridil N560 , ale jak ctu diskuze tak vaham snad cim dal vice.
    Vim ,ze tato diskuze je na to aby se v ni resil ruzne potize, nastavenim atd.
    Prece jen 12000 je dost penez a ja chci aby zakladni veci fungoval jak maji a pro ktere jsou urcene. Chtel jsem pda pouzivat hlavne v letadle a na mereni ploch. Do auta nemluve. Nechci zadnou N35 chci kvalitni PDA s 2005, BT,...
    Tak nevim


  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Tak mi už ta GPS jede. Tu chybu mi způsobila lokalizace do ČJ (plná) z dodaného CD. Odinstaloval jsem ji, stáhnul novější verzi přímo ze stránek Sunnysoftu (novější build) a jede to v poho.
    Snad Vám to pomůže
    Jinak je naprosto super



  8. #128
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od Honza5
    Rad bych si poridil N560 , ale jak ctu diskuze tak vaham snad cim dal vice.
    Vim ,ze tato diskuze je na to aby se v ni resil ruzne potize, nastavenim atd.
    Prece jen 12000 je dost penez a ja chci aby zakladni veci fungoval jak maji a pro ktere jsou urcene. Chtel jsem pda pouzivat hlavne v letadle a na mereni ploch. Do auta nemluve. Nechci zadnou N35 chci kvalitni PDA s 2005, BT,...
    Tak nevim
    No, problém by tu mohl asi být s tou rychlostí ....cestovní rychlost bych tipoval někde kolem 180-200km/h (u z42/142) dále by mohl nastat problém s výškou. Myslím, že by byla lepší c550 + externí GPS ....vyšlo by to zhruba na stejný peníze jako n560, ale měl byl daleko lepší GPSku.....

  9. #129
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Mam prosbu na vsechny diskutijici a majitele LOOX N 560.Prosim zakladejte nove diskuze -( napr. LOOX N560- lokalizace verzus GPS) nebot se zde jiz nabizi nejake informace, ktere v teto diskuzi nikdo nedohleda.JIz takto ma 13 stran z toho tak 10 bezvyznamnych.(kdo je ma vsechny procitat?) Navrhuji moderatorum tuto diskuzi uzavrit a vypsat nove temata, ktera budou specificky zamerene na zarizeni LOOX N 560 nebot jinak nam tady v teto diskuzi vznikne smesice vseho o vsem.

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Drolan
    Myslím, že by byla lepší c550 + externí GPS ....vyšlo by to zhruba na stejný peníze jako n560, ale měl byl daleko lepší GPSku.....
    Rozhodne bych si precetl nekde nejakou recenzi chipsetu SF100.. Tahle externi gpska nemusi byt taky zrovna moc super. A je jedno jestli je gpska integrovana uvnitr nebo externi, vyskove a rychlostni limity jsou stejne.. spis bych zauvazoval o koupi externi anteny, protoze me osobne vadi sebou porad tahat jeste GPSku a drzet dve krabicky v ruce. A rozdil mezi C550kou a N560kou je 2 tisice a za to kvalitni GPSku nevim nevim jestli koupis..
    Mimochodem v Alzasoftu neco koupit je cista sebevrazda, uz me tam pri reklamaci 2x poslali do haje, ze je mam prej zalovat.. smejdi

  11. #131
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    jj..lokalizace je uz ale vyresena, takze neni treba vytvaret novou diskuzi.Ikdyz trosku promazat by to tu neskodilo...totiz i ja tu mam nekolik opravdu zbytecnych prispevku...ktere byly psany v emocnim rozpolezeni..pri "nekonecnem cekani" na N560-ku

    Jasne je ze ten kdo nainstaloval Sunnysoft InterWrite 9 z prilozeneho CD..na kterem byla lokalizace "pouze" pro C550 a N500, tomu pri plne instalaci blbnul GPS locator. U me se tato chyba neprojevila protoze jsem neinstaloval lokalizaci z CD..ale rovnou jsem si stahl verzi lokalizace pro konkretni model N560. Thats all

    To Milhaus: Ani ja nemam na N560-ce FSC Backup.."takze porucha neni jen na tvem prijimaci"

  12. #132

    vti vti je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Opravdu pomohlo stahnout novy build lokalizace. Ja tam koukal uz predtim, ale nenapadlo by me, ze neudelaji novou verzi ciselne, ale jen cislem buildu... Nicmene pri plne lokalizaci mi zase zmizela vetsina nastaveni. V zalozce nastaveni zbyly asi 4 ikonky. Takze opet odinstall a necham jsem jen klavesnici... Zaroven bych se chtel zeptat, jake mam zazit tema na blbe otazky zacatecnika...? :-) Aby me tam pulka lidi nebuzerovala, ze se ptam na davno zname kraviny... :-)



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Připojuji se, je to mé první PDA, jsem unešen ale občas se potřebuji zeptat asi i na uplnou pitomost.

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Podporuje výrobce F-S své výrobky , třeba stažením nového firmware z netu ? Má smysl se tam občas podívat ?

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Drolan
    Citace Původně odesláno od Honza5
    Rad bych si poridil N560 , ale jak ctu diskuze tak vaham snad cim dal vice.
    Vim ,ze tato diskuze je na to aby se v ni resil ruzne potize, nastavenim atd.
    Prece jen 12000 je dost penez a ja chci aby zakladni veci fungoval jak maji a pro ktere jsou urcene. Chtel jsem pda pouzivat hlavne v letadle a na mereni ploch. Do auta nemluve. Nechci zadnou N35 chci kvalitni PDA s 2005, BT,...
    Tak nevim
    No, problém by tu mohl asi být s tou rychlostí ....cestovní rychlost bych tipoval někde kolem 180-200km/h (u z42/142) dále by mohl nastat problém s výškou. Myslím, že by byla lepší c550 + externí GPS ....vyšlo by to zhruba na stejný peníze jako n560, ale měl byl daleko lepší GPSku.....
    xxxxxxxxxxx

Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Loox N560 - prasklý display
    Od Apfik v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 20:12
  2. Velkou kartu pro Pocket Loox N560
    Od vasekv_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-07-2007, 22:03
  3. FSC Pocket Loox N560 nebo MIO P550 GPS
    Od Martin75_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 09:15
  4. ActiveSync a Pocket Loox N560
    Od Bulldog_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 16:13
  5. FSC Pocket Loox N560 - specifikace
    Od beecher v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 11:51