T-Mobile MDA Vario II
O Hermesu jsem tu už dávno psal. Ovšem radost je předčasná. Český ani slovenský T-Mobile ho v nabídce mít nebude, tedy alespoň do doby, než spustí klasické 3G UMTS, popř. i s HSDPA. Jinak by byl sám proti sobě = nemít služby a nabízet zařízení, které je umí využít? To asi ne.
To se možná pochlapí ET - O2 nebo Vodafone, i když.... :sarcastic: :?
To se možná pochlapí ET - O2 nebo Vodafone, i když.... :sarcastic: :?
MS Mobiles ma taky nejake fotky...
Stejne jako Engadgets (puvodni clanek, z ktereho cerpala SK MobilMania...)
Pokud Samsung sem nezacne rychle distribuovat Z560, asi se preorientuji :sarcastic: (ve smyslu telefonu, ne PDA), pac Vario II ma prijit do Nemecka v cervenci 2006...
Stejne jako Engadgets (puvodni clanek, z ktereho cerpala SK MobilMania...)
Pokud Samsung sem nezacne rychle distribuovat Z560, asi se preorientuji :sarcastic: (ve smyslu telefonu, ne PDA), pac Vario II ma prijit do Nemecka v cervenci 2006...
A to snad ma mit nejakou jinou funkci nez telefonovat, smskovat a posilat data do neceho s normalnim displayem? ;)
no nevim, ale ja na mda nepohlizim jako na telefon. Na toho umi az moc. A to ze ma GSM modul, to uz je jen tresnicka na dortu :)
A cim se lisi od nejake Nokie Series60? MDAcko je taky jen trochu inteligentnejsi telefon... ;)
BTW Proto jsem psal o tom Samsungu s HSDPA, ze potrebuji telefon, ktery tyto prenosy podporuje a protlaci je pres BT... Pokud nebude, halt bude tuto funkci delat Hermes... :)
BTW Proto jsem psal o tom Samsungu s HSDPA, ze potrebuji telefon, ktery tyto prenosy podporuje a protlaci je pres BT... Pokud nebude, halt bude tuto funkci delat Hermes... :)
[QUOTE="beecher"]A cim se lisi od nejake Nokie Series60? MDAcko je taky jen trochu inteligentnejsi telefon... ;)
BTW Proto jsem psal o tom Samsungu s HSDPA, ze potrebuji telefon, ktery tyto prenosy podporuje a protlaci je pres BT... Pokud nebude, halt bude tuto funkci delat Hermes... :)[/QUOTE]
dobre dobre, uz se nehadam,vzdavam to :D . Jsem jen cerstvy a jeste hodne moc nadseny majitel MDA :oops:
BTW Proto jsem psal o tom Samsungu s HSDPA, ze potrebuji telefon, ktery tyto prenosy podporuje a protlaci je pres BT... Pokud nebude, halt bude tuto funkci delat Hermes... :)[/QUOTE]
dobre dobre, uz se nehadam,vzdavam to :D . Jsem jen cerstvy a jeste hodne moc nadseny majitel MDA :oops:
[QUOTE="glogloman"]Poznejte 2 rozdíly..;) :D[/QUOTE]
No ty dva cuplyky ne :))? Ale ta velikost... zdá se, že při vyvolání startu si spustím i telefon, a když budu mít štěstí, tak taky aplikaci na levé softkey :?...
BTW. ta číselná klávesnice se mi ovšem líbí, je to něco jiného, než lítat s prstama po celé délce Varia, když píšu číslo.
No ty dva cuplyky ne :))? Ale ta velikost... zdá se, že při vyvolání startu si spustím i telefon, a když budu mít štěstí, tak taky aplikaci na levé softkey :?...
BTW. ta číselná klávesnice se mi ovšem líbí, je to něco jiného, než lítat s prstama po celé délce Varia, když píšu číslo.
..jj přesně tak..:D ještě možná, že u toho Hermese od T-Mobilu je středový akční tlačítko stříbrný..;) ale to je jen detail oproti těm dvěma tlačítkům navíc.. to se jen tak nevidí, že customizace přidá 2 nový HW tlačítka..:O
jináč já teď u Varia nemám problém s nechtěným stiskem 2 tlačítek najednou.. ale u tohodle Varia II ty 2 malý tlačítka navíc nevypadaj zrovna "snadno stisknutelné"..:no:
jináč já teď u Varia nemám problém s nechtěným stiskem 2 tlačítek najednou.. ale u tohodle Varia II ty 2 malý tlačítka navíc nevypadaj zrovna "snadno stisknutelné"..:no:
No ja jsem zatim se svym Variem moc spokojeny. O zmene bych uvazoval az u zarizeny se skvelym fotakem a VGA displejem. Tedy krome jineho...
Updated HTC Hermes Spotted at CeBIT
..hmno nechci se chlubit, ale tohodle jsem si všim už před 4 dny..:D a to jsem na CeBITu ani nebyl..;)
Co myslíte.. která verze je oficiální..? S tlačítkama navíc..? ..podle mně ta s tlačítkama navíc je stará maketa..:)
..ale co je zajímavější.. teda spíš smutnější.. info, že přijde na trh až v "late summer" 2006.. tedy pozdní léto..:? a ne v květnu nebo červnu dle předchozích informací..:((
..hmno nechci se chlubit, ale tohodle jsem si všim už před 4 dny..:D a to jsem na CeBITu ani nebyl..;)
Co myslíte.. která verze je oficiální..? S tlačítkama navíc..? ..podle mně ta s tlačítkama navíc je stará maketa..:)
..ale co je zajímavější.. teda spíš smutnější.. info, že přijde na trh až v "late summer" 2006.. tedy pozdní léto..:? a ne v květnu nebo červnu dle předchozích informací..:((
No, levny to nebude... Odhaduji, ze cena bude v rozmezi 16 - 20 tis. Kc.
To Glogloman: Osobne bych spise prave priklanel k tomu, ze ta s temi tlacitky navic je oficialnejsi verze... Prece jen ty potisky... ;)
To Glogloman: Osobne bych spise prave priklanel k tomu, ze ta s temi tlacitky navic je oficialnejsi verze... Prece jen ty potisky... ;)
Nechci jít do sporu, ale podporuji první nazor o ceně. Viděl jsem Vario mezi 15-16k, když jsem o něm ze začátku uvažoval :-).
Pokud budeme mluvit o Variu a zadne jine mutaci, tak skutecne za vic nez 13 tis. Kc se od zacatku [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
OK, jest pravdou , přímo Vario za tuto cenu, osobně chápu Vario jako obecný název pro tento typ Qteku :-).
Takze si to shrnme: Vario=Qtek 9100 a melo to stat 16 litru. Nekde to i 16 tisic stoji, ale u TM se to da proste sehnat za 13 :)