Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 64

Téma: počeštění facade 1.0

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    napadla mě jedna věc, jestli by se stejně jako oprava "výchoyí obrayovka" nedala počeštit facade 1.0 "kalendář", "úkoly", "celý den" atd ???

    nejsem programátor, takže vás žádám o názor a v případě, že by to šlo, i o postup
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    take jsem nedokázal vyřečit (neumím anglicky), aby se mi zobrazovaly poslední zpuštěné programy. zobrazují se pouze defauldni a ty se dají změnit, ale to není t co potřebuji já. někde jsem viděl dva řádky ikon, ale nemohu přijít na to jak to nastavit


    dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    to nikdo nepoužíváte facade 1.0?

    zajímalo by mě jestli se dá kromě defauldních programů zobrazit i řádek naposledy spuštěných programů a v jakém programu lze změnit barvu, třeba na zeleno, červeno, atd.

    věřím, že mi někdo odpoví:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Tak jo, ukecal jsi mě, odpovím:

    1) Facade používám, ale mám většinu systémů a softwarů v angličtině, takže lokalizaci neřeším. A myslím, že to ani v případě Facade nepůjde.

    2) Poslední spuštěné programy zobrazuje plugin "startmru". Plugin Facade zobrazuje právě jen ty předdefinované ikony.

    3) Barvy si bere Facade z předdefinovaných barev tématu (COLOR_HOMETEXT, COLOR_HOMEHIGHLIGHTTEXT,....) Takže je třeb šáhnout do do XML tématu a tam si to nadefinovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    ok, ještě by jsi mi mohl napovědět, jaky plugin použít, aby šel nastavovat budík přímo z homescreenu. dík

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Nevim, já používám startMRU jako normální plugin v XML homescreenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja se pokusim zjistit jestli Facade pujde pocestit, stejne jako PocketBreeze...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak to pujde... Pokud daji vsechny bity v Matrixu, tak to snad do konce tydne stihnu...
    Pak pujde jenom o to, kdy SBSH vyda novou verzi uz s cestinou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    doufám, že se podělíš o výsledek
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pisu snad italsky? :sarcastic: Prekladam specialni textovy soubor, ktery pak bude autorem z SBSH zkompilovan a zapojen do standardni instalace Facade, takze az to bude, bude to s updatem Facade...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    italsky nepíšeš, ale stejně nevím co je SBSH:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vyrobce Facade...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    off topic: beecher, když jsi tak šikovný, co takhle čeština do "papyrus"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Uz jsem nad tim uvazoval, ale nejdrive Facade, pak neco dalsiho...
    Jinak dneska vecer posilam preklad Facade autorovi pro zakomponovani...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    Citace Původně odesláno od beecher
    Uz jsem nad tim uvazoval, ale nejdrive Facade, pak neco dalsiho...
    Jinak dneska vecer posilam preklad Facade autorovi pro zakomponovani...

    divné, dnes 3.4. po konzultaci s majitelem mobilnaut.cz o tvém překladu nikdo z SBSH stále neví.

    kdepak se stala chyba???:yes: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SBSH facade 2.0
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 14:53
  2. Facade pro Smartphony
    Od hybo v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-05-2008, 18:17
  3. problem s Facade
    Od gonzales_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 10:37