napadla mě jedna věc, jestli by se stejně jako oprava "výchoyí obrayovka" nedala počeštit facade 1.0 "kalendář", "úkoly", "celý den" atd ???
nejsem programátor, takže vás žádám o názor a v případě, že by to šlo, i o postup
napadla mě jedna věc, jestli by se stejně jako oprava "výchoyí obrayovka" nedala počeštit facade 1.0 "kalendář", "úkoly", "celý den" atd ???
nejsem programátor, takže vás žádám o názor a v případě, že by to šlo, i o postup
take jsem nedokázal vyřečit (neumím anglicky), aby se mi zobrazovaly poslední zpuštěné programy. zobrazují se pouze defauldni a ty se dají změnit, ale to není t co potřebuji já. někde jsem viděl dva řádky ikon, ale nemohu přijít na to jak to nastavit
dík za rady
to nikdo nepoužíváte facade 1.0?![]()
zajímalo by mě jestli se dá kromě defauldních programů zobrazit i řádek naposledy spuštěných programů a v jakém programu lze změnit barvu, třeba na zeleno, červeno, atd.
věřím, že mi někdo odpoví:
Tak jo, ukecal jsi mě, odpovím:![]()
1) Facade používám, ale mám většinu systémů a softwarů v angličtině, takže lokalizaci neřeším. A myslím, že to ani v případě Facade nepůjde.
2) Poslední spuštěné programy zobrazuje plugin "startmru". Plugin Facade zobrazuje právě jen ty předdefinované ikony.
3) Barvy si bere Facade z předdefinovaných barev tématu (COLOR_HOMETEXT, COLOR_HOMEHIGHLIGHTTEXT,....) Takže je třeb šáhnout do do XML tématu a tam si to nadefinovat.
ok, ještě by jsi mi mohl napovědět, jaky plugin použít, aby šel nastavovat budík přímo z homescreenu. dík![]()
Nevim, já používám startMRU jako normální plugin v XML homescreenu.
Ja se pokusim zjistit jestli Facade pujde pocestit, stejne jako PocketBreeze...
Tak to pujde... Pokud daji vsechny bity v Matrixu, tak to snad do konce tydne stihnu...
Pak pujde jenom o to, kdy SBSH vyda novou verzi uz s cestinou...
doufám, že se podělíš o výsledek![]()
Pisu snad italsky? :sarcastic: Prekladam specialni textovy soubor, ktery pak bude autorem z SBSH zkompilovan a zapojen do standardni instalace Facade, takze az to bude, bude to s updatem Facade...
italsky nepíšeš, ale stejně nevím co je SBSH:no:
Vyrobce Facade...![]()
off topic: beecher, když jsi tak šikovný, co takhle čeština do "papyrus"?
Uz jsem nad tim uvazoval, ale nejdrive Facade, pak neco dalsiho...
Jinak dneska vecer posilam preklad Facade autorovi pro zakomponovani...
Původně odesláno od beecher
divné, dnes 3.4. po konzultaci s majitelem mobilnaut.cz o tvém překladu nikdo z SBSH stále neví.
kdepak se stala chyba???:yes: :no: