Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 64

Téma: počeštění facade 1.0

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Todd jiz vyresil problemy s Unicodem (holt ti Americani... ), takze prikladam verzi, ktera jeste neni opravena podle Dawwovych screenshotu, ale uz by mela mit vsechny hacky a carky...
    Kdyby ne, tak mi dejte prosim vedet... Se screenshoty, prosim!!!

    Diky!
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Citace Původně odesláno od beecher
    Todd jiz vyresil problemy s Unicodem (holt ti Americani... ),
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, to moc na cestinu nevypada, ze?

    BTW Zkousel jsi stare Facade odinstalovat a pak az tam dat to nove?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Už je to v poho. Ale nestačí jen vypnout facade z Homescreenu a odinstalovat. Musí ještě proběhnout SR :-( PRoč to není u SP se SR tak jednoduché jaku u PDA ? To je bída
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Protoze jsou to telefony?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    beecher super, na první pohled se zdá, že je diakritika v pořádku:yes:


    kdy vidíš reálně překlad papyruse?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tento tyden... Ale kdy to bude v Papyrusu zakomponovany, tot otazka...

    Ad Facade: pokud tam narazite (opravdu zkuste prolezt kazdy koutecek) na problem, dejte sem screenshot, i klidne prekladatelskou ci cestinarskou blbost. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Papyrus prelozen, preklad zaslan Amitovi... Uff...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    dost dobrý:yes: dáš sem pak zase přeloženou verzi ke stažení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jiste.
    Njo, ale na to, ze ma Amit GMT+4 (nebo kolik to je pro Israel), tak jeste ted spi, coz je u nej naprosto neobyvkle...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    to beecher, děje se něco s lokalizovaným papyrusem???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zatim bohuzel nic, protoze Amit delal na PB 5.1, uz jsem mu poslal e-mail, at s tim rychle neco udela...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    http://www.sbsh.net/products/papyrus/index.php?page=download

    čeština zatím nikde:no:

    ale nejhorší je, že pro symbian s60 je dávno

    http://www.sbsh.net/products/papyrus_symb/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Bohuzel, ja za to nemuzu. Amit z SBSH dela kdo vi co...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Za Symbianovou verzi Papyrusu nejsem zodpovedny...

    Njo, ale Todd je operativnejsi, takze zde vam predkladam novou verzi cestiny pro Facade, ktera by snad jiz mela byt v poradku i na displayich 172x220 px.

    Instalace:
    1. Zkopirujte soubor do "Program Files/Facade"
    2. Prejmenujte stavajici FacadeRes.dll soubor na FacadeRes.old
    3. Prejmenujte ResCzech.dll na FacadeRes.dll
    4. Reloadnete Facade nebo restartujte telefon
    5. Muzete smazat FacadeRes.old soubor...

    Enjoy!

    Daww: Ocekavam, ze se na to brzo podivas na ty Motorce, jestli je vse uz OK a vleze se na display (kdyby ne, tak zase prosim screenshoty). Diky. :yes:

    EDIT: Tak to DLLko je nejake spatne, Papyrus s tim vytuhne... :? :sarcastic: Amit uz pracuje na oprave... Ach jo...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SBSH facade 2.0
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 13:53
  2. Facade pro Smartphony
    Od hybo v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-05-2008, 17:17
  3. problem s Facade
    Od gonzales_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 09:37