Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 70

Téma: Spb GPRS Monitor

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já si to myslel. Jak napsal ipf o počasí: je to na prd, ale hezky to vypadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Když nahraji češtinu do verze 2.3, začne se mi celé PDA sekat. Vám to funguje?
    Mě funguje zcela bez problémů.

    Tedy zatím. Má tuto verzi asi 3 tři dny, a žádné problémy jsem nespozoroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak je mozne, ze mi neustale naskakuje nejakej ten bajtik, i kdyz nic nedelam. Pokud si zapnu GPRS Monitor a koukam na spotrebu i kdyz mam jen zapnuty internet, porad se o malino zvysuje cena a nabiha bajt po bajtu... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    ta cestina na starsi verzi je do pohody?? nebo exituje nova? jinak podle me super appz..
    na cd t-mobile je v anglictine..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od Ganja
    ta cestina na starsi verzi je do pohody?? nebo exituje nova? ...
    Starši verze češtiny by měla fungovat i na nové verze programu... Já osobně mám nejnovější verzi programu a starou češtinu a vše je v nejlepším pořádku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Mark314
    Já osobně mám nejnovější verzi programu a starou češtinu a vše je v nejlepším pořádku
    A nepleteš se ??

    Na registrovanou verzi 2.4.1. Build 800, mi ta čeština tedy nefunguje.

    I když změním v registrech cestu v proměné "languagedir" o které, předpokládám že má ukazavat cestu na překlad.
    Ani pokud přejmenuji soubory "GPRSToday_en.txt " na "GPRSToday.txt " apod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Taky mi funguje cestina na v241. Ale musel jsem zkopírovat obsah "GPRSMonitor_en.txt" do "localization.txt".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od strojvudce
    Taky mi funguje cestina na v241. Ale musel jsem zkopírovat obsah "GPRSMonitor_en.txt" do "localization.txt".
    Tak tudy vede cesta. Dík Funguje to. :yes:

    Jen ještě dodám, že jsem si nakopíroval do souboru "localization.txt" i soubory "GPRSToday_en.txt" i "GPRSNotify_en.txt " a mám přeloženou i bublinu na TODAY.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    Nainstaloval som si poslednu verziu programu do x51v a po restarte mi vyhodi hlasku o neplatnych certifikatoch. Odkliknut nejde, jedine co funguje je soft reset. Potom sa dell da do safe modu. Ked kliknem na program GPRS Monitor mozem menit kompletne nastavenia, ale vzdy po starte x51v vyskoci hlaska nemozno spustit GPRSNotify.exe, vadny certifikat.
    Kde moze byt problem?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mas provedeno toto?
    1. Odstraneni potvrzeni o bezpecnosti pri instalaci a pouzivani programu:
    HKLM\Security\Policies\Policies
    Polozku: 0000101a zmenit z 0 na 1
    Soft-reset neni treba, zmena nastane ihned. S timto bodem neotalejte, usetrite si spousty nervu, HR apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od beecher
    Mas provedeno toto?
    1. Odstraneni potvrzeni o bezpecnosti pri instalaci a pouzivani programu:
    HKLM\Security\Policies\Policies
    Polozku: 0000101a zmenit z 0 na 1
    Soft-reset neni treba, zmena nastane ihned. S timto bodem neotalejte, usetrite si spousty nervu, HR apod.
    ee, skusim.
    funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    27

    Když mi to špatně ukazuje diakritiku, tj. některá česká písmenka jsou nahrazena klikiháky, kde to nastavím na správnou češtinu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Pravděpodobně jsi si editoval textový soubor s překladem? Při ukládání textu např. v poznámkovém bloku dej Uložit jako a musíš zadat Kódování Unicode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    27

    Tak jsem to provedl a stejně naprd. :-( jak sem vložím obrázek jak to vypadá, tj. screen pda uložený na C disku jak obrázek?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GPRS monitor
    Od boby_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 12:50
  2. Spb GPRS Monitor nepracuje
    Od mr.pohoda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 20:14
  3. SPB GPRS Monitor v CZ
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 21:55
  4. Spb GPRS Monitor
    Od Rob_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-05-2004, 13:34