Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 143

Téma: NEW Qtek 8310 ROM in february, A2DP and Push To Mail

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Pro ten push rezim musi mit zarizeni asi gsm/3g modul? Nebo to jde i pres wifi/activesync (coz by trochu ztracelo smysl...) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, asi je to pouze pro Phone Edition/Smartphones. Ale to jsem zatim presne nezjistoval, jestli to take pujde na kombinaci PDA+BT Phone ci pres WiFi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    Myslim, ze jste trochu mimo panove, co znamena Direct Push. Jedna se o technologii Microsoft Security and Feature Pack, pripadne take AKU2.

    Aby tady nepadaly dalsi bludy, tak je to asi takto.

    WM5 si otevrou skrze ActiveSync HTTPs spojeni s Exchangem a to zustava stale otevrene, pouze si kazdych cca 10min. poslou packet, ze je spojeni zive. Direct Push znamena, ze pokud se na Exchange neco zmeni, server skrze stale otevreny HTTP tunel poslu mobilnimu zarizeni informaci o tom, ze se ma sesynchronizovat.

    Takze:
    1) cela synchronizace je stale na mobilnim zarizeni
    2) je to nahrazeni SMS zprav
    3) prenosy tam nejsou skoro zadne, statistiky rikaji cca 4MB za mesic

    atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    http://msmobiles.com/news.php/4899.html

    No vida, tady to je vysvetleno!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    kedy bude ta nova romka
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    nová ROM bude, alebo nie??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak co,už tu novou rom někdo zkoušel ?
    http://msmobiles.com/news.php/5050.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Jdu na to. Dám vědět.

    Edit:
    Mělo by to umět na př.: (kromě Push E-Mail)
    Bluetooth file sharing
    IE frames support
    extra MMS space
    setting the timeout of the keypad light
    ... už jenom to za to stojí.

    A teď, co stahovat (uložit cíl jako) - vždycky se připravte na 35 Mega!
    Pro Qteka 8310 by to měla být verze (skutečně pouze pro SP5 - ten SP5m má jiný kabát - viz "aivos" níže):

    ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_WWE_2.5.331.2.zip
    čeština s angličtinou a jazyky západní a jižní Evropy

    ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_RUS_2.5.332.1.zip
    čeština se slovenštinou, polštinou, maďarštinou, ruštinou a rumunštinou

    ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_NRE_2.5.333.1.zip
    slovenština s angličtinou a s maďarštinou a jazyky severní Evropy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Neprichazi se timto o zaruku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Leze to jak z chlupaté deky. Asi nejsme s Milanem jediní, kdo zrovná sosá . Je tam celkem dost vylepšení, už se těším. Jestli se tím nepříjde o záruku, co se týče Qteku, nevím. Já mám i-mate. Snad vám bude ta ROMka fungovat bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no vono se tam píše že je to pro i-mate SP5 a to je Qtek 8310,viz například zde :
    http://www.imate.com/t-DETAILS_SP5.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    To je stará věc, že ty přístroje jsou identické. Jednou jsem posílal ROMku i-mate Vladovi (uzivatel vklacan) a tomu se ji nepodarilo na Qteka nainstalovat. Ale on měl spíš hardwarový problém. Takže držím palce !
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Tak psal jsem na Qtek ,jestli přijdu o záruku,když tam dám tu I-mate ROM,uvidím,jestli odepíšou. Taky sem se ptal,jestli mají oni nějaký update.

    Mohl by tu někdo popsat,jak to upgradeování probíhá,jakej je postup ? Thanx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    tak uz to mam v PC, zaujíma ma či to už má niekto v 8310
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nechci Vám tu kazit radost. Už jsem to stáhnul odpoledne (i-mate_SP5_WWE_2.5.331.2.zip) a snažím se to tam nacpat, ale nakonec mi to napíše hlášku Error 294 a že nesouhlasí CID (Invalid Vender ID).

    Takže zkoumám, jak změnit CID.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 20:33
  2. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 21:08
  3. A2DP na 8310
    Od GrassDevil v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 18:37