Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 73

Téma: Podrobná mapa Evropy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    To Telematix:

    1) na webu mate nefunkcni odkaz na pokryti jednotlivých států, na email mi zatim nikdo neodpovedel proto volim dotaz touto cestou

    viz. Kde najdu informace o pokrytí jednotlivých zemí?
    Viz http://www.dynavix.com/index.php?id=3133 . Zde je odkaz jak na Mapu ČR, tak na Mapu Evropy.


    2) pokud si dokoupím upgrade, zustane mi moznost zvlast aktualizovat CR a podrobnou Evropu, nebo jiz budu priste updatovat jako celek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mne tohle funguje bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Hmm, tak se omlouvam, pravdepodobnne uz to opravili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    50

    Jinak "plná" Evropa by se měla údajně distribuovat od pondělí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Pockam na prvni ohlasy a pujdu do toho
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    No mám zaplacený upgrade a taky čekám na Full Europe. Dneska jsem vznesl asi dotaz mm, ale to neva. Už to nejde vzít zpět.

    update 19:40 tak už tahám Full Europe
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jak to vypadá? Foukněte sem někdo nějaké obrázky ať mohu porovnat prosím... Předem děkuji:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Myslim ze to vypada furt stejne at uz jses v CR nebo kdekoli v Evrope )

    http://www.dynavix.com/screenshots.php

    - to je co se tyka obrazku asi dostacujici

    http://www.dynavix.com/index.php?id=31332

    - co se tyka pokryti asi taky dobre pro predstavu
    Staci jen trosku hledat, porovnavat kde jakou ulici mi prijde docela nesmyslne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    To jsem nemyslel,co takhle centrum Mnichova? a 2D prosím . A pěkně v několika měřítkách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    149

    Uz jsem psal na suport Telematixu, takze cekam odpoved, ale treba mi poradi i nekdo tady driv ). Jde v Dynavixu naplanovat cesta pres nekolik statu? Aneb lze mu rict, ze ma soucasne pouzivat podrobne mapy vice statu? Nebo se to musi vzdy na hranicich nastavit, restartnout a naplanovat dalsi kus trasy?

    LS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Na to jsem taky zvedavej, cekam Full Europe upgrade kazdym dnem...dam vedet
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od pantata
    Uz jsem psal na suport Telematixu, takze cekam odpoved, ale treba mi poradi i nekdo tady driv ). Jde v Dynavixu naplanovat cesta pres nekolik statu? Aneb lze mu rict, ze ma soucasne pouzivat podrobne mapy vice statu? Nebo se to musi vzdy na hranicich nastavit, restartnout a naplanovat dalsi kus trasy?

    LS.
    Predstavme si trasu mezi nejakou adresou v Cechach a v Britanii:

    1) Najdete si v prislusne mape (Britanii) cil (adresu az na cisla domu).
    2) Pokud mate na karte podrobnou mapu CR + prujezdni Evropu, tak se do ni v menu prepnete. Program Vam nabidne, ze se restartuje.
    3) Po restartu zadate posledni cil (je v Britanii) a nechate k nemu najit trasu (trasa je presna, az na posledni usek mezi cilem a nejblizsi vetsi silnici).
    4) S touto mapou (CR+prujezd. Evropa) pojedete na hrance CR a zde muzete prepnout do dalsi podrobne mapy, ale muzete take porkacovat S mapou CR az na hranice Britanie. (Pozn.pravdu neni nutne pouzivat pri prujezdu vzdy podrobnou mapu. V ramci testovani jsem projel tam a zpet pres 5 map a pri jizde pres Nemecko po dalnicich neni absolutne zadny rozdil mezi podrobnou a prujezdni mapou - funkcne sazmorejme, opticky to na podorbne mape vypada o dost lepe. Dokonce jsem si toho jednou nevsiml a pres znacnou cast Rakouska jsem projel nevedomky s prujezdni mapou, ac jsem chtel testovat podrobnou )
    5) Prepnete se v menu do dalsi mapy (po ceste muzete do libovolne nainstalovane, vhodne to je uricte u posledniho statu). Program Vam nabidne, ze se restartuje.
    6) Pokud ho to nechate udelat, tak nabehne s podrobnou mapou daneho statu a automaticky najde trasu k prave zvolenemu cili.
    7) krok 5 a 6 se opakuji dle potreby dokud nejste v cili.

    Kazda z map Evropy je doplnena prujezdni mapou Evropy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    pri jizde pres Nemecko po dalnicich neni absolutne zadny rozdil mezi podrobnou a prujezdni mapou .
    Pro jizdu po dalnicich pres Nemecko navigace vetsinou moc potrebna neni. Problem nastava v okamziku, kdy je obchvat nektereho mesta beznadejne ucpany a chci to objet. Tam mi prujezdni mapa moc nepomuze.

    Tohle by opravdu chtelo vyresit trochu lip - mam nainstalovane mapy, pozici znam, tak proc si Dynavix tu mapu neprepne sam?

    P.S. Jak se to bude delat v pripade, ze bude Dynavix v nejakem HW zarizeni, nebo primo v autonavigaci? Vypnout a zapnout po vymene mapy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od pantata
    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    pri jizde pres Nemecko po dalnicich neni absolutne zadny rozdil mezi podrobnou a prujezdni mapou .
    Pro jizdu po dalnicich pres Nemecko navigace vetsinou moc potrebna neni. Problem nastava v okamziku, kdy je obchvat nektereho mesta beznadejne ucpany a chci to objet. Tam mi prujezdni mapa moc nepomuze.

    Tohle by opravdu chtelo vyresit trochu lip - mam nainstalovane mapy, pozici znam, tak proc si Dynavix tu mapu neprepne sam?

    P.S. Jak se to bude delat v pripade, ze bude Dynavix v nejakem HW zarizeni, nebo primo v autonavigaci? Vypnout a zapnout po vymene mapy?
    Mluvim z vlastni zkusenosti.Licence na mapu neumoznuje automaticke prepnuti . Samozrejme cele to jeste budeme zlepsovat, mame nekolik napadu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    Citace Původně odesláno od pantata
    Uz jsem psal na suport Telematixu, takze cekam odpoved, ale treba mi poradi i nekdo tady driv ). Jde v Dynavixu naplanovat cesta pres nekolik statu? Aneb lze mu rict, ze ma soucasne pouzivat podrobne mapy vice statu? Nebo se to musi vzdy na hranicich nastavit, restartnout a naplanovat dalsi kus trasy?

    LS.
    Predstavme si trasu mezi nejakou adresou v Cechach a v Britanii:

    7) krok 5 a 6 se opakuji dle potreby dokud nejste v cili.

    Kazda z map Evropy je doplnena prujezdni mapou Evropy.
    Je to sice hezké, ale nutnost přepínání mezi mapami mně připadá jaksi nepraktické. Nehledě na to, že x průjezdních map Evropy trochu jalově ubírá místo na kartě. Co je však důležitější, daná koncepce podle mého názoru je v rozporu s potřebou plného využití RDS-TMC.
    Uvedu virtuální příklad s budoucím využitím TMC:
    1. Jedu z Prahy do Vídně na určitou adresu. Dynavix mě nabídne trasu přes Hatě. O druhé přijatelné možnosti Praha – Brno – Mikulov – Vídeň ani neuvažuje, protože v průjezdní mapě tato důležitá silnice v Rakousku není.
    2. Jedu a na trase přijde informace, že Znojmo – Hatě je pro havárii neprůjezdné.
    3. Objízdná trasa v tomto případě je odbočit před Znojmem na Hevlín a pak prokličkovat Rakouskem na silnici (tuším č.4) od Mikulova. Protože však bude aktivní mapa ČR (jsem ještě v ČR) Dynavix mě nepomůže ani náhodou. Nevím, kam bych dojel pokud bych to tam neznal, vlastně vím ….. :no:

    K vlastnímu TMC
    Když jsem si Dynavix v srpnu m.r. kupoval činil jsem tak i na základě informace, že jakmile bude v ČR tato služba k dispozici bude tato služba využitelná i v Dynavixu. Situace je taková, že od podzimu m.r. TMC poskytuje ČR1 (neřeším ani kvalitu, ani kvantitu – ale jede). Beru, že připravit využití této služby v SW zabere nějaký čas, konec konců testování taktéž. Ale s verzí plná Evropa vzhledem k tomu, že tam je TMC jaksi již delší dobu, mělo přijít i slibované TMC. A ono není. Dokonce, viz. výše, nabývám dojmu, že koncepce použití mapových podkladů využití TMC značně omezuje (Německo jako za starých časů rozdělené na východní a západní apod.).:no:
    Pomíjím fakt, že uvedené informace o zahrnutí TMC jakmile tato služba v ČR bude k dispozici má jasné znaky klamavé reklamy se všemi možnými důsledky.

    Z uvedeného nabývám přesvědčení, že v současné době má Dynavix potenci zůstat v rámci Evropy na, v podstatě, regionální úrovni, a reálně uvažuji pro cesty po Evropě místo upgrade na plnou Evropu o pořízení např. Navigonu.
    :O
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin Nuvi 250 - firmware a mapa střední Evropy
    Od MrPierc_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 04-10-2011, 15:48
  2. PLANstudio - podrobná mapa ČR 1:10.000-40.000
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 13:30
  3. Mapa Evropy pro oziho
    Od bugrcz v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-10-2007, 08:29
  4. Podrobná mapa ČR ??? (Ne navigace)
    Od marek pavelec v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2007, 09:22
  5. mapa evropy
    Od JirkaF_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-04-2005, 20:10