Resco Explorer 2005 v 5.35 čeština
Zkušebně jsem přeložil Resco Explorer do češtiny abych získal informaci o tom jak bude tento překlad žádaný, protože to není kompletní překlad, ale pouze cca 80%. Pokud o pokračování překladu projevíte zájem, mohu to plně dokončit.
V balíku jsou částečně přeloženy tyto části:
Explorer - hlavní program
Crypting - Šifrování
Update - Aktualizace
Viewer - Prohlížeč
ZipShell - Komprese
FTPShell - FTP klient
RegShell - Editor Registrů
Today - Obrazovka Dnes
Pište ohlasy jest-li má cenu pokračovat.
V balíku jsou částečně přeloženy tyto části:
Explorer - hlavní program
Crypting - Šifrování
Update - Aktualizace
Viewer - Prohlížeč
ZipShell - Komprese
FTPShell - FTP klient
RegShell - Editor Registrů
Today - Obrazovka Dnes
Pište ohlasy jest-li má cenu pokračovat.
Na hlavním panelu díky dlouhým názvům v češtině ( Soubor Edit Zobr.) zmizí poslední ikonka - smazat!! tedy alespoň u mě. Sám jsem si tuto aplikaci z části překládal a je to pěkná fuška, takže pokračuj -myslím že překlad bude hodně žádaný !!
:yes:
:yes:
Děkuji za postřehy z testování. Chybu zobrazování jsem opravil a posílám další část překladu. Tentokráte je už přeloženo 96%.
Samozřejmě jako vždy vynikající práce :yes:
Pokud by to šlo, pozměnil bych Odpadkový koš jen na koš a také místo prázdný odpadkový koš bych dal Vyprázdnit koš, nebo vysypat koš.
Pokud by to šlo, pozměnil bych Odpadkový koš jen na koš a také místo prázdný odpadkový koš bych dal Vyprázdnit koš, nebo vysypat koš.
Ahoj, mam dotaz jest-li existuje upgrade z verze 2003, nebo se musí rovnou pořídit verze 2005.
Díky za odpověď
Díky za odpověď
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Lze se nejak dostat do Extended Rom pomoci Resco Exploreru abych mohl nainstalovat caby,jako to jde pomoci total commanderu?
Nikde nemohu najit neco kde zadam cestu :(
Nikde nemohu najit neco kde zadam cestu :(
Nedalo by sa prelozit aj Audio recorder od resca ???
je to naozaj super soft
A Resco Explorer je genialne prelozeny dobra praca !
je to naozaj super soft
A Resco Explorer je genialne prelozeny dobra praca !
Určitě by se dal Audio recorder také přeložit. Slibuji, že až se budu nudit, tak k tomu překladu určitě dojde. Zatím nemám čas ani chuť překládat.
A jako další program na překlad bych doporučil výborný Resco Photo Viewer. Když se bude někdo nudit...
:yes: Jásám! Konečně se našel profík Petr Hájek, kterej přeložil tenhle super nezbytnej program! Sám jsem se o to poušel, ale bylo to tak složitý, že jsem to nezvlád - proto máš mé uznání! Díky moc! Jen tak dál, stojí to za to...
fungovat by mela, spis bude mozna problem pokud se objevily ve verzi 5.40 nove polozky/nabidky...tu v cestine pak nebudou. ale nevim, mam verzi 5.35 v eng, takze ciste teoretizuju. za zkousku ale nic nedas
Dik za reakci, tak jsem to opruboval - zmizely vsak ikonky oblibenych, kose a My device z horni listy, zejmena pristup do kose se tak trosku zkomplikoval, takze jsem se vratil k "english" :(
Borci, zbytečně se s těma překladama netrapte, Překlady téměř všeho od Resca a Taky např Flashe, Pocket music... jsou na mé stránce PDACZ.XF.CZ. Na překladech se stále pracuje a zhruba každý týden je tam něco novýho. Když si oněco napíšete, tak to taky přeložím. Stanl3y.
Takže resco explorer a jeho dynamické knihovny už jsou lokalizovány, umístěno na pdacz.xf.cz, takže stahujte :)
4 Stanl3y
základní chyba při překladu Resco exploreru je hned v hlavní spodní liště, kde díky dlouhým názvům (Soubor Úpravy Zobrazit) se do lišty nevejdou ostatní ikonky. Používá se proto zkrácených výrazů např. SB Edit Zobr.
Jinak snad OK díky:yes:
základní chyba při překladu Resco exploreru je hned v hlavní spodní liště, kde díky dlouhým názvům (Soubor Úpravy Zobrazit) se do lišty nevejdou ostatní ikonky. Používá se proto zkrácených výrazů např. SB Edit Zobr.
Jinak snad OK díky:yes:
jo, ještě je tam pár chyb, mrknu na to. Asi budou 2 verze, jedna bude mít zkrácené názvy a druhé budou chybět ikonky. Já je třeba nepoužívám a dám přednost celým slovům. Ale díky za upozornění.
Takže ořezaná verze je na světě, ale mám jeden zásadní problém. Při zkoušení jsem zjistil, že něco není vůbec přeloženo (Registry, Recycle Bin, FTP, New folder) a prostě to nikde není. Prohledával jsem to. Ani v knihovnách to není, prostě nikde. Tak nevím kde to je a nevím kde to přeložit. Takže je to zatím nepřeložené a vypadá to divně. Kdyby měl někdo zdání, kde to může být, tak napište. Do té doby to asi zůstane nepřeloženo.
---------------------------------------------
Takže Registry a ftp už jsou vyřešeny, ty byly samozřejmě v těch knihovnách, zapomněl jsem si je nakopírovat :evil: ale kde se skrývá recycle bin a new folder je mi čím dál tím větší záhadou, protože už jsem prohledal i všechny knihovny a to i v ostatních programech od resca.
---------------------------------------------
Takže Registry a ftp už jsou vyřešeny, ty byly samozřejmě v těch knihovnách, zapomněl jsem si je nakopírovat :evil: ale kde se skrývá recycle bin a new folder je mi čím dál tím větší záhadou, protože už jsem prohledal i všechny knihovny a to i v ostatních programech od resca.