Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 123

Téma: Qtek 8310 a homescreeny

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Zdravím. Zajímá se tu taky někdo o nové homescreeny pro Qteka 8310? Zatím jsem našel jen tento odkaz zde , kde je pár velice zdařilých kousků. Neví někdo o nějakých dalších? Zatím nevím ani o softu od MS pro jejich tvorbu. Co vy?

    neposlal by mi nějaká dobrá duše na mail ten "červený" (název už si nepamatuji) homescreen z Qteka 8310 vč.tapety? Smazal jsem ho, při úklidu a teď by se mi hodil... předem

    Na ukázku přikládám pár screenů z výše uvedeného linku, v Qteku vypadají skutečně good!...







    Na tomto webu asi ještě není nic podobného pro WM 5, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Opakuji svou prosbu, nebyl by někdo tak laskav a nezaslal mi soubory z Qteka (při čištění, když jsem ještě neměl kartu jsem jich většinu smazal...:? ). Jde mi o soubory (homescreeny a tapety) z Application Data => Home.

    Na varomobile@seznam.cz

    Předem dík... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Další zajímavé kousky jsou zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Další odkazzde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Tak jsem chvíli experimentoval s homesreenama a výsledkem jsou 2 master resety. V prvním případě mi 8310 vůbec nechtěla naskočit na úvodní obrazovku (byla furt v menu start-další)... nějak jsem nakopnul registry. Zkusil jsem vytvořit zálohu některých věcí (vč.kontaktů) přes backup od Sunny Softu). Dal jsem ji na kartu a z karty přenesl do PC. Bohužel jsemsi v PC neprověřil velikost zálohy (20 bajtů)... a žil jsem v domění, že mám vše potřebné zazálohované... Šel jsem na master reset a zadáním "kouzelných" 1234 ho provedl... kontakty jsou fuč... ale mám je ještě v SE W800i, horší je, že přeposlání probíhá pouze po jednom kontaktu postupně... Když jsem po master restartu opět začal Qteka plnit, viděl jsem něco, co jsem ještě neviděl... některý z programů mi změnil registry tak, že v submenu jsem vlevo vedle ikon neměl čísla, kterými se dají ikony s programy spouštět, ale velká písmena abecedy... A-B-C atd, která však na stisk kláves nereagovala...a tak následovat druhý master reset. Ponaučení?... Při intalaci nových homescreenů buďte opatrní, vše si před tím zazálohujte (synchronizujte) a někdy méně bývá více... čím složitější homescreen s více plug iny = tím větší šance něco v Qtekovi nakopnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Doporučuji tedy vyzkoušené homescreeny ze stránky věnující se přímo Qtekovi 8310-ce a to zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem desítky homescreenů, některé vyžadovali dva i tři plug-iny a to jsem si je upravoval k obrazu svému. Ťuk ťuk na dřevo, zatím se mi nic takového nestalo.
    Jinak já mám za sebou už 4x HR díky zkoušení různých aplikací a her
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    jj je to tak. Koukal jsem Petře, že na screenech uváděných na Tvých stránkách, používáš často homescreen "Vista". Mně se ho ale nepodařilo zcela rozchodit, i když jsem upravil registry dle instrukcí u homescreenu, úvodní obrazovka byla deformovaná (zkrácená - vytažená nahoru a vůbec celá nějaká divná). Tobě chodí v poho? Vložil bys mi sem screen úvodního displeje a radu, jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Mohu mít homescreany na pam.kartě?A v jakém adresáři,aby je Qtek našel při nastavení.Nikdy jsem to nezkoušel.Poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Ano jde! Stejně jako u rady s přesunem vyzváněcích tónů od "aivos". Jeho funkční rada zní:

    Já mám všechny MP3 uložené ve složce Storage Card\My Documents\*.* A funguje to bez problémů.

    A ještě jeho veledůležité doplnění:
    Nesmí tam být žádný další podadresář. Jinak ti to nepojede.

    Fungují mi tak vyzváněcí tóny z karty i themes (homescreeny)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Citace Původně odesláno od VaRo
    Když jsem po master restartu opět začal Qteka plnit, viděl jsem něco, co jsem ještě neviděl... některý z programů mi změnil registry tak, že v submenu jsem vlevo vedle ikon neměl čísla, kterými se dají ikony s programy spouštět, ale velká písmena abecedy... A-B-C atd, která však na stisk kláves nereagovala...a tak následovat druhý master reset.
    Tohle už jsme tady řešili.
    Pozor na Sony Ericssony !
    Ikdyž to možná způsobuje komunikace i s jinými phones (ať jim zas tak nekřivdíme ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    VaRo: ten screen z Visty je přímo típnutý z mého telefonu, jako i ty ostatní Chvíli trvalo, než jsem je všechny ozkoušel.

    Před chvíli jsem resetil Qteka a Vistu už mám zpět. Všechny soubory mimo instruction.txt jsem překopíroval do adresáře \Application Data\Home. Poté jsem nainstaloval plug-in "Facade" a LCDPlug (oba na paměťovou kartu). Ten LCDPlug by neměl být vyžadován, ale já je vždy instaluju hned po sobě.
    Ani Fizz Traveller není potřeba, jen v té části, kde se má zobrazovat, bude černé prázdné místo, ale do rozměru či posunutí by to nemělo v žádném případě zasahovat.
    Restartoval jsem telefon a po restartu aktivoval homescreen z klasické nabídky nastavení.

    Položku "Barevné schéma" i "Vzhled výchozí obraz" musíš mít výchozí.
    Dále zkus, jestli si ten XML soubor upravoval dle svého, tak se jukni, jestli ti tam sedí hodnoty width="240" a height="320".
    Už mě bohužel nic jiného nenapadá. A pokud po něm toužíš, tak bych zkusil HR Vistu mám nejradši, výbornej homescreen. Už mlčim.

    Jinak si ještě pamatuju před minulým resetem, že když jsem po instalaci plug-inu nerestartoval telefon a použil rovnou homescreen Vista, tak se mi zobrazil také správně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od aivos
    Tohle už jsme tady řešili.
    Pozor na Sony Ericssony !
    Ikdyž to možná způsobuje komunikace i s jinými phones (ať jim zas tak nekřivdíme ).
    Takže stačí jen spárované zařízení (Sony Ericssona) vyndat z Qteka? Pochopil jsem to správně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od Petr.Sybol
    Poté jsem nainstaloval plug-in "Facade" a LCDPlug (oba na paměťovou kartu).
    Jediný, co jsem nedělal jako ty je ta instalace plug-inu "Facade" Nemohl by´s mi ho poslat mail nebo dát link na stažení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak ten je potřeba jako sůl :yes:

    Facade

    U každého homescreenu na mých stránkách je informace, který plug-in je zapotřebí včetně linku ke stažení.
    Tak těď to bude šlapat jako z praku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qtek 8310
    Od Venca Černík v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 13:01
  2. Qtek 8310 - RSS
    Od tomikusis v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 10:28
  3. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  4. HTC S 200 vs Qtek 8310
    Od anawarr v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 17:27
  5. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08