VII. oficiální sraz ce4you :: Praha - Radotín, únor 2005, hotel SportCentrum
Dovoluji si Vás všechny tímto pozvat na v pořadí již sedmý sraz příznivců ce4you, který se uskuteční posledí únorový víkend, tj. 24. - 26. února 2006. Tentokrát spojíme užitečné s příjemným a pojedeme se trochu protáhnout pohybem. Kam? Do SportCentra hotelu SQUASH do dalekého Radotína.
Organizační údaje:
- cena za osobu víkend činí 990 Kč a zahrnuje ubytování, večeři, snídani, oběd,
- parkování před nebo za hotelem zajištěno,
- pokud máte zájem se přihlásit, pošlete mi jako obvykle soukromou zprávu s uvedením počtu účastníků a dobu příjezdu,
- manželky, přítelkyně a podobné dámy jsou tentokrát vítány
- pro neubytované: výběr jídla z JL v cenové relaci 90-150 Kč (za biftek, ale jsou jen dva pro mně :D ), pivo Krušovice 12 za 25 Kč, lahvová Plzeň 35 Kč,
Volná místa:
- pokojů:
- lůžek:
Seznam přihlášených a návštěvníků:
- Pavel Koza
- Zdeněk Malinský
- Petr Schinzel
- Chuck
- Miloš Strouhal
- Crusader
- Karlic
- LCC6
- S474N
- krabička3
- Beecher
- Yasmeene2
- duffioso
- Fanfulík
- Sh0tek
Doplňující informace:
Co bude k vidění:
Seznam zařízení sestavuji podle toho, co mají již přihlášení účastníci srazu uvedeno ve svém podpisu a tudíž předpokládám, že přivezou sebou:
HP hx4700
QTEK 8310
FS LOOX 720
HTC UNIVERSAL MDA Pro
MDA2
DELL Axim X50v
Tento příspěvek bude jako vždy průběžně aktualizován, takže bude obsahovat nejčerstvější a nejúplnější informace a pokyny.Bohužel se z rodinných důvodů nemohu tentokrát zúčastnit, ale doufám, že i beze mne si ten víkend užijete.
Další změny a informace:
- předsedou srazu je zvolen Zdeněk Malinský, tak doufám, že nezapadne sněhem, čili se obracejte na něj,
- kdo chcete využít SQUASH, hodina bude pro účastníky za 120 Kč,
- pokud by měl někdo slabou chvilku, máže přespat za 300 Kč, Zdeněk bude mít pod patronací pokoj s volnými postelemi,
- začátek je v pátek cca ve 18 hodin (pro ubytované večeří),
- v sobotu a neděli je pro ubytované snídaně formou švédského stolu, čas jídla si domluvíte s p. Hradcem. Oběd a večeři také,
- dojíždějící se budou stravovat výběrem z jídelního lístku,
- kdyby byl ještě nějaký dotaz, pošlete mi SZ
Organizační údaje:
- cena za osobu víkend činí 990 Kč a zahrnuje ubytování, večeři, snídani, oběd,
- parkování před nebo za hotelem zajištěno,
- pokud máte zájem se přihlásit, pošlete mi jako obvykle soukromou zprávu s uvedením počtu účastníků a dobu příjezdu,
- manželky, přítelkyně a podobné dámy jsou tentokrát vítány
- pro neubytované: výběr jídla z JL v cenové relaci 90-150 Kč (za biftek, ale jsou jen dva pro mně :D ), pivo Krušovice 12 za 25 Kč, lahvová Plzeň 35 Kč,
Volná místa:
- pokojů:
- lůžek:
Seznam přihlášených a návštěvníků:
- Pavel Koza
- Zdeněk Malinský
- Petr Schinzel
- Chuck
- Miloš Strouhal
- Crusader
- Karlic
- LCC6
- S474N
- krabička3
- Beecher
- Yasmeene2
- duffioso
- Fanfulík
- Sh0tek
Doplňující informace:
Co bude k vidění:
Seznam zařízení sestavuji podle toho, co mají již přihlášení účastníci srazu uvedeno ve svém podpisu a tudíž předpokládám, že přivezou sebou:
HP hx4700
QTEK 8310
FS LOOX 720
HTC UNIVERSAL MDA Pro
MDA2
DELL Axim X50v
Tento příspěvek bude jako vždy průběžně aktualizován, takže bude obsahovat nejčerstvější a nejúplnější informace a pokyny.Bohužel se z rodinných důvodů nemohu tentokrát zúčastnit, ale doufám, že i beze mne si ten víkend užijete.
Další změny a informace:
- předsedou srazu je zvolen Zdeněk Malinský, tak doufám, že nezapadne sněhem, čili se obracejte na něj,
- kdo chcete využít SQUASH, hodina bude pro účastníky za 120 Kč,
- pokud by měl někdo slabou chvilku, máže přespat za 300 Kč, Zdeněk bude mít pod patronací pokoj s volnými postelemi,
- začátek je v pátek cca ve 18 hodin (pro ubytované večeří),
- v sobotu a neděli je pro ubytované snídaně formou švédského stolu, čas jídla si domluvíte s p. Hradcem. Oběd a večeři také,
- dojíždějící se budou stravovat výběrem z jídelního lístku,
- kdyby byl ještě nějaký dotaz, pošlete mi SZ
Se také hlásím :D a co vic ja se i těším:yes: tentokrat se vážně již budu věnovat těm krabičkám:D
A ještě bych si střihnul v Radotíně motokáry - soutěž o nejrychlejšího jezdce ce4you.:yes:
A ještě bych si střihnul v Radotíně motokáry - soutěž o nejrychlejšího jezdce ce4you.:yes:
No, jedu "bumbat" s vami, prece vas v tom nenecham samotne..;) Jen koukam, ze uz je to opet poradane par minut od meho bydliste :D (a to jsem tentokrat nikoho neuplacel), tak nevim zda se budu ubytovavat na hotelu, ale ono to zase nejak dopadne. Motokary = good idea :yes:, a jeste navrhuji golf kousek pres reku v Braniku.. :D, a jestli pojede Fanfulik tak bych dal nejakej ten squashovej miniturnaj, kdyz uz budeme u toho "sportovani".. ;)
Edit: Pavle, je tam (na hotelu) pokryto UMTS?
Edit: Pavle, je tam (na hotelu) pokryto UMTS?
[QUOTE="Miloš Strouhal"] ....je tam (na hotelu) pokryto UMTS?[/QUOTE]
Stoly měly pokrytý UBRUSY a na baru bylo pár lahví Jamesona, Tulamorky a podobného pití. To UMTS :? jsem nikde neviděl :D .
Stoly měly pokrytý UBRUSY a na baru bylo pár lahví Jamesona, Tulamorky a podobného pití. To UMTS :? jsem nikde neviděl :D .
Tak asi přijdu kouknout na staré přátele a dát Milošovi lekcičku squashe :D
Ještě uvidím, jestli zůstanu přes noc, nebo budu dojížďák ;)
Ještě uvidím, jestli zůstanu přes noc, nebo budu dojížďák ;)
Zdravím všechny, jelikož sraz je v dojezdové vzdálenosti mojí cihly :D , tak se dostavím, sice mám tou dobou v sobotu trénink, ale to nevadí, přijdu o sobotní odpoledne, co se dá dělat.
Ještě to nevím jistě, pokud by přijela moje drahá polovička z Chebu, tak to nepůjde ;) , nemá pochopení pro naše postižení.
Doufám, že nevadí že přijedu se svojím SonyEricssonem p910i a ne z Windows CE cihlou???
Přikládám pár fotek aby jste z toho něco taky měli.
Ještě to nevím jistě, pokud by přijela moje drahá polovička z Chebu, tak to nepůjde ;) , nemá pochopení pro naše postižení.
Doufám, že nevadí že přijedu se svojím SonyEricssonem p910i a ne z Windows CE cihlou???
Přikládám pár fotek aby jste z toho něco taky měli.
Vzhledem k tomu, že jsem se stal 007 (=moderátorem) s povolením zabíjet (=mazat), tak jsem to tady trochu pročistil ;) .
Pinochio, jsi vítán i s dámským doprovodem.
Pinochio, jsi vítán i s dámským doprovodem.
Jen podotykam, ze ten uprostred tech slecen neni Pinochio.. Nas Pinochio vypada daleko lip! :yes: :D Jinak gratuluji ipfe! At ti nadseni z nove funkce vydrzi co mozna nejdele. :yes: ;)
Tato výsada je mi nabízena již více než rok. Bohužel jsem z důvodu pracovního vytížení odmítl sekci HP, následně i TTN, až jsem se uvolil k moderování srazů.
A nedalo by sa tieto zrazy robit niekde blizsie k Brnu? Alebo proste aspon o nieco blizsie k Slovensku. Rad by som sa zucastnil a isto by som nebol sam zo Slovenska, ale hold Praha je daleko.
Víš zkus pohledat na začátku diskutování o srazech. To tu dávno bylo a nějak se to neujalo. Bylo to na moravě v Bzenci a nějak se to neujalo. Ti co vykřikovali, že přijedou když to bude blíž se stejně neukázali. Ale jinak zkus uspořádat něco sám a uvidíme třeba se sejdeme ve větším počtu.
[QUOTE="Brco"]A nedalo by sa tieto zrazy robit niekde blizsie k Brnu?....[/QUOTE]
Dalo, ale já už ho u Brna pořádat nebudu. Stačí se podívat na výsledek srazu v Bzenci.
Svoje důvody jsem popsal zde a tady.
Stačí si pročíst dvě-tři stránky. Bzenec nakonec ukázal, že jsem měl pravdu. Dvakrát nám změnily salonek, vrchní se na nás o půlnoci koukal tak, že už bychom měli táhnout chrápat a vrcholem všeho byla neděle před odjezdem - ve dvě hodiny jsme si chtěli dát něco k jídlu, načež nám frajer řekl, že ON je poslední, kdo obědvá, že zavírají a basta.
Dalo, ale já už ho u Brna pořádat nebudu. Stačí se podívat na výsledek srazu v Bzenci.
Svoje důvody jsem popsal zde a tady.
Stačí si pročíst dvě-tři stránky. Bzenec nakonec ukázal, že jsem měl pravdu. Dvakrát nám změnily salonek, vrchní se na nás o půlnoci koukal tak, že už bychom měli táhnout chrápat a vrcholem všeho byla neděle před odjezdem - ve dvě hodiny jsme si chtěli dát něco k jídlu, načež nám frajer řekl, že ON je poslední, kdo obědvá, že zavírají a basta.
[QUOTE="ipf"]Organizační údaje:
- cena za osobu víkend činí 990 Kč a zahrnuje ubytování, večeři, snídani, oběd,[/QUOTE]
Jak se ti ipfE podařilo dojednat tak skvělou cenu? :O To je v té ceně jako PÁ + SO večeře, SO + NE snídaně + oběd ?:?: Kde se má sedět, je tam nějaká pěkná hospodská místnost s obsluhou nebo budeme někde v nějaké sólo místnosti?:?: Díky
- cena za osobu víkend činí 990 Kč a zahrnuje ubytování, večeři, snídani, oběd,[/QUOTE]
Jak se ti ipfE podařilo dojednat tak skvělou cenu? :O To je v té ceně jako PÁ + SO večeře, SO + NE snídaně + oběd ?:?: Kde se má sedět, je tam nějaká pěkná hospodská místnost s obsluhou nebo budeme někde v nějaké sólo místnosti?:?: Díky
Cenu neprozradím, to by mně někdo zmlátil :D .
Sedět budem v salonku, papat dole na baru, nebo v prvním patře na lobby, hrát budeme skvoš .
Předesílám, že zde publikované fotografie jsou chráněny autorským zákonem, jejich šíření podléhá mému souhlasu a jakýkoliv komentář k nim bude smazán!!!!!:D :D :D :D :D
Sedět budem v salonku, papat dole na baru, nebo v prvním patře na lobby, hrát budeme skvoš .
Předesílám, že zde publikované fotografie jsou chráněny autorským zákonem, jejich šíření podléhá mému souhlasu a jakýkoliv komentář k nim bude smazán!!!!!:D :D :D :D :D
Teda už jsem toho viděl hodně: hada chcát, koně blejt, trávu na měsíci růst...ale tohle? Ipf sportuje:?: :O :O :O :O
Já myslel, že buržoasními sporty jsou golf a tenis.:?
Já myslel, že buržoasními sporty jsou golf a tenis.:?
Pro všechny, co zvažují koupit QTEK 8310 mám pozitivní zprávu - na srazu budou minimálně 3, takže nebude problém si je osahat (kromě Pinokia, tomu alespoň já svůj do ruky nepůjčím ;) ).
[QUOTE="Brco"]A nedalo by sa tieto zrazy robit niekde blizsie k Brnu? Alebo proste aspon o nieco blizsie k Slovensku. Rad by som sa zucastnil a isto by som nebol sam zo Slovenska, ale hold Praha je daleko.[/QUOTE]
Brco, berme to ako vyzvu a vymyslime aj my pekny, vikendovy zraz :-) Mozno niekde na Morave nech tam su aj bratia od severu... Ale az po mojej maturite ;-)
Brco, berme to ako vyzvu a vymyslime aj my pekny, vikendovy zraz :-) Mozno niekde na Morave nech tam su aj bratia od severu... Ale az po mojej maturite ;-)
Termín srazu se kvapem blíží a tak zvu další zájemce.
Bohužel se příští víkend budu muset věnovat rodinným záležitostem, takže budu chybět. Pravděpodobně se objevím v pátek a večer budu muset odjet.
Proto váhám, zda sraz zrušit, anebo si vystačíte sami. Nechávám o tom hlasovat. Do neděle se tedy rozhodněte, zda přijedete (je vás celkem dost), anebo v pondělí rezervaci zruším.
Bohužel se příští víkend budu muset věnovat rodinným záležitostem, takže budu chybět. Pravděpodobně se objevím v pátek a večer budu muset odjet.
Proto váhám, zda sraz zrušit, anebo si vystačíte sami. Nechávám o tom hlasovat. Do neděle se tedy rozhodněte, zda přijedete (je vás celkem dost), anebo v pondělí rezervaci zruším.
Sice se tu moc nevyskytuji, ale kdyz mi to vyjde, tak se stavim na kratkou navstevu.:) Vcera jsem byl na lokalnim srazu v Steakbaru Levandule, a libilo se mi, ze jsem konecne potkal lidi, kteri jsou stejne postizeni jako ja.:))
Pokud me vyjde cas - jakoze to zatim vypada hodne slibne. Tak bych se s dovolenim take zastavil (cestou bych si mohl vybrat i par geocachi, protoze tim smerem se jinak vubec nedostanu).
Jeste dotaz, jak poznam, respektive najdu zbytek? :D
Jeste dotaz, jak poznam, respektive najdu zbytek? :D
Tak taky asi na čumendu zaskočím, když to mám tak blízko. Přitáhnu přítelkyni (za vlasy) nejspíš v pátek večír (orientačně).
jsem silne nahlodan....ze bych se prijel mrknout v sobotu dopoledne?jak je to s prijezdem od Plzne?abych nemusel instalovat navigaci....Prahu neznam jak sve boty:)))
Edit:jestli chce jet nekdo z Plzne,muze jet se mnou,at nebloudim sam....jezdim nakladakem a stejne nesnasim se nudit v aute sam :)
Edit:jestli chce jet nekdo z Plzne,muze jet se mnou,at nebloudim sam....jezdim nakladakem a stejne nesnasim se nudit v aute sam :)
Od Plzně to je v pohodě. Furt po dálnici a nesjíždět na Barandov ale pořád rovně na Radotín :) No a za chvilku jsi tam :o)
morde Chucku,to byl fofr....ok,ted jsem koukal do mapy a je to docela v pohode...bude tam vubec jeste nekdo v sobotu?
Vzdyt je to cely vikend... ;)
Akorat po zkusenostech z Upy bych rekl, ze dopoledne to bude hodne vlazne, protoze to jeste budou vsichni spat... :D
Akorat po zkusenostech z Upy bych rekl, ze dopoledne to bude hodne vlazne, protoze to jeste budou vsichni spat... :D
no je mi to jasny Richarde,budete spolecensky unaveni,videl bych to tak kolem dvanacte,to uz by mohli byt nekteri svezi....nebo se zmatoris az dyl?:o)
Ja tam budu v patek vecer a v nedeli. V sobotu se stehuji, ale snad vecer dorazim... Jeste bohuzel ale presne nevim...
Tak jsem zase domluvil pár detailů:
hodina squashe bude pro přítomé za 120 Kč
pokud by byl někdo společensky unaven, může přespat za 300 Kč
hodina squashe bude pro přítomé za 120 Kč
pokud by byl někdo společensky unaven, může přespat za 300 Kč
pokud by tam byla wifinka tak by to bylo fajn,ale pochybuju...vzal bych sebou notes s wifi,ctecku...............uvidime
[QUOTE="Maeglin"]Jej, zase Praha?[/QUOTE]1. Pokud vím, tak je to v Praze poprvé.
2. Petr Schinzel je z Moravy a také více méně pravidelně jezdí. Kdo chce přijede. Místo je jen trapná výmluva.
3. Když byl sraz na Moravě (Bzenec), tak jsem žádnou velkou účast z Moravy neviděl, spíše naopak. Byl tam Filipko s manželkou ze Slovenska, pak asi 2 nebo 3, kteří se jen přijeli podívat přes den. Ostatní byli z Čech, takže chápej, že je pro ně lepší dělat srazy blíž v Čechách.
2. Petr Schinzel je z Moravy a také více méně pravidelně jezdí. Kdo chce přijede. Místo je jen trapná výmluva.
3. Když byl sraz na Moravě (Bzenec), tak jsem žádnou velkou účast z Moravy neviděl, spíše naopak. Byl tam Filipko s manželkou ze Slovenska, pak asi 2 nebo 3, kteří se jen přijeli podívat přes den. Ostatní byli z Čech, takže chápej, že je pro ně lepší dělat srazy blíž v Čechách.