Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 60

Téma: ExtROM - MDA Vario

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jé to sem ale vůl
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Tady máš ten fígl. A hlavně, dej ho v configu hned na první místo, vše co bude za nim již nebude dotazováno na certifikaci.. Jako příklad uváním svuj config.
    :yes: SUPER. DÍK. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    12

    Protože jsem úplný začátečník s Pocket PC chci se zeptat na verzi TC kterou máte nainstalovanou na svém Variu a kde ji najdu popř zda ji najdu i na českých stránkách tohoto programu.
    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od Jiřina
    chci se zeptat na verzi TC kterou máte nainstalovanou na svém Variu a kde ji najdu popř zda ji najdu i na českých stránkách tohoto programu.
    Ehm...nechci tu být za úplného blbce, ale co to je TC? Mě napadá akorát Total commander - http://www.ghisler.com/pocketpc.htm (v instalaci je volba češtiny)
    (na Váriu mám verzi 2.0 a funguje skvěle)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    total commander je ke stazeni i primo zde v sekci freeware v posledni versi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    12

    Super díky, už je tam a běží jako fík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Ahouj,
    mam Vario ani ne tyden. Prvni vec co jsem udelal bylo hard reset se soft resetem. Moc jsem toho z tech cabu neinstaloval. Mam T-Mobile, takze otazka zni ktere caby jsou k cemu a ktere k nicemu, nekde jsem nasel seznamy, ale nejsou aktualizované či pro TM CZ. Jinak tu upravu registru muzu doporucit, funguje dobre. Zkousel jsem jsem skype (tu nejnovejsi verzi pro ty pomalejsi procesory) a je to bida, slysitelnost hrozna.

    manigk
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Vyextrahoval jsem soubory z cabů z extrom Varia.Můžete se podívat co se v nich nachází,co vám kam co zapíšou.Většinou jen zástupci a zapisy v registrech "zviditelní" co už obsahuje romka.Soubory .reg a .xml v PC dejte jen zobrazit a uvidíte co ve Variu "provedou".Můžete si pak vybrat co z toho nainstalovat a co ne.

    Lidi omluva.Jak hledám to zviditelnění MMS stejně jako další v jiných diskuzích jsem zjistil,že vyextrahovaný Signed_TMCZ_Conn_Wiz10202103.sa.CAB (myslím čislo 5)je už upravený pro Oskara a není original!
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    moc šikovnej kluk, to jsem potřeboval
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Nemohl by sem prosím někdo vystavit ke stažení Wizard Ext Rom Unlocker, nějak nejde z buzzdev stáhnout, myslel jsem , že pomocí Total Commanderu jde do Ext_Rom i zapisovat, ale nejde, pomožte prosím
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Musíš tam být přihlášený,aby ti to šlo stahnout.Jinak je to i tady a cab zde Ve stejném pořadí spustit a reset.

    Z jiného soudku.Je k něčemu dobrý ten patch na kameru?Pozoroval někdo rozdíl před a po,instalovat ho nebo ne?Druhý dotaz na TMO_CZ_UXC_Signed.CAB Co je dobrý v tom cabu nechat a co ne?Chystám se na HR

    Obsah:
    \Windows\CM_Entries.xml
    \Windows\contactsico.dll
    \Windows\folderview.exe
    \Windows\HTCCalendar.exe
    \Windows\HTCTodayScreen.dll
    \Windows\Rings\T-Mobile 1.MID
    \Windows\T-Mobile 2.wav
    \Windows\T-Mobile 3.wav
    \Windows\t-zones.lnk
    \Windows\Contacts.lnk
    \Windows\Contacts_icon.lnk
    \Windows\SIM Manager.lnk
    \Windows\EmailWiz.lnk
    \Windows\Messages_icon.lnk
    \Windows\Messaging.lnk
    \Windows\Windows Media.lnk
    \Windows\Calculator.lnk
    \Windows\Calendar.lnk
    \Windows\Organiser_icon.lnk
    \Windows\Notes.lnk
    \Windows\Tasks.lnk
    \Windows\Call register.lnk
    \Windows\File Explorer.lnk
    \Windows\Pictures & Videos.lnk
    \Windows\Help.lnk
    \Windows\Internet Explorer.lnk
    \Windows\Phone.lnk
    \Windows\tCallHistory.exe
    \Windows\T-Mobile 4.wav
    \Windows\SoftKeyApplet.cpl
    \Windows\tnsms.exe
    \Windows\tnmms.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    díky, s tou registrací to opravdu funguje, chvíli mi to trvalo, než jsem na to přišel
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    TMO_CZ_UXC_Signed.CAB bych neinstaloval. Podezrivam ho, ze diky nemu mi obcas vyskoci okenko shell, ze neco provedlo neco spatne a ze se bude restartovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    To zní jednoduše neinstaloval,ale co potom ty zástupci?(většina)Být bez zpráv,kontaktů,kalendáře atd?T-zones s tím pluginem HTCTodayScreen.dll (T-mobile) když mám Oskara samozřejmě nepotřebuju.Já mám za "podezřelé" Windows\SoftKeyApplet.cpl
    \Windows\tnsms.exe
    \Windows\tnmms.exe
    K čemu slouží?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Super :yes: . Toto jsem již delší dobu hledal.
    Soubor <b>SoftKeyApplet.cpl</b> stačí nakopírovat do složky Windows a v nastavení se objeví nová položka "Softwarová klávesa" kde je možné přiřadit tlačítkům (hned pod displejem) jiné aplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 13:16
  2. nainstalování ExtRom po HR
    Od merlin_cz_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 08:16
  3. ExtROM Vario ROM 2.24a Mr.clean co nainstalovat a co nechat?
    Od linuxsoft v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 23:19