Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

ExtROM - MDA Vario

Big.T (111)|7.6.2006 18:35
Omluva, ale spatne jsem se vyjadril. Jde mi o to, ze drive mi slo vyvolat historii volani krizovym ovladacem v SpeedDialeru, tusim, ze sipkou nahoru. Ted to nejde.
S tim TC jsem si na zacatku precetl taky, ale nejdriv jsem pro me nepochopitelne laboroval s TC v PC. :oops: Tak me hned nekamenujte.

Jeste prosim jeden dotaz. Jsou nektere z neinstalovanych cabu skutecne dulezite pro bezny a spolehlivy chod Varia, ktere by jsem urcite mel doinstalovat???
beam (7)|16.6.2006 03:26
Tak ja bych se taky pripojil k diskusi. Mam jednu pro me pomerne zasadni otazku. Chci usetrit misto (mozna i trochu zrychlit telefon), takze staci po HR SR, nebo musim promazat tu ExtROMku? A jeste jedna otazka, chci si ted z 1.6.2.3 vytahnout ExtROMku a potom si dohrat co budu potrebovat do 2.17.2, cimz se vracim k prvnimu dotazu, mam smazat tu ExtROMku, nebo staci kdyz ji nenecham doinstalovat a potom si ruco nainstaluju co budu potrebovat?
jarecek_ce4you (161)|16.6.2006 08:41
nechci mystifikovat, ale pokud se nepletu, tak 2.x romky wizarda nemaji prepisovatelnou extrom .. cili si tam nemuzes udelat to, co u 1.6, ze si vytvoris vlastni extrom a pri kazdym hr se ti po nainstalovani extrom zarizeni po strance soft vybavy uvede okamzite do puvodniho stavu .. takze nejaky vytvareni optimalni extrom pro 2.x rom je zbytecny - ale mozna uz nekdo prisel na to, jak tu extrom u 2.x rom odemknout (coz bych celkem uvital :) ..)
beam (7)|16.6.2006 09:46
No me ani tak nejde o tom aby se mi po HR nainstalovala vlastni ExtROMka, ale aby se mi neinstalovali veci ktery nechci. Takze pokud to dobre chapu u 1.6 smaznete celou ExtROM a date si tam jenom to co potrebujete? Misto se setri tim ze smaznete ExtROMku nebo staci jenom nenainstalovat jeji obsah po HR?
Big.T (111)|16.6.2006 09:52
Takze, zhruba po tydenim uzivani Varia, kdy jsem nenechal instalovat vsechny ficoviny od TMO (viz. vyse) musim konstatovat, ze k nemu nemam sebemensich vyhrad. Baterka pri beznem uzivani vydrzi okol 3 dni, nepozoruju jediny samovolny restart. Vrele vsem s ROM TMO, kteri maji s Variem nejaky zasadni problem doporucuji odzkouset.
jarecek_ce4you (161)|16.6.2006 13:47
[QUOTE="beam"]Takze pokud to dobre chapu u 1.6 smaznete celou ExtROM a date si tam jenom to co potrebujete? Misto se setri tim ze smaznete ExtROMku nebo staci jenom nenainstalovat jeji obsah po HR?[/QUOTE]

tak tak. u 1.x rom se da po hr udelat sr a neinstalovat extrom. tu si pak clovek muze upravit (vyhazet kraviny, dat vlastni veci) a mit ji vytunenou podle sebe. u 2.x romek to nejde. samozrejme smazanim nepotrebnych cabu v extrom sestris misto i fyzicky - v radech desitek az stovek kb (i kdyz ted si mozna vzpominam, ze je tam nejakej masivni customizacni tmo cab, kterej ma kolem mega, tak se da usetrit mozna i to mego).
beam (7)|18.6.2006 00:57
A jeste jedna vec, jedno z tech rozsireni od TMO dela to ze kdyz pisu nejaky tel. cislo vyhledava to v seznamu lidi, nevite ktery to je? A MMS "klienta" od TMO nebo doporucujete nejakyho jinyho? Ne ze bych nekdy nejakou MMSku poslal, ale co kdyby.. :/

A dalsi nejaka moznost kvalitniho odinstalovani rozsireni je? Kdyby treba zkousel co ktery dela.
flashman (1366)|28.7.2006 19:54
[QUOTE="Standa"][QUOTE="MilanSu"]Tak jsem asi po 3 dnech zjistil ze se mi zobrazují v ext rom jenom same nesmysly a nejde to smazat, přejmenovat ...[/QUOTE]
Pokud se za poslední jeden dva (tři) měsíce nic nezměnilo, je od verze rom 1.6.x.x extrom zablokována, a zatím ji nikdo nebyl schopen odblokovat, takže využívat ji zatím nelze.[/QUOTE]
a tohle nefunguje?
fenikso (54)|3.8.2006 22:09
Ahoj. Dneska jsem zjistit že jde Vario nainstalovat i bez toho bince od T-Mobile. Koukal jsem se dovnitř těch cabů, ale vůbec mi u některých není jasné k čemu jsou. Dá se někde zjistit který na co je, případně které jsou nutné? Zkoušel jsem googlit názvy cab souborů, ale nevyšlo to.
kmozis_ce4you (117)|9.8.2006 23:33
[QUOTE="Big.T"]Omluva, ale spatne jsem se vyjadril. Jde mi o to, ze drive mi slo vyvolat historii volani krizovym ovladacem v SpeedDialeru, tusim, ze sipkou nahoru. Ted to nejde.
S tim TC jsem si na zacatku precetl taky, ale nejdriv jsem pro me nepochopitelne laboroval s TC v PC. :oops: Tak me hned nekamenujte.

Jeste prosim jeden dotaz. Jsou nektere z neinstalovanych cabu skutecne dulezite pro bezny a spolehlivy chod Varia, ktere by jsem urcite mel doinstalovat???[/QUOTE]

Vyvolat historii nebo speed dial lze z aplikace telefon stisknutím křížového ovladače dolů resp. nahoru pokud máš nainstalovaný Smartskey.exe a povoleno (defaultně povoleno je) v jeho .ini souboru.